Jump to content

.Net Framework AIO Addon / Şubat 2014


ZEUS__

Recommended Posts

Kardeşim eline sağlık güzel paket. KB2657424 - .NET Framework 3.5 SP1 Güvenlik Güncelleştirmesi kurulsada Windows Updatede kurulmamış gözüküyor biliyorsun. Sen nasıl hallettin o hatayı?

Link to comment
Share on other sites

Kardeşim eline sağlık güzel paket. KB2657424 - .NET Framework 3.5 SP1 Güvenlik Güncelleştirmesi kurulsada Windows Updatede kurulmamış gözüküyor biliyorsun. Sen nasıl hallettin o hatayı?

eyvallah. bende her şey tamam gözüküyor. wu'da bi şey görmeyi bende sevmem. :) başka birinden de bu şekilde bi geri dönüş olmadı. msfn'deki konusunda da dikkatimi çekmedi. xp için kullandığın update paketindeki geçerliliği kalmayan, fazladan koydugun güncellemenin biri yol açıyo olabilir. hfslip checker kullanmanı öneririm.

Link to comment
Share on other sites

Yardımın için çok sağol. Senin paketinde problem yok zaten. Eline sağlık. ;) Ben içinde FW4 olduğu için X-Force'un paketini güncelleyip kullanıyorum. Dediklerini aynen yaptım. Fazlalık güncellemeleri dedğin araçla temizledim. KB2657424 güncellemesinide entegre ettim fakat WU da gözüküyor. Elle yüklüyorum yinede gözüküyor. Senin paketindeki 3.5 kalsörü ile X-Force'un paketindeki 3.5 klasörü ve msi dosyası aynı ise senin paketindeki msi dosyasının ismini değiştirip benim pakete ekleyeceğim. Ne dersin?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

ZEUS kardeş! sen ne sabırlı adamsın ya! HDD'yi servise gönderip, bu kadar bekledin ha! Bravo ! Bilgisayarcılık yapıyordum. Birine inanıp, izmir gibi yerden işimi bozup, doğuya geldim. Yaklaşık bir buçuk sene önce iflas ettim. Buradan kargo istanbul'a iki günde gidiyor. İki gün sonra tedarikçinin telefonda tepesindeydim. "Bakıyoruz efendim!" Neye bakıyorsun? HDD'nin neresini tamir etmeyi düşünüyorsunuz? Gönder kardeşim sen benim yeni HDD'mi, bozuk olanla istediğin kadar oyna! Tak! İki gün sonra HDD elimde. Anakartın tamirini bile beklemem! Arızalı ise yamayıp, bana geri gönderseler bile başka yerden patlayacak. Yapımı bozuk ise o kumaş dikiş tutmaz. Garanti süresi içinde yenisini vermek zorundalar. Ben bozdum ise zaten parasını isterler. Belli ki yapım aşamısında defo çıkmış. Bana ne?

Edited by eletomani
Link to comment
Share on other sites

forum geri yüklenmişti 2 hafta kadar önce, önceki mesajım silinmiş. tam istediğim gibi düzeni sağladım harici bozuldu ayarım kaçtı maalesef. ne cd yapabildim ne programlarımı güncelleyebildim bu ara. 28 martta ellerine ulaştı, 3-4 nisan gibi teknik servisten çıktı gözüktü sitelerinde, o günden beri değişim yapılacak yazıyor, bekliyorum. bu gün aradım stoklarında olmadığı için yollayamadıklarını söylediler. 30 iş günü haftaya doluyor. o zamana kadar bekleyecem. ürünü uygun fiyata almıştım, iomega 2,5" 750 GB USB 3 fiyatı 160 lira. sıfır aldım. ürün güzel ancak bootable da yapamamıştım, donanımsal bi engeli var sanırım, iomega ile yazıştık falan adamları fırçalamıştım bayaa. usb stick almak zorunda kaldım. gerçi daha iyi oldu, her ay usbyi de güncelliyordum, xp+win 7 kurulumları ile. hdd yerine usb stick daha iyi oldu. ama hdd tekleyince oyun, film vs. hepsini pcye aktarmak zorunda kaldım. neyse veri kaybı yaşamadan aktardım ya, ona seviniyorum.

Link to comment
Share on other sites

"Stoklarımızda yok gönderemiyoruz!" Güzel! Daha önce tedarik ettiğiniz mağazanın birinden bir tane isteyin! "Onlarda da kalmamış." Elinde ne var kardeşim? " 1 Tb" Tamam! Benim HDD 160 tl. 1 tb HDD 200 tl. Size 40 tl çıkarıyorum. Acil HDD'mi gönderin!

