Jump to content

Faruk Demirhan

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Faruk Demirhan

  1. Forumda arama yaptım ama bulamadım. Eğer bununla ilgili bir a
  2. Forumda anltılan real addon yapımları ile real addon yapabiliyorum. Fakat sonradan oluşturduğumuz dosyları normal rar ile sıkıştırıp mı sisteme nlite ile entegre edeceğiz. Bu konuda yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Asıl sorum şu; real addonlar dosyaları oluşturulduktan sıkıştırılması normal rar sıkıştırması mı olacak? ve bu rar dosyalarını sisteme nlite ile yoksa başka bir yolla mı ekleyecez?
  3. Ikinci anlatim linkleri bozuk yenileyebilirmisiniz? Ve Calismalarinizi titizlikle takip ediyorum ama bir yerde takiliyorum. Anlatmis oldugunuz addon yapimlarindaki addonlari xp cdsine nasil entegre edecegiz. Ben nlite ile entegre etmeye calisiyorum ama bana desteklenmeyen dosya hatasi veriyor. Bu konuda acilen yardimci olabilirseniz memnun olurum.
  4. Hocam ben bu iste yeni sayilirim ve videonuz gercekten harika. Video anlatimi ile beraber ben de firefoxu addon haline getirdim ama xp cdsine entegre ederken hata veriyor. Hata su "Desteklenmeyen Dosya:". Sorum su olacak Hazirlardigimiz addonlari nasil xp cdsine entegre edebiliriz.?
  5. Hocam ne kadar ugrastiysam su asagidaki resmi degistiremedim vista acilis ekrani ile. Bu xp kurulduktan sonra yani ilk acilisinda bir kenara cikiyor. Ondan sonraki acilislarda vista ekrani cikiyor. Bu ilk acilisi nasil editleyebilirim? Lutfen yardimci olun.
  6. Arkadaslar hangi sistem dosyalari ne ise yarar? bu konuda bir dokuman veya calisma var mi? Mesela: NTOSKRNL.EX_: BOOT EKRANI LOGONUI.EX_: LOGIN EKRANI VS.... Bu tarz bir dokuman var mi ingilizce veya turkce?
  7. Hocam foruma baktim aslinda da . Windows ilk kurulduktan sonra "BEKLEYINIZ" yazisi cikiyor ve daha sonra benim editledigim logonniu.exe dosyasini calistiriyor. Bununla ilgili addon da yukledim ama fayda etmedi. Bekleyiniz kismini nasil vista icon yapacagim addonsuz?
  8. Tesekkurler. Belirttiginiz dosya ile istedigimi yapabildim.
  9. Foruma daha yeni uye oldum ve katilimsiz sistem konusunda da kendimi yeni yeni gelistiriyorum. Bir sorum olacak. XP acilirken asagidaki ekrani hangi sistem dosyasi ile degistirebilirm? Boot ekrani vista, kapanis ekrani vista ama acilis ekrani klasik xp :crying_anim02: Ve son olarak kapanis ekraninda sorunum var. Bunlarin hangi sistem dosyalarini oldugunu soyleyebilirmisin veya bana hazir acilis ve kapanis ekranlari onerebilirmisiniz?
×
×
  • Create New...