Jump to content
ricktendo

[AddOn] Vista RTM Fonts v1.1

Recommended Posts

Vista RTM Fonts

For use with the RyanVM Integrator 1.4.x and nLite 1.3 RCx

rocktendodq3.png Updated v1.1 01-28-07

MD5: 57FD5F0B5F176DB615658FA5B5EE55B2

Size: 5.72 MB

RTM Fonts Changelog:

01/28/07

- Fixed nLite TXT Setup Missing File Issue

Share this post


Link to post
Share on other sites

The thing is, when i install these fonts, they work OK. But, for some reason in the fonts directory, they're named like:

%segoe_ui%

%calibri%

etc. And i was fine with it up until today. When i realized Autocad 2009 is denying to work, i found out that it was something with the fonts, moved them to desktop then after moved back, everything was back to normal.

I think some registry key was not functioning right. I'll look in to it later (:

Just to let you guys know.

(:

--

Update

--

Here is the screenshot f the corresponding registry entry, after a successful and fresh installation.

troublefh2.png

And this a part is from HiveSft.inf file. Comparing to rest, it all seems normal.

HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts",,0x00000012
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%calibri%",,"calibri.ttf"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%calibri_bold%",,"calibrib.ttf"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%calibri_italic%",,"calibrii.ttf"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%calibri_bold_italic%",,"calibriz.ttf"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%segoe_print%",0,"segoepr.ttf"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%segoe_print_bold%",,"segoeprb.ttf"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%segoe_script%",,"segoesc.ttf"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%segoe_script_bold%",,"segoescb.ttf"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%segoe_ui%",0,"segoeui.ttf"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%segoe_ui_bold%",,"segoeuib.ttf"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%segoe_ui_italic%",,"segoeuii.ttf"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%segoe_ui_bold_italic%",,"segoeuiz.ttf"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%simhei%",,"simhei.ttf"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%roman%",,"ROMAN.FON"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%script%",,"SCRIPT.FON"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%modern%",,"MODERN.FON"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%small_fonts%",,"SMALLE.FON"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%arial%",,"ARIAL.TTF"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%arial_bold%",,"ARIALBD.TTF"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%arial_bold_italic%",,"ARIALBI.TTF"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%arial_italic%",,"ARIALI.TTF"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%courier_new%",,"COUR.TTF"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%courier_new_bold%",,"COURBD.TTF"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%courier_new_bold_italic%",,"COURBI.TTF"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%courier_new_italic%",,"COURI.TTF"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%lucida_console%",,"LUCON.TTF"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%lucida_sans_unicode%",,"L_10646.TTF"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%times_new_roman%",,"TIMES.TTF"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%times_new_roman_bold%",,"TIMESBD.TTF"
HKLM,"Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","%times_new_roman_bold_italic%",,"TIMESBI.TTF"

Edited by Nomadturk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Look in [strings] the values should be there

It may also be that it cannot find CONFIGURE_PROGRAMS="Set Program Access and Defaults" in the strings section, because after this line the "ExtraFileEdit" will add those string values

CONFIGURE_PROGRAMS="Set Program Access and Defaults"
calibri = "Calibri (TrueType)"
calibri_bold = "Calibri Bold (TrueType)"
calibri_italic = "Calibri Italic (TrueType)"
calibri_bold_italic = "Calibri Bold Italic (TrueType)"
segoe_ui = "Segoe UI (TrueType)"
segoe_ui_bold = "Segoe UI Bold (TrueType)"
segoe_ui_italic = "Segoe UI Italic (TrueType)"
segoe_ui_bold_italic = "Segoe UI Bold Italic (TrueType)"
segoe_print = "Segoe Print (TrueType)"
segoe_print_bold = "Segoe Print Bold (TrueType)"
segoe_script = "Segoe Script (TrueType)"
segoe_script_bold = "Segoe Script Bold (TrueType)"
simhei = "SimHei (TrueType)"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well... That section is called like below in Turkish systems. (:

CONFIGURE_PROGRAMS="Program Erişim ve Varsayılanlarını Ayarla"

I've added these to the necessary sections. I think it'll be fine now.

Thank you Rick.

Edited by Nomadturk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, thinking of all the people using this pack, i must admit i am quite surprised to be the one finding this bug.

I've edited the necessary section within my .inf file. But if you make that change, i may use it when i am to build a new release from scratch.

(:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Que tal Rick, una pregunta este addon es compatible con WINXP SP3 ES y si no hay problemas de integrarlo con Nlite 1.4.9.1 porque veo que el post es algo viejo :huh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

i have fonts, i need to inf file content all of (CONFIGURE_PROGRAMS="Set Program Access and Defaults"......etc),

i would be happy if you find.

(i dont use sidebar :( i need only font package)

Thanx.

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is pretty much all you need in your entries_fonts.ini

[general]
builddate=2012/02/03
description=Fonts addon description.
language=Multilanguage
title=Fonts pack
version=1.0.0
website=http://www.example.com

[EditFile]
i386\hivesft.inf,AddReg,AddFonts

[AddFonts]
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","Font 1 Example (TrueType)",,"font1.ttf"
HKLM,"SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Fonts","Font 2 Example (TrueType)",,"font2.ttf"

[dosnet_files]
d1,font1.ttf
d1,font2.ttf

[txtsetup_files]
font1.ttf = 100,,,,,,,22,0,0,,1,22
font2.ttf = 100,,,,,,,22,0,0,,1,22

[i386_compress]
rvmtemp\extracted\font1.ttf
rvmtemp\extracted\font2.ttf

When you are done making your addon and you want me to give it a glimpse to see if its OK, go ahead and post it here

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...