Jump to content

.Net Framework AIO Addon / Şubat 2014


ZEUS__

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Bu iş böyledir. Sen oradan talep yok sanıyorsun. Herkes hergün girip, yükledin mi diye bakıyor. Kimisi şimdi kendi sitesine yükleyip, büyük caka satacak. Türkiye'deki pclerin % 40'ı xp ile çalışıyor. Donanım o kadar. Bütün bilgisayarcılara bu program lazım. Ha! Ben bunları yüklemem millete öyle veririm diyen bilgisayarcı varsa, zaten o nalbanttır. Böyle nalbantlar harıl harıl iş yaparken, herşeyi orijinal yükleyen ben pc mağazamı kapattım. Daha doğrusu iflas ettim.  Neyse emeğine ve eline sağlık! Çok teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Emeğine sağlık!  Çok teşekkürler! Yalnız svcpack addon inmiyor.  Sanırım yeniden yüklemen gerekiyor. 3.5 ve 4 için mart güncellemesi var mı? Varsa yükleyecek misin?

 

başında fazladan http:// eklenmiş IDM yakalarken sıkıntı yapıyordu, düzeltildi. bu ay için güncelleme yok. geçen ay vardı ancak yükledim. dotnet 4 (12 şubat sürümü) ve 4.5.1 (1 mart sürümü) bugün itibarıyla güncel durumda . bu ay güncelleme çıkmadı. @rictendonun son sürümleri ile de güncel.

Link to comment
Share on other sites

8 Nisan itibari ile Microsoft  xp desteğini kesiyor. Sanırım bunların güncellemelerini vermez. Şimdiye kadar bizlere verdiğin bu addonlar  için hakkını helal et! Umarım bu addonlardaki başarın gibi hayatta her işinde başarılı olursun!  Dikenli ve taşlı yollarda dahi yolun açık olsun! Herşey için çok çok teşekkürler.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...