Jump to content

pojac 88352

Members
  • Posts

    161
  • Joined

Posts posted by pojac 88352

  1. X-Force selam, kolay gelsin. Bir şey soracağım elinde .net 4.0 olmayan güncel paket var mı? Zor ve meşakkatli bir iş paket hazırlamak ama acaba .net 4.0 olmadan bir güncel paket yapabilir misin? Veya bu paketten .net 4.0 çıkartılabilinir mi, yapabilme imkanım var mıdır? Veya şöyle bir soru sorayım, kurulum sırasında .net 4.0 kurulmamasını sağlayabilir miyiz, yada bitince windows xp kurulumu sırasında .net 4.0 kaldırabilir miyiz ?

  2. Detay selamlar. Cevap geç verdim üzgünüm, deneme yaptım. Evet sorunlar artık yok ama nasıl yok anlatayım;

    -HFSlip ile güncellenmiş xp cd sine X-Force un dotnet paketini ve benim paketi ekledim. Kurulum başarı ile tamamlandı.

    -Videolar sorunsuz izleniyor.

    -Grafik testinde hata vermedi

    -Hoparlör testinde kilitlenme yaşadım. Windowsu tekrar kurdum yine yaşadım. Bunu araştırmak için geç yazdım işte ve sorunu buldum, sorun paketimden kaynaklanmıyor. Eski paketlerimde sorun bende olabilir ama bunda benim pakette sorun yok. Sp3lü media center larda dot net 4.0 ile bir çakışma söz konusu imiş. Bu yüzden kurulumdan sonra dot net 4.0'ı kaldırdım.

    - Kaldırınca bu sefer farklı bir hata aldım. Buda benim paketten kaynaklanmıyormuş. Araştırmalarımda yine sp3lü media center larda codec sorunu ortaya çıkıyormuş. Tekrar windows kurup dot net 4.0'ı kaldırdıktan sonra klite codec paketi kurdum ve hoparlör sorunu başarıyla geçtim.

    Yani kısaca paket sağlam sadece dotnet 4.0 yüklü olmamalı ve bir codec paketi yüklü olmalı bunu ilk mesaja da yazacağım. Böylelikle sorun kalmamış oluyor.

  3. Hi, i have a problem my nick at a forum so change my nick name but could not find where to change nick :( and would you change my nick

    my nick => soulcube

    new nick => aytacesmebasi

    my user name => Acces Netdede

    new user name => Aytaç Çeşmebaşı

×
×
  • Create New...