Help And Support
All Help And Support Requests in Turkish Language (RVMi, nLite, Windows & Forum Issues)
350 topics in this forum
-
-
-
Merhabalar; Yeni aldığımız bilgisayarla gelen kuratma dvd sinden (i
-
- 1 reply
- 1.8k views
-
-
-
Bu ekranı hangi .dll aracılığı ile değiştirebiliriz.Yardımlarınızı bekliyorum. Not : Nomadturk ustamızın verdiği cevap benim az
-
- 8 replies
- 5.1k views
-
-
Merhabalar, Ben kendi boot ekranımı yapmak istiyordum vede I386 ve sp3.cab i
-
- 4 replies
- 3.1k views
-
-
-
Tablet PC imde kullandığım XP sp2 li TablePC ed. buna Sp3 ve Aktivasyon eklemem lasım her seferinde internet bulamıyorum, nasıl entegre ederim aktivasyonumu? pek anlatamadım ama s
-
- 2 replies
- 2.6k views
-
-
Arkadaslar hangi sistem dosyalari ne ise yarar? bu konuda bir dokuman veya calisma var mi? Mesela: NTOSKRNL.EX_: BOOT EKRANI LOGONUI.EX_: LOGIN EKRANI VS.... Bu tarz bir dokuman var mi ingilizce veya turkce?
-
- 3 replies
- 2.6k views
-
-
-
- 26 replies
- 13.6k views
-
-
-
Arkadaşlar yapmış oldugunuz yada yapmakta oldugunuz modifiye sistemlerde program y
-
- 8 replies
- 3.7k views
-
-
-
Selam wincert okurları , Benim sorunum şu.Bildiğimiz
-
- 9 replies
- 5k views
-
-
NLite ile katılımsız kurulum cd si hazırlamak istiyorum ama windows kurulduktan sonra orjinal olmasini istiyorum. Legal Xp'nin bir addon
-
- 10 replies
- 8.3k views
-
-
arkadaslar delı olucam her ne kadar modıfıyelı xp cd yapsam altakı resımde gorulduğu gıbı hata ıle karsılasıyorum.msn ie de şifre değiştırme sayfası gelmıo ama mozıllada gelıoo,ie7 de ie6 da gelmıo sebebi nedır acaba kanser oldum walla http://www.resimupload.com/ds378821776_adsız.html
-
- 10 replies
- 4k views
-
-
-
arkadaşlar şu windowsta tek sinir bozucu şey bu bence. windows y
-
- 5 replies
- 2.9k views
-
-
-
Merhabalar Bir İsteğim var. Ve ailemize de katıldım... Daha
-
- 1 reply
- 1.9k views
-
-
entegre yapılmış cdye tekrar entegre yapılırmı? (driver prog.vs) standart entegrasyon işlemleri ile mi?
-
- 2 replies
- 1.6k views
-
-
Arkadaşlar kmplayer'da istedigim ayarlarla default kurulsun diye
-
- 1 reply
- 2.7k views
-
-
-