Jump to content

compstuff

Members
  • Content Count

    564
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Posts posted by compstuff

  1. I was hoping that was the answer  :) but it doesn't really apply. When I go straight to the ISO Maker it just seems to always default to Rebuild and if I am hasty and forget to uncheck it just adds so much time in my testing... especially when I am testing maybe 20 builds or so. Thanks Anyway

     

    Uncheck Rebuild Image in AIO Options tab.


    Sorry, if not that you want. I missread the original post.

  2. I know I am bringing up an old thread but I had decided to give this a shot again and found the following thread which explains the actual change in behavior and why we were all unsuccessful at using our original methods to manage this. Needless to say this is NOT a WTK bug  :doh:

     

    http://www.sevenforums.com/installation-setup/350005-ie-11-default-search-provider-resets-after-sysprep.html

  3. Thanks guys this is truly an odd issue because it seems to make no logical sense... to clarify: I definitely have been able to download every other .exe from mediafire and all other hosting services with matching MD5's , I have been updating all my exe tools like KUC, WHD, SFX makers including your new Java tool Mooms with no issues at all. I ran Malwarebytes and a few other tools that all came up clean. I must have tried at least 20+ times and could never get a correct MD5

     

    I just ran the latest KUC against my system and updated everything, updated to the latest Flash and Shockwave, ran Rick's latest VBCFJRedist_AIO_x86_x64, cleaned my temp folders and of course rebooted quite a few times and just tried the download 2x with SUCCESS!!!

     

    I can't begin to guess at which item "potentially" fixed this or what was the actual "cause & effect" here to resolve the issue. 

  4. Thank you for all the responses guys and Happy New Year to EVERYONE!!!

     

    So I tried again today with my same scenario:

     

    IE 11

    Chrome 39.0.2171.71

    Opera 26

    Pale Moon 25

     

    I can't get the same MD5 with any browser at all no matter how many times I tried. So then I tried Thiersee's suggestion and used FDM (very nice tool) and still no luck. I can't understand this since every other download from MediaFire works fine  :g: before giving up I did an RDP to a clients network and tried from there and sure enough it worked fine the first time. Not sure I get what exactly is technically going on here.

  5. Don't want to derail the OP's thread but I think I am asking a similar thing regarding how to integrate drivers and we can all learn from it http://www.wincert.net/forum/topic/12733-driver-integration-method-question/could you help us/me understand how this function works? I am just starting to experiment with adding drivers this way. Thanks and really nice 8.1 thread  :prop:

     

     

    Large Packs you can just extract into folder named "drivers" in root of ISO/Install-Disk.

    Then rebuild the image with WTK to get a sweet driver-installer, runs after installation.

  6. Have you posted your question on the drivers pack forum? Mr.SmartyPants, OverFlow and the other guys on there are super helpful...

    Hi.

     

    I do it like this;

    In \$oem$\$$\Setup\scripts\SETUPCOMPLETE.cmd

     

    REG ADD %KEY%\070 /V 1 /D "%systemdrive%\D\SAD2\DP_Install_Tool.cmd /s" /f

     

    In \$oem$\$1\D\SAD2\NT6\x64 I have this:

     

    DP_CardReaders_wnt6-x64_11041.7z

    DP_Chipset_wnt6-x64_1212.7z

    DP_LAN_wnt6-x64_1208.7z

    DP_Misc_wnt6-x64_1202.7z

    DP_Webcam_wnt6-x64_1103.7z

    DP_WLAN_wnt6-x64_1203.7z

×
×
  • Create New...