Jump to content

[FINAL] NR SP3-Sonrası G


MrNxDmX

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Üzerine yeni güncelleme yapmıyacağımı söylemiştim daha önce, eğer vaktim olursa sadece silverlight'ı kontrol edebilirim. Xp ile ilgili tüm çalışmalarımı bilgisayarımdan silmiş durumdayım, tekrar toplamaya niyetim yok, başka bir arkadaş yardımcı olabilir belki sizlere bu konuda.

Ben bir paket hazırladım son testleri yapıyorum.

MrNxDmX (ie desktop reg, silverlight'DXUPAC ile hazırladım' için update kapat, eski guncellemeler için registry kayıtları gibi)registry ayarı aldım daha önceki paketlerinden umarım kızmazsın.

Edited by gececi_78
Link to comment
Share on other sites

effor44 bişey değil bide ben msn eskisi C-Ronaldo nun "CRonaldo_WLM8_VistaSkin_MultiMsn_AddOn.cab" ile kurduğum CD yide atmıştım çöpe;çünkü eski msn ile girdirtmiyorlar...Bide bu son hazırladığım CD de böyle hatalar verince kötü oldum,çünkü bahsettiğim gizlik klasörleri görmem gerek benim pc de herzaman,sp3 orginal yükledim yeniden mecburen güncellemesiz kullanıyorum ama oda iyi değil biliyorum.MSN yi sitesinden kursan kaç mb kotamı yiyor aynı şey DirectX ve Dotnet Framework lardada geçerli;boş yere her formatta 1 gb yükleme lazım oluyor ve çok kötü yani.4gb kotamı yedi bitirdi walla :confused02:

Edited by elixirs
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...