Jump to content

Internet sayfalarında resimler gözükmüyor.


by_uk

Recommended Posts

Selam değerli okurlar.

Yazılım ve donanım sorunları artık birçok bilgisayar kullanıcısının günlük hayatının bir parçası. Gerçekten de sisteminiz kararlı ve hiç ama hiç bir sorun yokken bir bakıyorsunuz umulmadık bir hata çıkıyor karşınıza. Belki de günlerce bu hata ile uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Genelde ise çözüme çoğu kullanıcı format yoluyla ulaşmaya çalışıyor. Ama her sorun sistem kaynaklı olmadığı için saatlerce verdiğiniz uğraştan sonra bazen bu tür çözüm arayışlarında hayal kırıklığı yaşayabiliyorsunuz. Şimdi sözü fazla uzatmadan ilgili konumuza geçelim.

Internete bağlandınız ve bazı web sayfalarında resimler gözükmemeye başladı. Aslında çok önemli bir sorun olarak gözükmese de zamanla sinir bozucu bir olay olduğunu anlıyorsunuz. Birçok araştırma yaptınız ve sizlere önerilen çözümler genelde yazılımların güncel sürümlerini yüklemenizle ilgili. Tarayıcınızı değiştirmeniz ya da güncellemeniz, eklentiler, özellikle flash player ve java. Elbette bunlar önemli, fakat sorunumuzun çözümüne maalesef çoğu zaman yetersiz kalıyorlar.

Böyle bir durumda yapmanız gereken tek şey geçerli bir dns numarası bularak dns numaralarını değiştirmek. Ayrıca sistem temizliğinde kullanılan ve büyük oranda başarı sağlayan CCleaner ve bu türden bir program kullanıyorsanız, DNS Önbelleği'ni temizlemeyin.

Benzer sorunları yaşayan tüm okurlara yardımcı olabilmek ümidiyle...

Edited by by_uk
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...