Help And Support
All Help And Support Requests in Turkish Language (RVMi, nLite, Windows & Forum Issues)
350 topics in this forum
-
Arkadaşlar reg kayıtları sisteme yazmıyor hi
-
- 5 replies
- 2.9k views
-
-
Merhaba arkadaşlar .dl_ şeklindeki cabları windowsta .dll yapabiliyoruz ancak bunun tersini nasıl yapacaz?
-
- 2 replies
- 2.4k views
-
-
Windows xp sp3 katılımsız cd hazırladım. bu cd ye xp activasyon eklemek istiyorum addon olarak aktivasyon lazım yardımcı olursanız sevinirm.
-
- 2 replies
- 1.9k views
-
-
-
[GUIRunOnce] "%systemroot%\$OEM$\$$\System32\C /w silent.cmd Arkadaşlar budizinden kurdurduğumuz dosyaların kurulduktan sonra silinmesini nasıl sağlayabilirim.
-
- 6 replies
- 3.4k views
-
-
arkadaşlar burdaki "Microsoft İnernet Explorer" yazısını kurulum cd'sinin hangi b
-
- 5 replies
- 3k views
-
-
-
Mrb arkadaslar katılımsız xpcd ile kurulum bittikten sonra varsıyılan olarak (BlacksSpins V3 Sky) fare imlecinin ve (vistaRC2 Sound Scheme) ses efektinin varsıyılan olarak kurulmasını i
-
- 0 replies
- 2.1k views
-
-
Merhaba arkadaşlar, wpi ile xp ye programlar ekleme yapabiliyoruz sizinde bildiğiniz gibi.Sizen 1.olarak wpi.cmd dosyasının tam i
-
- 4 replies
- 4k views
-
-
-
-
Arkadaşlar bir deneme yaptım, sistem oluşturdum, formatladım. Yalnız aşağıdaki gibi bir durumla karşılaştım. Bilgisayarımın g
-
- 5 replies
- 2.9k views
-
-
-
Arkadaşlar search butonu ile aradığınıza ulaşabiliyormusunuz.
-
- 1 reply
- 1.7k views
-
-
Windows XP CD'sine nasıl program entegre edeceğinizi anlatan eğitim videosu. http://www.ogren.tv/xp-program-kurulum-kul...am-eklemek.html
-
- 1 reply
- 1.9k views
-
-
-
Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim sayfada nLite Kurulumunu ve ayrıntılı bir şekilde nasıl kullanacağını anlatan bir eğitim videosu hazırladım. İzleyebilirsiniz. nLite Kurulum ve Kullanım Videosu
-
- 0 replies
- 1.6k views
-
-
Driverpack.net'ten indirdiğimiz driverlar'ı Xp cdsine entegre etmeden ayrı bir cdye atsak ( Extract yaparak ) . Xpyi y
-
- 8 replies
- 5.4k views
-
-
Yukarıda g
-
- 4 replies
- 3k views
-
-
-