Yoksa bunların servis terani hiç bitmez. Benim ifrit olduğum asıl konu; Daha önce Tayland'tan şimdi Çin'den aldıkları pc parçalarını ve laptopları 4-5 katı fiyatla bize satıyorlar. Arızalı üründe inkar ve kotarma yoluna gidiyorlar. İnsanda biraz utanma olur. Bu nedenle bu simsarları sıkıştırmak lazım.

Link to comment
Share on other sites

alala.iyi oldu öğrendiğim 20 iş gününü. fazla bastıramıyorum, ürünün faturası kayıp. bazı durumlarda fatura istemek zorunda kalıyoruz dediler. hddde fatura istenmez ama ücret iadesinden fatura isterler diye seste edemiyorum. yoksa fark ödeyip 1tb olsun da derdim de, fatura bedeli neyse onun üzerine ilave ediyoruz diyerek fatura isterlerse o zaman zorda kalırım diye ses çıkarmadım. pazartesi arayıp sıkıştırayım ufaktan. hatunda yalan söyledi o zaman görüyo musun. haberi olmaması imkansız. ücret iadesinden fatura isterler herhalde değil mi?

Link to comment
Share on other sites

Aslında HDD garanti süresi 5 (beş) yıldır. Satıcı 2 (iki) yıl diye belirtir. ( Satış tarihinde başlar ) Tedarikçi web sayfasına seri numarasını girdiğinde son tarih ortaya çıkar. O aradadaki 3 (üç) yıl tedarikçi ve bayi satış süresidir. 1 Tb istiyorsan fatura ibraz etmek zorunda değilsin. Stoklarından çıkışı bellidir. Onlar, gider pusulası ile zayiat gösterirler. Güzel kardeşim! Pazartesi onları ara ve aradaki fiyat farkını havale yap! Birgün sonra yeni bir 1 Tb HDD'den olsun! Fatura falan isteyemezler. İsterlerse, " Çin'den bunu kaçak mı getirttim?" dersin. Seri numarası onlarda kayıtlı. Kıvıracak yerleri yok! Bence 1 Tb al! Hem başın ağrımaz hemde garantin sıfırdan başlar.

Link to comment
Share on other sites

Evet! Net 3,5 için yepyeni 4 (dört) tane güncellememiz oldu. KB2656407,KB2604110, KB2604111, KB2604092.

Bu arada ZEUS kardeş! HDD işin ne oldu? Yardımcı olalım. O tedarikçilerle uzun yıllar yağsız güreşim oldu. Onların dilinden ben anlarım.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 months later...

ewet onları diyorum..ricktendo64 ün warya paylaştığı 4 ve 4.5 paylaşımları onları katılımsız yapabilirmsin yada verdiği parametlerden hangisini kullanmalıyız...

/y - Passive mode, shows progress bar advancing but requires no user interaction. *Full* package is installed.

/ai - Quiet mode, no user input required or output shown. *Full* package is installed.

/ain - Quiet mode, no user input required or output shown. *Full* package is installed and 'ngen executequeueditems' is also run.

/h | /? - Display this help.

Link to comment
Share on other sites

ben kendim kullanıyorum onları zaten, Türkçe dil paketi ekleyip. forumda paylaşırım inş en kısa sürede. yükleme yapmak 1024 kb bağlantı ile eziyet oluyor.

/y kurarken gelişmiş olarak ilerleme çubuğu gösteriyor ancak kullanıcı etkileşimi gerektirmiyor.

/ai sessiz mod, kullanıcı girişi yok ya da bittiğinde çıkan bildirim yok. Full paket kurulur diyor.

/ain, /ai aynısı ancak "'ngen executequeueditems' bittiğinde çalıştırılıyor. bu xpde ilk bi kaç açıp kapamada ağ bağlantısı yavaşlığı, bootta yavaşlamalara sebep olan arka plandaki çalışmayı kurarken yapmış oluyosun. tabi kurma işlemi bu yüzden uzun sürebilir ekstra olarak.

/h de yardımı gösteriyor.

ben 4te /aif, 4.5ta /ai kullanıyorum. extracting penceresini de göstermedim, config.txtde ayar yaparak. bu gece vakit bulabilirsem yüklerim. açıkçası yükleme ile kalsa neyse başlık açıp, düzenleyip açıklama yazmaya daha çok üşeniyorum :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...