Jump to content
Sign in to follow this  
maly

Vanishing Appz

Recommended Posts

Hello all, This is an unusual problem when i try to install my major drivers (graphics, mainboard etc) the setup just vanishes off the screen.

ASUS A8N5X

1GB RAM

Windows XP Pro - SP2

i've attached my files what i used for nlite, maybe someone can find the cause of the problem.

Thanks

It's 100% cause of nlite settings as recently tested

LAST_SESSION.TXT

LAST_SESSION_U.TXT

Edited by maly

Share this post


Link to post
Share on other sites
Are you sure your WAREZ is not providing you with viruses too??

Thanks Kel you know what people are like once they hear "Warez" on these kind of forums.

...Obviously it's not WinRAR Extreme 100%

Edited by maly

Share this post


Link to post
Share on other sites

You're very welcome. Don't bother asking for help when you are so blantantly using warez.

It's like rubbing s**t in our faces and then asking for help.

Out of Box Experience (OOBE)
Remote Installation Services (RIS)

Only remove OOBE if you have a VOL XP license (Known to cause issue otherwise)

Remote Installation Services (RIS) (Might be your issue)

Also you use ALOT of the tweaks and nLite has been known to have a couple of tweaks that don't work quite right.

Also can you extract the drivers and install them manually?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...