Jump to content

M4rt1n

Members
  • Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

About M4rt1n

  • Rank
    Wanderer

Profile Information

  • OS
    Windows 8.1 x64

Recent Profile Visitors

265 profile views
  1. WinToolkit v2.x Development

    Damn I loved this Project ... but seems like its dead ... he cant be busy with his degree for more then 1 year
  2. Problem integrating Updates to Windows 10

    I'm using Windows 10. So the Screenshot was make from a Windows 10 System. But still cant integrate any Update to any Windows 10 Image.
  3. Win Toolkit

    Sorry but even with v1.5.4.4 I cant integrate ANY Windows 10 Updates/LanguagePacks into any Windows 10 Image. For everything I put in (at the point it is normaly integrating Updates) it set a black bold "X" and scips them all. Then they get pushed to "Silent installers" I dont want it this way.
  4. Hi guys I used WinToolkit for a long time now, but some days ago I run into a problem.. I wanted to integrate Windows 10 Updates to a Windows 10 Image but got this: Can somebody help me pls? Thaks in advance!
  5. FREE / HOME / PRO Editions

    Also no matter which Update I try to install to any Windows 10 Image it does not install it, it just fails two times and push it to silentinstallers. But this is not right, I also tryied to install LanguagePacks and they also failed (at all Windows 10 Images and all Windows 10 Setups and PEs) Thanks for your hard work!
  6. FREE / HOME / PRO Editions

    Hi Legolash2o, I tryied the v2.0.5651.42757 and I'm getting an error when I load a .wim file (which includes a Windows 10 Enterprise LTSB) error is: Der angeforderte Wert "EnterpriseS" konnte nicht gefunden werden. (the Errormessage is german and means "The requested value 'EnterpriseS' could not be found." When I delete the LTSBs then it can load, but crashes at loading updates into the All-In-One Tool. a the latest v1.5 the LTSB versions are no problem. Best regards, Martin
×