Jump to content
Sign in to follow this  
ricktendo

[AddOn] Xentient Thumbnails v1.0.2

Recommended Posts

I have checked this and found that after integration (run in vmare) in c:\WINDOWS\system32\ShellExt there was xthumbs.dll. After extracting and installing the addon manually then the thumbs.dll was there as well and could see the nice thumbnails...

Rick you any idea?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Try this:

Copy xthumbs.dll as "thumbs.dll" to dir "C:\WINDOWS\system32\ShellExt"

Then run a cmd and navigate to "C:\WINDOWS\system32\ShellExt"

type "regsvr32 thumbs.dll

And its done :)

Thanks for the addon rick, thats a great addition to windows xp.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea sorry my fault, I forgot to add the CopyFiles to the OCEntry

[DefaultInstall]

CopyFiles =DLL.Copy

RegisterDLLs=Thumbs.Register

[Xentient Thumbnails]

OptionDesc ="Xentient Thumbnails"

Tip ="Free utility for replacing the generic icons of image files with thumbnail icons of the actual image."

Modes =0,1,2,3

CopyFiles =DLL.Copy ; I forgot this line :P

RegisterDLLs=Thumbs.Register

Fixed... plz redownload

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Rick :thumbsup_anim:

still dasn t work :crying_anim02:,

still dasn t work :crying_anim02:,i use nlite and after install not work this addon,pliss help, and i dont now why .

Edited by ricktendo64

Share this post


Link to post
Share on other sites

OK I found the problem, it was my entries.ini file. It did not rename the file on copy buy i fixed it now

xthumbs.dll = 1,,,,,,,30,0,0,thumbs.dll <- I forgot this

Redownload grzegorzo, same link, same addon filename just verify with the md5 hash

Share this post


Link to post
Share on other sites

Umm, this slowed down my xp too much. And, lastly i've disabled the cache. Cool addon though.

Thanks again Rick.

Edit: Check "Start\Control Panel\Xentient Thumbnails" for app settings.

Edited by MrNxDmX

Share this post


Link to post
Share on other sites

i've never had any problems with slowdown using it.. i've tried to find alternative programs but havent found any that does what this one does.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i noticed is that its not showing up in add/remove properties, nor is there a folder for it listed under start>programs... i'm curious if this was intended?

edit: well it seems to be working properly, but as far as i know it cant be uninstalled. i suppose its not that big a deal

Edited by ccl0

Share this post


Link to post
Share on other sites

This keeps failing for me. Textmode setup keeps asking for the files. I'm guessing it's because RVMi is compressing the files so the names are changing. Would that effect it? Thoughts?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...