Jump to content

falcon77

Members
  • Posts

    64
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by falcon77

  1. gececinin hazırladığı paket üzerine eksik güncellemeri ekleyip eskileri çıkardım. sağlamlığı konusunda gerçek makinada test etmedim. sanal makinada sorun yaşamadım. kritik güncelleme sıfır gözüküyor. gerçek makinada yapılacak test yapan arkadaş sonucu paylaşırsa sevinirim.

     

    Arkadaşlar bu forumun en eskilerinden biriyim. Daha önceki zamanlarda yaşanan "boşuna CD yaktım,PC çöktü" vs. gibi kırıcı ifadelerden kaçınalım lütfen. zaten sorun yaşanırsa paketi kaldıracağım. Amacım üzerinde çalıştığım paketi paylaşıp siz arkadaşlarıma biraz faydalı olmaya çalışmak. umarım başınızı ağrıtmamışımdır  :welcome:

     

    indir.png

     

    MD5: 5325549A675B408D9C66489CEDDBE8FD

     

    Bu da internet explorer 8

     

    indir.png

     

    MD5: 2E6BEFF7A999EF4809AC5161169356AB

     

      Güncelleme için teşekkürler, fırsatım olduğunda Bilgisayarımda test edeceğim...

     

    Bugüne kadar olan tüm emekleri içinde Gececi'ye de teşekkür ediyorum.

  2. mp11 i çok fazla kullanmıyorum aslında.Sadece çalışıp çalışmadığına bakarım, farklı donanımlarla-programlarla birlikte pek çalıştırmadığım için belkide gerçektende var olan bir problemlede karşılaşmamış olabilirim... mp11 de, bence kullanımı çokda kısıtlayan bir hata yok. Genel özellikleri itibariyle sorunsuz çalışmakta, gerek görürseniz Kmplayer ı yükleyip onu kullanın derim yada osman fatih hocamın http://www.mediafire.com/?n4lr31v3133x1qq Mp11 paketinide kullanabilirsiniz...

    hakankan, :) ne garantisi yaww, kimden ne satın aldın da garanti den bahsediyorsunuz :)

    Paketi Gececi yaptıysa yeterlidir benim için, güvenilir insanlar kasıtlı şekilde hata yapmazlar.Malın garantisi de sözleşmeside budur.Güven.!

    Bedava malın garantisinide isteyen çıkıyormuş demek :w00t:

×
×
  • Create New...