Jump to content

Integrate KB3156417 and KB3170455 into Windows 7 ISO?


Recommended Posts

I want to integrate last upadates into Windows 7 SP1-U ISO and I have two doubts:
1. Does KB3172605 (July 2016 update rollup) replace KB3156417 (May 2016 update rollup)?
2. Integrate KB3170455 (update for Windows Print Spooler)? Supposedly it stops non-admin users from installing a network-printer :/

What set of updates is the best to integrate (KB in exact order):
KB3020369 kb3125574-v4 KB3168965 KB3172605
KB3020369 kb3125574-v4 KB3156417 KB3168965 KB3172605
KB3020369 kb3125574-v4 KB3156417 KB3168965 KB3170455 KB3172605
?

KB short descritpion:
KB3020369 April 2015 servicing stack update for Windows 7 and Windows Server 2008 R2
KB3125574 Convenience rollup update for Windows 7 SP1 and Windows Server 2008 R2 SP1
KB3156417 May 17 2016 update rollup for Windows 7 SP1 and Windows Server 2008 R2 SP1
KB3168965 July 12 2016 Security Update for Windows Kernel-Mode Drivers
KB3170455 July 12 2016 Security Update for Windows Print Spooler Components
KB3172605 July 21 2016 update rollup for Windows 7 SP1 and Windows Server 2008 R2 SP1

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Similar Content

    • By Tanzil Habib
      Hello, sir, today is September 1, 2020, 11:14 a.m. in Bangladesh. So I am trying to download Windows 7 ISO file, but when I click to download, It shows an error page where headline says "This program cannot display the webpage". I have added screenshots.
      My internet connection is fine but it's not working! Please give me a solution for that!
      Screenshot links in my Google drive:
      1. After selection: https://drive.google.com/file/d/1aChxjI8ugKA7XcU5_nxEabdBzRLUO3B0/view?usp=sharing
      2. The downloading page: https://drive.google.com/file/d/1zi4A-v9vBr1r0MT_fG6K4PrzUTyQKbej/view?usp=sharing
      3. The error: https://drive.google.com/file/d/1QMOmQ8A2leol1DeCy9Gvow6OPyeuWR4X/view?usp=sharing
       

    • By josevitorsg
      even though support for windows 7 is over, will you still release the download links in the first days of the month?
    • By hkroiss
      Hi, since around 1.5 half years i am integrating Updates into our Windows Image at our Company. However i have noticed that even when all the latest Updates are integrated after installing the OS it shows a few ".NET Framework" Updates that couldn't be integrated (see Attachment). A year ago it were only around 10, now around 15. So its getting more and more, it hinders the usfulness of the Slipstreaming process a bit.
      Did anyone of you find a way to integrate this pesky ".NET" Updates into the Image?
      Thanks for the help.

    • By PsycH0Ooo
      Hello Everybody
       
      I have a Problem with the Updates i would like to intergrate some updates in my install.win but the Problem ist, that if i would like to intergrate the updates the mark are yellow and not green. On the state the say me install pending. If i install a Windows machine with the iso the updates are not installed but why ?
       
      Its a Windows 7 ISO.
      If i would like to intergrate the Updates with the Updates installer, and i add all updates that i would intergrate to my install.wim file it says Not compatible with 10240 : "and the source to my update"
      What did i make not correctly ?
       
      Best regards PsycH0Ooo
       

    • By Guppy
      Good evening everyone!
       
      I've been using WinToolkit since a lot of years to integrate updates in Windows Installations. Recently I redid my Win7 x64 Installation. I removed the ei.cfg and integrated all major "General" "Security" and "Hotfix" Updates. After integrating I created an ISO and started it in a virtual Machine. But upon booting it only says 
       
      CDBOOT: COULDN´T FIND BOOTMGR
       
      I don't know what the problem is, especially since my x86 Version started without any issues and in the past there was nothing comparable. Can you tell me what might have went wrong and how I can fix this? 
       
      Thank you for all suggestions in advance and have a nice day!
       
       
       
×
×
  • Create New...