Jump to content
andyzro

No sound after Vista Ultimate installation

Recommended Posts

hello,

i have just installed vista ultimate on my notebook (previously i had xp) and now i don't have any sound.

i tried few ways like uninstalling the audio driver and install a new one but it still not working ..

atm i have no audio driver at all so i need something that will match with my sony vaio vgn fs315z

if you have any idea or you have experienced this, please let me know how you've sorted it.

thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
LET US POST IN ALL CAPS TO GET OUR PLEA FOR HELP ANSWERED FASTER

Yup, you're right..

andyzro, please read the rules and don't use CAPS anymore.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I also wish to tell you that I had a similar experience after installing WAREZ LINK! Windows Vista Extreme Edition R2" on my HP Vectra and it installed the default Windows Vista driver for the graphics card and put it in low res and read it at 1mb (it's a Vista thing).

How I fixed it? I uninstalled the driver and then reinstalled the new one. it worked :)

~ Keithy E

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...