Help And Support
All Help And Support Requests in Turkish Language (RVMi, nLite, Windows & Forum Issues)
350 topics in this forum
-
Arkadaşlar Windows 7 yi modifiye etmek istiyorum Rvm integrator + V-lite kullanarak yapabilirmiyim. veya başka bir
-
- 2 replies
- 8.1k views
-
-
-
-
-
selam, arkadaşlar her şey
-
- 23 replies
- 20.8k views
-
-
-
Arkadaşlar, Konu başlığında bahsettiğim işlemciyi arıyorum. Alternatifleri g
-
- 0 replies
- 1.5k views
-
-
-
-
Medialari okuyabilsin ama kopyalayamasın? bunun icin bir ayar varmidir?
-
- 7 replies
- 3.4k views
-
-
Office 2007 ile siftahı yapılan Ribbon araç çubuğunu kullanan wordpad, ama ingilizce türkçeleştirme yapamadım çünkü reshack ve restorator da sadece ikonlar güzüküo yazılar gözükmüo, neyle açılabilir bilen varmıdır???
-
- 0 replies
- 2.9k views
-
-
-
- 3 replies
- 2.5k views
-
-
Arkadaşlar benim bir problemim var. Nlite ile bir xp
-
- 5 replies
- 3.9k views
-
-
-
Birde arkadaşlar sisteme o kadar update (kbb dosyası) entegre edilmiş olmasına rağmen kurulumun hemen ardından windows update sitesine kontrol i
- 2 replies
- 3.9k views
-
arkadaşlar winrar ile hazırladıgım katılımsız programının tekrar acılabilir olmasının kaldırmak istiyorum.yani sag tıklandıgında dosyaları cıkar olmasın. bunun ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşsın l
-
- 1 reply
- 1.8k views
-
-
-
- 3 replies
- 3.3k views
-
-
-
AR_UpdatePack_v1.0.2a güncelleme paketinde mevcut olan "FontReg v2.1.1" - Windows Fontları İle İlgili Hataları Düzeltme Aracı'nı HFSlip veya RVM ile i386'ya nasıl ekleyebilirim arkadaşlar? Araştırdıgım kadarıyla bu eklenti bilindik kbb dosyaları gibi tek başına bir exe'den ibaret degil ve bu yüzden direk HFSlip veya RVM ile eklenemiyor (Yani ben ekleyemedim :thumbsdown_anim:) Mümkünse bir arkadaş bu eklentiyi HFSlip veya RVM ile entegre edilebilecek bir formatta yayınlarsa çok sevinirim. Zira yüklü olmasına ragmen xp'de messenger 9 vista fontlarını ilk açılışta görmüyor (calibri, sagoeui, sagoeprint vs) Ancak belli bir süre sonra enteresan şekilde messenger bu fontları gö…
-
- 0 replies
- 1.6k views
-
-
yaklasık olarak 6-7 aydır olan bir sorun ie kullanılarak gmaile girildiğinde dosya ekleme yapılmıyor, ama diğer tarayıcılarda bu sorun yok. nr ve ar update packlerde de aynı sorun cıktı (nr updatede yılbasından sonra ms guncellemelerini nlite elle eklemıstım.) ayarlarda da buna sebep olacak bir ayar yok. ( tahmınım flash ya da silverlight dan ) yardımcı olacaklara şimdiden tesekkurler. buldugum çözum silverlight, flash player, flash aktivex ve shockwave kaldırmak pc yeniden başladadıktan sonra flashları ve shockwave i yeniden yuklemek sebebini bilmiyorum
-
- 0 replies
- 1.5k views
-
-
Arkadaşlar nLite ile yapılan katılımsız
-
- 4 replies
- 2.4k views
-
-
Ya Ne Zamandan Beridir Aradim Ama Bi TurLu BuLamadim Sorunumun Cozumunu .. Sorun Su ArkadasLar Kendi Yaptigim KatiLimsiz Cd iLe Format Cekiyorum Makinaya Daha Dogrusu Sata HDD OLmayan MakinaLara CekebiLiyorum Sata HDD'li Makinaya Format Atmaya KaLksam BicimLendirme Asamasinda Mavi Ekran Hatasi Aliyorum Bu Birinci Sorunum .. Bunu Sata Driveri EkLemedigimden Dolayi da Alabilirim (Ama Normal Xp ile Neden Sata HddLeri Goruyor Ve Ben Onu Kopyalayim EditLiyorum) ikinci Sorunum ise IDE BagLantili HDD'Lerde Formati Bitiyorum Sorunsuz Ama Sistem Bittikten Sonra Herhangi Bir Usb Girisi (Cam , Usb Disk vb.) Taktigim Zaman Yine Ayni Mavi Ekran Karsima Cikiyor Nerede Hata OLdugunu …
-
- 9 replies
- 5.1k views
-
-
-
Arkadaşlar windows explorer ikonları (IE ikonları değil) V'ISO'da veya I386 i
-
- 1 reply
- 2.3k views
-
-