Jump to content

mywin1646

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by mywin1646

  1. Grafikleri 32 bit çözünürlüğü desteklediği için yükseltmenizi önerdim.16 bit çözünürlüğünde normal windows ikonları bile düzgün çıkmaz ve en önemlisi bu paketi 0 dan biz yapmadık.Birkaç eklemeyle Türkçeye çevrildi.(İngilizce forumlardan bakabilirsiniz.)Sorunun tek çözümü bu başka çözüm yolu yok.Black gelince logon içinde çözüm üreteceğiz.

  2. falcon77 lütfen üslubunuza dikkat ediniz.Testerlık yapmak kolaymı sanıyorsunuz.Ekran çözünürlüğünden renk kalitesini yükseltirseniz düzelir.Size resimle göstereyim hatta kaç defa test yaptığımı

    c3t76.jpg

    Kaç defa paket indirip denedim.Sırf hatasız olsun diye uğraştık.En son test ettiğimizde hiçbir hata yoktu.Şimdide öyle hata yok.Tekrar kontrol edin.

    Hatta sizin hatalı dediğiniz yerlerdende ss aldım şimdi hata falan yok!

    k55uuu.jpg

    2hfnigh.jpg

  3. Sayın @mywin1646 Forum kurallarına uygun olarak mesaj yazınız aksi takdirde uyarı alırsınız şimdilik sadece mesajınızı sildim lütfen kırıcı ve forum içinde düzey düşürücü yaklaşımlardan uzak kalalım.

    Anlayışlı davranacağınızı bekliyorum.

    Selam ve Dua ile..

  4. Yazılanları okudum ve bu forumda bir kaç eksiği farkettim.

    Şimdi burda sadece üyelerin suçlu olmadığını belirtmek isterim.Burada yönetiminde bir suçu var.Çünkü bölümlerde düzen yok.Düzenli olarak bakan birileri yok.Kurallar çok hafif.Moderatörler gerektiği zaman uyarı veremiyor.Görevli olan arkadaşlarımız sınırı aşan üyelere gerekeni yaparsa sorun kalmayacak.İzlenimim bu şekilde.

    Ha sırf moderatörlerdemi suç hayır.Üyelerdede büyük hatalar var özellikle emek harcayanlara taş atanlarda.Bakın bu işler o kadar kolay birşey değil.Bilgisayar başında saatler harcanarak yapılıyor bu çalışmalar.Hep hazırı düşünüyorsunuz hiç kendinizde hata aramıyorsunuz.O hazır yapılırken elbetteki hatalar olur ama siz bunu daha nazik bir şekilde belirtebilirsiniz.Eğer böyle devam ederse bu bölümün sonu görünüyor.Birşeyi kaybettikten sonra değer vermeyin.Elinizde varken birileri birşeyler yaparken değer verinki emek harcayanlarda daha iyisini yapmaya çalışsın.AltF4 gitti,MrNxDmX gitti şimdide neOS gitti daha kim kaldı?Sizlere kim Güncelleme paketi,görsellik paketi yapacak?Bunları bir düşünün ve ona göre yorumlarınızı yapın.Emek harcayanlara teşekkür etmesini bilmiyorsanız en azından saygı gösterin.

    Diyeceklerim şimdilik bu kadar...

    Bu arada bu kadar şeyi nereden nasıl biliyorsun diyebilirsiniz.Bu forumun eski üyelerindenim.Kim olduğumuda siz bulun ;)

×
×
  • Create New...