Jump to content

Nerwin

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Nerwin

  1. I have a Cisco 2811 Integrated Service Router and I been trying to use it to replace my Netgear SOHO Wireless Router with my new Cisco 2811.

    I haven't really done this since school, about 2 years ago, so I don't remember a lot. What I should do is pull out my notes and review them again.

    Anyways, So far I can ping google, my website, yahoo, etc. From the router. But I can not browse the web on a computer I have connected to it. FastEthernet0/0 is connected to the Modem and FastEthernet0/1 is connected to a computer.

    I set up FastEthernet0/0 for DHCP and it does grab the IP address from Comcast.

    Now, I set up FastEthernet0/1 DHCP also and the computer it is connected to picks a ip address, dns server, the gate, etc.

    But I can't browse the web.

    I haven't done this for a while so if someone could tell me what i'm doing wrong! I would really appreciate it.

    Thanks guys, In the meantime i'll look at some guides, but I wanted to post a topic just for a fast soultion, though I do have a couple months before I want to implement this into my network, but right now I am just testing it to see if it will work.

  2. Hey guys,

    I'm not sure what caused this, either a software or a hardware problem, I am not sure yet.

    Today I had to replace my CPU fan and I got all back together and when I started it came up with the Windows 7 error recovery thing and it said to do a system restore and I didn't want to and when I rebooted windows started up fine and when I logged into Windows this was the first screen that came up "Runtime Error 429 - ActiveX component can't create object"

    I thought maybe it was caused by a program that I had installed last night to rename a ton of images, I know this because when I used it, the program crashed and came up with a runtime error, but it was a different number. I don't remember what it was.

    But I haven't restarted my computer for weeks until today.

    I looked around everywhere's, most of them say office or visual basic, but theres happens when they start those programs up. Mine happens when windows start and I can't find any detailed information about it.

    So hopefully someone can help and we can figure this out.

    Thanks guys.

  3. Hey everyone, You probobly know me from MSFN :P I use to be computerMan on there but had my name changed to Nerwin. my friend N1K who owns this site said I should sign up :P So I did :D

×
×
  • Create New...