Jump to content

Th5Mupp5t

Members
  • Content Count

    705
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by Th5Mupp5t

  1. I've made some more with different wallpapers i'll upload when i get home from college guys.
  2. I don't see anything different apart from names of the program... lol I use both tbh but atm i'm using utorrent.
  3. I think i'm going to be away myself for abit... Not sure yet but i'll let ya all know. and good luck dark!
  4. LMFAO! the bit 8:30 onwards is so funny!!!!
  5. OMG I'm sooo late Happy birthday mate!!! :thumbsup_anim: Hope you have a good one!!
  6. LMAO after all that and reinstalling of 2003 R2 i've got it to work. Basically I didn't join the domain correctly to the computer and so was giving me errors on the system. Right now I'm setting up some other stuff for the network. I'll reply to this topic for help if i need some.
  7. Ok after looking around i found this tut. But i get an error: Anything going wrong should i try to put the folders there myself? EDIT: I think i've got it now. I wasn't using Local pathI was using Connect option. (thats what i think was going wrong...)
  8. Hey guys/girls, After messing around with a computer I got off my mate for nothing. I've now turned it into a server. What I am trying to do now is set up network users. I'm so lost with this... lol :wub_anim: I have some accounts made in the Active Directory Users and Computers. But then I don't have a clue of what to do next. I have a domain set up already. Is there anything else I need to do before I continue...??? Thanks for any help, :giveheart: Snake Also here is the server specs: AMD something. 1.6GHz lol don't know the name of it 512MB ddr1 200MHz 1x 160GB (partitioned into ~50GB
  9. Thank you! I know more about windows 7 now! Your the man N1K! :thumbsup_anim:
  10. When I was trying to install Windows Server 2003 R2 x86 I kept on getting this error over and over again. The error was: fastfat.sys file is corrupted or missing. Setup cannot continue with the installation. I tried everything i could think of. I changed DVD Drives, hard drives, IDE cables. Reset the BIOS system about 5 times. tried the hard drive and dvd drive on my system to see if they work and yes they both do. I also tested the CD in VMware to see if it was the disc that was broken. But when I installed it on VMware it worked fine. So then i was left thinking of what to do next. So i pul
  11. well with windows xp mode you need Intel-V without that you can't run xp mode. I tried myself on windows 7 and it won't let me due to not having the Intel-V with my cpu (Intel Pentium Dual-Core E5200) for you to have this you NEED Intel-V (Intel
  12. For that you need to make a addon you can't just put files together and add them with nlite. you need to make a .INF file for nlite to read and to know where the program files needs to be placed...
  13. Woww never seen a 15" screen with that kinda res! O_O i would go with the T version also
  14. Nice work Dark. Love this tool and the other tools you have made. Keep it up.
  15. Th5Mupp5t

    Dirids

    Look for Advanced INF then download it.
  16. Th5Mupp5t

    Hello all

    Welcome to WinCert "beats". You give us no trouble, you don't get no trouble......
  17. Well like beats said change the Motherboard to something else like the Asus P6T series. Also, I would go for a Nvidia... If your mate gets the GTX 260 or GTX 280 edition then that will run like a new born baby.. lol I would change the RAM to OCZ or Corsair. Other then that its all good.
  18. It was the CPU the FSB was 533MHz the mobo says 800MHz plus. So i had to buy a new one for my system to run.
  19. lmao nothing ever is perfect in this world.... (Don't take it the wrong way.) back to business LOVING THE NEW THEME! Nice work N1K as always
  20. I've removed Download link for abit till i sort out summin with this addon. Thank you for waiting.
  21. Look at this post. http://www.wincert.net/forum/index.php?/topic/6487-windows-7-toolkit-0-2-3/page__view__findpost__p__52034
×
×
  • Create New...