Jump to content

Internet Explorer 8


by_uk

Recommended Posts

Selamlar

Karşılaştığım sorunla ilgili çözüm arayışlarım maalesef başarısızlıkla sonuçlandığı için yardımlarınızdan istifade etmek amacıyla konuyu açmaya karar verdim (daha önceden açıldıysa özür dilerim). Resmi bir kurumda kullanmış olduğum bilgisayar HP Compaq dc7900 serisi bir masaüstü. İşletim sistemi ise Vista Business SP2 (32 bit).

Geçenlerde gayri ihtiyari bir sorun nedeniyle tüm sistemi yeniden kurmak zorunda kaldım. Bilgisayarın donanımı ile ilgili güncel sürücüler ve de gerekli sistem güncelleştirmelerini yükledim. Koruma ve güvenlik programı da dahil olmak üzere kullanmış olduğum programların tamamı neredeyse lisanslı programlardır.

Hiçbir problem yokken Internet Explorer 8'i yükledikten sonra açık olan Internet Explorer 8 penceresini kapattığımda "Internet Explorer Çalışmayı Durdurdu" hata iletisi almaya başladım. Neredeyse her Internet Explorer 8 penceresini kapatışımda aynı hata iletisi karşıma çıkıyor. Sistem geri yükleme ya da Internet Explorer 8'i kaldırıp 7'yi kullanmaya başladığımda sorun kendiliğinden ortadan kalkıyor. Birçok araştırma yaptım, Microsoft'un sitesi de dahil olmak üzere çözüm önerilerini uygulamayı denedim ama olmadı. Internet Explorer'i eklentisiz çalıştırmayı denediğimde de aynı sorun devam ediyor.

İnternet sayfasını ilk açtığında ya da açıkken aynı hata iletisi ile karşılanlara sorunla alakası olmayan birçok çözüm önerileri sunulmuş. Başka tarayıcıları kullanmak belki çözüm getirecek bilemiyorum ama bence bu sorunun kaynağına inmek lazım. Yardımı olabileceklere şimdiden çok teşekkür ederim.

Edited by by_uk
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...