Jump to content

Rocco

Members
  • Posts

    378
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Rocco

  1.  

     

    gececinin hazırladığı paket üzerine eksik güncellemeri ekleyip eskileri çıkardım. sağlamlığı konusunda gerçek makinada test etmedim. sanal makinada sorun yaşamadım. kritik güncelleme sıfır gözüküyor. gerçek makinada yapılacak test yapan arkadaş sonucu paylaşırsa sevinirim.

     

    Arkadaşlar bu forumun en eskilerinden biriyim. Daha önceki zamanlarda yaşanan "boşuna CD yaktım,PC çöktü" vs. gibi kırıcı ifadelerden kaçınalım lütfen. zaten sorun yaşanırsa paketi kaldıracağım. Amacım üzerinde çalıştığım paketi paylaşıp siz arkadaşlarıma biraz faydalı olmaya çalışmak. umarım başınızı ağrıtmamışımdır  :welcome:

     

    indir.png

     

    MD5: 5325549A675B408D9C66489CEDDBE8FD

     

    Bu da internet explorer 8

     

    indir.png

     

    MD5: 2E6BEFF7A999EF4809AC5161169356AB

     

      Güncelleme için teşekkürler, fırsatım olduğunda Bilgisayarımda test edeceğim...

     

    Bugüne kadar olan tüm emekleri içinde Gececi'ye de teşekkür ediyorum.

     

    hocam geçmiş kandiliniz mübarek olsun yaptıgın calışmayı test edebilme imkanı buldum şöyle bir sıkıntı var kurulum hatasız tamamlanıyor hatta updatede bulmuyor ama office 2010 kurduktan sonra outlook hesabı acmaya kalktıgımda hata alıyorum sürekli yapılandırma ile ugraşıyor aynı pcye 80 gb hdd takıp bir daha xp kurdum yine aynı problem office programında sıkıntı yok cünkü başka pcde de kullanıyrum güncelleme paketini birdaha gözden geçirme şansın varmı ? şimdilik eski calışan xp nin üstüne cıkan updatei entegre edeceğim kolay gelsin

     

    Buradan güncel halini indirebilirsiniz

     

    http://www.wincert.net/forum/topic/3590-onepieces-windows-xp-post-sp3-update-pack/#entry82592

  2. Bu çalışma xp ile uyumsuz dimi @Rocco?

    Xp'de çalışmıyor

    Ellerine sağlık tek paket içerisinde 32 ve 64 bit sistemini kendisi belirleyip kurması boyutununda böyle küçültülmüş olması doğrusu beni cezbetti.Cafe,de ana makina win7 hemen kuracağım nasip olursa. Test demiyorum zira önceki paylaşımlarından seni yakinen biliriz.;)Paylaşım ve emeğin için teşekkür ederim.Ayrıca yeni görevin hayırlı olsun başarılar dielrim.:)

    Pekde yeni sayılmaz, hani... yaklaşık 2buçuk senedir...

    aferim :)

    :albert: :nunchaku::dancing:

×
×
  • Create New...