Jump to content

ArMinO

Members
  • Content Count

    35
  • Joined

  • Last visited

About ArMinO

  • Rank
    Wanderer
  • Birthday 04/15/1988

Profile Information

  • Gender
    Male
  • OS
    Windows 7 x64
  • Country
    Slovakia

Recent Profile Visitors

531 profile views
  1. ArMinO

    Win Toolkit

  2. ArMinO

    Integration issue (title fixed)

    I have one more thing... How could I integrate MSXML with updates with this script? //EDIT I get it now... Simply with /quiet /norestart modificators..
  3. ArMinO

    Integration issue (title fixed)

    So here is dsim.log file. http://www.armino.6f.sk/ftp/dism.log And that error numbers.. So for example 3, 87, 50. This are top three of showed errors. //EDIT So I have got error 0x800f082e. Is it trying to say that update KB2533552 is not possible to integrate this way? //EDIT Nevermind... I downloaded DSIM from here and it is OK. And Windows is installing well.
  4. ArMinO

    Integration issue (title fixed)

    So I have found couple of solutions... And I have edited my own updates.bat file and setupcomplete.cmd. updates-x64.bat @echo off ::Set Paths :: Do NOT use trailing backslash in path (i.e. C:\mnt instead of C:\mnt\ ) :Path to mount folder set mnt=h:\W7T.temp\Mount :Path to source .wim set src=h:\Windows.7.SP1.SK.test\sources :Path to update packages set updates=h:\Windows.7.add\updates-via-batch-file cls dism /Mount-Wim /WimFile:%src%\install.wim /index:4 /MountDir:%mnt% dism /Image:%mnt% /Add-Package /PackagePath:%updates% dism /Unmount-Wim /MountDir:%mnt% /commit dism /Mount-Wim /WimFile:%src%\install.wim /index:3 /MountDir:%mnt% dism /Image:%mnt% /Add-Package /PackagePath:%updates% dism /Unmount-Wim /MountDir:%mnt% /commit dism /Mount-Wim /WimFile:%src%\install.wim /index:2 /MountDir:%mnt% dism /Image:%mnt% /Add-Package /PackagePath:%updates% dism /Unmount-Wim /MountDir:%mnt% /commit dism /Mount-Wim /WimFile:%src%\install.wim /index:1 /MountDir:%mnt% dism /Image:%mnt% /Add-Package /PackagePath:%updates% dism /Unmount-Wim /MountDir:%mnt% /commit echo ......................................... echo Update integration complete pause exit setupcomplete.cmd @echo off for %%i in (C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z) do if exist %%i:\sources\install.wim set CDROM=%%i: echo Found CD-Rom as drive %CDROM% ::Begin hotfix install :Defender Definitions echo Installing Windows Defender Definition updates IF EXIST %SystemRoot%\SysWOW64 start /wait %CDROM%\updates\WinDefUpdate\mpam-fex64.exe /Q :Updates echo Installing Updates IF EXIST %SystemRoot%\SysWOW64 start /wait %CDROM%\updates\Windows6.1-KB2533552-x64.msu /quiet /norestart :WPIW ::Begin WPIW echo Starting Windows Post-Install Wizard REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main" /V "Disable Script Debugger" /T "REG_SZ" /D "no" /F REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main" /V "DisableScriptDebuggerIE" /T "REG_SZ" /D "no" /F ::Start %CDROM%\WPI\wpi.exe ::all processing finished, delete used files, and EXIT:: :CLEANUP IF EXIST %windir%\Setup\scripts RD /S /Q %windir%\Setup\scripts >nul DEL /F /Q %0% >nul exit Here is the deal. When I'm integrating updates with updates-x64.bat file, it shows me couple of errors in cmd. But then errors stops and it is mounting image, integrating updates etc.... Then, when I install Windows, after the regional settings window it shows "Windows is finishing installation" window and here it stuck... It seems to be loading something, but I is stuck on this window for a hour or two.. maybe longer.. After two hours I've turned it off, because I hasn't time for it... Can someone help me with this?
  5. ArMinO

    Integration issue (title fixed)

    Yes... I was looking for solution for a very long time.... So Thanks... I'll continue in my search... :nunchaku:
  6. ArMinO

    Integration issue (title fixed)

    So... To integrate this update I have to do updates-x64.bat file first. Then run it. And what about setupcomplete.cmd? I'm supposed to run it? Or copy that somewhere? Or what? I'm kind of disoriented in this...
  7. ArMinO

    Some problems with W7T

    Oh.... I see now. :type: Thank You.
  8. ArMinO

    Some problems with W7T

    Yes... Now it is showing everything... Here is Printscreen: Miniquestion: How can I remove Home Basic, Home Premium and Professional from Image? I would like to have Ultimate version only...
  9. ArMinO

    Some problems with W7T

    Yeah. I get it. With new version it is working like a dream. Thank you for your help. I appriciated that.
  10. ArMinO

    Some problems with W7T

    Yes... It is a shame.. :no: I used Capture Image option in W7T. And I did that from mounted .iso image via Daemon Tools.
  11. ArMinO

    Some problems with W7T

    Hmm... There is no [1].xml file... Some xml files are in sources folder, but anyone has this name.
  12. ArMinO

    Some problems with W7T

    So. This is how I captured my image.wim file. 1. - I put the original .iso file in to the virtual machine via Daemon Tools. - I found that folder of virtual machine in W7T. - I created install.wim from this machine. 2. - I put the original .iso file in to the virtual machine via Daemon Tools. - I copied all files from virtual machine in to the W7T working folder (/Sources). - I found that folder in W7T. - I created install.wim from this folder. Always the same result. Without architecture sign... and updates or addons won't integrate.
  13. ArMinO

    Some problems with W7T

    I captured it myself. It is OS Windows 7 x64 SP1 Ultimate SK.
  14. ArMinO

    Some problems with W7T

    Hi. I have some problems here. I have tried to integrate some addons in to the Windows 7 setup, but it doesn't work. I don't know why. It is working only for 2-3 seconds then it is showing me "Completed", but wim image have the same size. Here is my Last Session: *AIO #Addons H:\W7T130-29A\Sources\Reapers_.NET_Framework_4.0.30319.1_x64_Windows7_Toolkit_AddOn.WA H:\W7T130-29A\Sources\Reapers_Adobe_Flash_11.0.1.98_x64_AIO_Windows7_AddOn.WA H:\W7T130-29A\Sources\Reapers_Adobe_Shockwave_11.6.1.629_x64_Windows7_AddOn.WA H:\W7T130-29A\Sources\Reapers_Java_Runtime_7_x64_Windows7_Toolkit_AddOn.WA #Options Enable CMD Force Unsigned Prepare Drivers Prompt Addons Prompt Updates Skip Driver Checks I have W7T in folder H:\W7T130-29A\ and install.wim image in folder H:\W7T130-29A\Sources\ . What am I doing wrong? Another thing. The created install.wim image is not showing me architecture in WIM Manager (It shoud be x64 and not ??). When I tried to integrate some updates, it showed me error that I have to set architecture first, but I don't know how... And last thing, when I unmount The Microsoft Windows PE (Boot.wim), there is after restart WIM manager here again. Is it right? I'm new in this and I would like to integrate some stuff in Windows 7 setup... Thanks. Sorry for my English.
  15. I have version 1.1.0.7 of DXUPAC from voidseesaw.com/onepiece/. I'm making CSY XP updatepack. But it is not integrating IE8-WindowsXP-x86-CSY.exe absolutely. There is an error somewhere in DXUPAC. It is giving me errors while copying files on HDD when I install XP with this created updatepack. There are missing files that IE8 consist of.
×