Jump to content

[BETA] NR SP3-Sonrası G


Recommended Posts

  • 2 weeks later...

arkadaşlar alper-neos paketi forumdan neden kaldırıldı bilen varmı acaba?

İmzasına bak ne yazıyor

Varlığımı n kıymetini bilmeyenlere, yokluğum kapak olsun !
Link to comment
Share on other sites

arkdaşım bana gçre hitap şeklin çok sert biraz yumuşak ol hitap etmende

ben bu steye bişeyler veremedim nesim ve neosun paketlerini kullandım birde xforcenin şimdi aklıma gelmeyen bi kaç paket yapan arkaşların da keşke benimde biraz bilgim olsada bende bişeylşer verebilsem steye bu arkadaşlara cok teşkkür ediyorum karşılıksız paket yapıpda bizelerle paylaşıtığı için umarım yine aramızıa dönüp yeniden paket calışmları yapmaya başlarsınız nesim ve neos...

Katılıyorum Ali Arslan'a. Forum birilerinin bilgi birikimlerini paylaştığı yerlerdir. Bu nedenle paylaşım yapanları eleştirmek yerine soru sorarak bilgiye aç olunduğunu göstermek daha mantıklı. Fakat bütün bilgisini forumlardan alan deneme yanılmanın deneme kısmını beceremeyen kişiler bir iki şey öğrenince karşıki küçük dağları ben yarattım havasına giriyor.

Wincert.net'e aranızda belki ilk üye olanlardan biriyim. Katılımsız denince akla ilk gelen sitelerden biri burası. Bugün bu forumda yerel dillerde açılan bölümler içerisinde Türkçe bölümü en faal bölüm bana göre. Bunu sağlayanları eleştirmek yerine daha da geliştirmeleri için destek olmak gerekir.

Ben pek yorum yapan birisi değilim. Katılımsızı Türkiye'de belki ilk öğrenenlerden birisiyim. Katılımsız olayına başladığımda MSFN ve Türkiye partneri hariç site yoktu. Türkiye partnerinin de hali içler acısıydı ve şuan site yok. Bugüne baktığımda ise yine sayılı site olmasına rağmen sıfırdan başlayıp profesyonele doğru baya bir bilgi bulunabiliyor.

Ne yazık ki Wincert.net, TncTr ve zaten çoktan laşkalaşan Shanex'e bakıyorum. Hâl içler acısı. Paylaşımcıya bir şey öğretene hiç saygı kalmamış. Tekkeye Şeyh'e gidersen bilgisini sorgulayamazsın. En fazla çeker gidersin.

Edited by osh
Link to comment
Share on other sites

Bu şekilde paylaşımlar yapmak güzel ama hersey karşılıksız vede istekler hiç bitmiyor...

hani Cem yılmaz gösterisinde diyor ya "Gösteri çok pahalı diyorlar, bu sefer bedava yaptım Kimse gülmedi" buda o hesap...

Edited by Rocco
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...