Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Silent installers not working'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • General Discussion
    • Introduction
  • WinCert Member Projects
    • Win Toolkit
    • HeiDoc.net Projects
    • Windows Post-Install Wizard (WPI)
    • WPI, nLite and RVM Addons
    • DX WinNT6.x True Integrator
    • Switchless installers
    • XP Theme Source Patcher
    • OS Transformation Packs
    • Installer Repacks
  • WinCert.net International
    • WinCert.net Turkish
    • WinCert.net Italian
    • WinCert.net French
    • WinCert.net Spanish
    • WinCert.net Dutch
    • WinCert.net German
  • Microsoft Operating Systems and Software
    • Microsoft Windows
    • Microsoft Windows Server Family
    • Microsoft Office
    • Tips and Tricks
  • News, Support, Discussion
    • Software Field
    • Hardware Field
    • Networks and Security Field
    • Games Hangout
    • Scripting and Programming
  • The Design Art Forum
    • Graphics Showcase
    • Windows Customization
    • Web Design/Hosting/Administering
  • Miscellaneous
    • Site and Forum Issues

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. I created my bootable Win 7 USB using Win Toolkit. Win 7 was installed correctly along with all the addons, though some of the tweaking didn't appear after the installation - like Move to, Copy to options in the context explorer. But none of the silent installers were installed. I tried each of the installer myself with various switches using the CMD prompt and everything was working fine but when I created a image with Win Toolkit along with the addons and silent installer nothing got installed after windows installation. Even the silent installers provided in this forum for Flash Player, Java Runtime environment didn't install. Also the display of the Win Toolkit in my system is not complete. Few of the options are hidden. I am attaching the screenshots and few configuration files for debugging. The silent installers I added were: 1. Reapers.Java.Runtime.AIO.7.0.40.20.x64 2. Reapers.Adobe.Flash.Player.AIO.11.2.202.233.x64 3. Reapers_Adobe_Shockwave_Player_11.6.4.634 4. 7z465-x64 5. Driver Magician 6. EPM 7. iCareDRS 8. WinRAR etc etc... Please help me out in creating this bootable USB pendrive. If you need any further details then let me know. Attaching the screenshot of the contents of USB also. Configuration Files.zip USB Contents.zip
×
×
  • Create New...