Jump to content

Windows and Windows Server

Windows and Windows Server discussions.

1. https://www.youtube.com/watch?v=xfk1ZPJVk9s

• 0 replies
    • 4.2k views
  2. Bilgisayarımızı kullanmadığımızda Windows 10 bir dizi bakım görevi gerçekleştirir bunlar zamanlanmış görevler olup bilgisayar boşta kaldığında otomatik olarak başlayacak şekilde yapılandırılmıştır bunlardan biride bilgisayar bakımıdır. Varsayılan olarak, Otomatik Bilgisayar Bakımı aşağıdaki işlemleri gerçekleştirmek üzere yapılandırılmıştır: 1. Kırık kısayollar kaldırma. Başlat menüsünde ve Masaüstünde birden fazla kırık kısayolunuz varsa, Windows 10 onları kaldıracaktır 2. Masaüstü ikonlarından 3 ay veya daha uzun süredir kullanılmayanlar kaldırılacaktır 3. Bilgisayar saati bir time servere bağlanıp senkronize edilecek ve düzeltilecektir 4. HDD dosya sistemi hatalarına …

3. Hi , Windows Server 2016 MSDN 1709 Dowload Link ?

• 0 replies
    • 2.3k views
  4. Started by bymax,

Boyle bir scripts buldum ama exe halinede getirdim tıklıyorum herseyi yapıyor yanlız sonda sag taraftaki

• 7 replies
    • 6.9k views
  5. Started by ersin,

arkadaşlar ben windows7 yi sadece ultimate olarakayırmak istiyorum nasıl yaparım not:daha

• 1 reply
    • 6.8k views
  6. Started by necati,

Merhaba değerli ustalar Windows 7 yi cd boyutuna d

• 2 replies
    • 5.9k views
  7. Started by ArArMiSiN,

merhaba arkadaşlar aşağıdaki resimde de görüldüğü gibi Wlm 9 kurduğumda adres çubuğunda iki tane görünüyor ikinci bir msn açtığımda sayı dörde çıkıyor bunu nasıl çözebilirim ? ------------------------------------------------------ arkadaşlar sorun çözüldü. bu sıkıntıyı çeken arkadaşlar olursa msnmsgr dosyasını sag tıklayıp özelliklerde uyumluluk modunda vista servis pack2 moduna çevirin. bu işlemi yaparken msn nin tamamen kapalı olması gerekiyor

• 1 reply
    • 10.8k views
    • 2 replies
    • 3.7k views
  8. Started by razkul,

arkadas bu windows seven daki acılış animasyonu dosyası hangisi acaba? vistadaki authui.dll dosyasını sevenda bulamıyorum yardım edin lutfen. Vista calısıyorum uyarlamaya calışıyorum

• 2 replies
    • 5.3k views
  9. Started by Erdogan,

Bir ka

• 0 replies
    • 3.2k views
  10. Microsoft Windows, kullanıcıya grafik arabirimler ve g

• 13 replies
    • 16.1k views
  11. Started by Stormy,

Arkadaşlar, Windows Server 2008 standard ile 10 veya 15 pc lik bir ağ kurmak istiyorum. Bu konuda bir deneyim ge

• 3 replies
    • 6.2k views
  12. Started by entegre,

Windows Vista SP2'nin betasını, beklediğinizden

13. Started by entegre,

Merakla beklenen işletim sistemine ait ilk beta gelecek ay yayınlanacak. Vista'nın Service Pack 2'si olduk

14. Microsoft'un "Windows olmayan" deneysel işletim sistemi Singularity yeni s

• 1 reply
    • 4.4k views
  15. Started by entegre,

GM-NAA IO D

• 1 reply
    • 4.7k views
  16. CHIP Online Windows'un varisi olacak olan Midori hakkındaki g

• 0 replies
    • 4.4k views
  17. Started by MrNxDmX,

İnternette gezinirken rastladığım, windows 7 hakkında bilgi, resim vidyo i

• 5 replies
    • 6.6k views
  18. Started by entegre,

Microsoftun beta aşamasındaki yazılımlara verdiği kod adlarıdır bazıları

• 0 replies
    • 4.3k views
  19. Started by entegre,

Microsoft windows 7'nin pre-beta s

• 6 replies
    • 5.6k views
  20. Started by ALEN,

Bu Program Arkadaslar Vlite Gibi Daha Yeni Cikmis Kaynak: Msfn Driver,Service Pack, Diller Ekleye Biliyorsunuz... Download : http://rapidshare.com/files/103092846/VUISetup.rar Microsoft .NET Framework 3.5 İstiyor bYHexadecimal Yapmıs Oldugu Addon (Zipi Acin İ

• 2 replies
    • 6.4k views
  21. Started by Detay,

Merhaba Arkadaşlar, Sistemime xp ve vista x64 sp1 işletim sistemlerini kurdum. Ancak bir verim alamıyorum. Vmware i katılımsız kurmaya

• 7 replies
    • 6.4k views
  22. Started by logosoft,

selam vista hakkında birazda bilgi paylaşımı olursa iyi olur diye d

• 0 replies
    • 3.4k views
  23. Guest selom
    Started by Guest selom,

Evet sevgili arkadaşlar uzun zamandır vlite ile sp1 stabil entegre olmuyor diyordum,ve sonunda

• 42 replies
    • 25.9k views
  24. Started by Preputium64,

Kullanımı bu ay i

• 25 replies
    • 16.4k views