Jump to content

dryusufbal

Members
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dryusufbal

  1. A & R kardesım yenı pakette oncekı sorunlar yok elıne saglık zaten bende bazı seylerı degıstırıp kullanmıstım shell32 logonuı. yanlız oncekı pakette de farkettıgım bır sey oldu xp acılısında altta kı cubuk(bar) ve baslat yazısı sonradan olusuyor once yarısı gorunuyor sonra dıger yarısı. umarım ctrl+alt+del cpu gostergesınde sorun yoktur hos cok onemlı degıl ama olsun.

    tekrar elıne saglık dostum umarım sorunsuz kullanırız.

  2. effor arkadasım ben de rvm ile entegre edıyorum nlıte ı seven bırı degılım ama nlıte ıle sorun vermedı ve kurulduktan sonra da sorun bulmaya calıstım ama yoktu. AR arkadasım en yakın zamanda konuyla ılgılenecektır.

  3. dostum tekrar elıne saglık bır oncekı versıyonu daha dun entegre ettım serial diye bır aygıt buldu kaldırınca sorun cıkmıyor.

    birde nesım arkadasın yenı yaptıgı beta 2 surumu var onun boyutları ıle ortalama 30 mb fark var sebep nedır acaba eksıgı fazlası mı var yoksa baska bırsey mı ıkılende kaldım .

    tekrar elıne saglık kolay gelsın

    EDİT : rvm ile entegre ettıkten sora opuc.dll dosyası windows kuararken kopyalanamıyor dıyor bırkac kez tekrarladım ama olmadı

×
×
  • Create New...