Jump to content

Unattended not working


RicaNeaga
 Share

Recommended Posts

Have either of you had chance to test it to see if it works with x64 now? Thanks guys!

Will test it, did you update your file, because last test it failed to install...?

It didnt show EULA, but had another issue:

Error.jpg

EDIT: Now I see, it failed, because you used just Random number for product key... :D

Edited by Etz
Link to comment
Share on other sites

Installed Ultimate x64 with your XML file, and it all "Worked Like a charm"... :dancing:

1. Choosing Language

2. Choosing Edition

3. Choosing Partition

All the rest went fully unattended like it should...also user was succesfully logged in...and no EULA was shown and additional questions were asked... :w00t:

Dont worry about it, thanks anyway :)

Nope, the pleasure is all mine ;)

Edited by Etz
Link to comment
Share on other sites

I am still testing myselfidems file. It gives error in <settings pass="oobeSystem"> Microsoft-Windows-Shell-Setup part.

tried many times with some adaptations. no way

Regards

Which file guy?

Attach your file and I will try to help you!

I spend many time to give you some help...You have made errors!! Be quiet!!!!!!!!!

Edited by myselfidem
Link to comment
Share on other sites

Can confirm that a clean unnatended from build 71 is once again unfunctional. Hope the latest suggestions from other members will be useful :)

Also, a suggestion - maybe it's netter you'd leave the serial blank, and not autocompleted by default with a 7 Ultimate key :)

Link to comment
Share on other sites

Ahh so the problem was how the unattend is arranged, at least we know what was causing it! Does anyone know how to make it display the serial key if you have used a different Default key?

I will try:

<WillShowUI>OnError</WillShowUI>

Will report ;)

It takes about 15 minutes to make iso and install it on my 3.6Ghz Q6600 ;)

Edited by Etz
Link to comment
Share on other sites

Can confirm that a clean unnatended from build 71 is once again unfunctional. Hope the latest suggestions from other members will be useful :)

Also, a suggestion - maybe it's netter you'd leave the serial blank, and not autocompleted by default with a 7 Ultimate key :)

Yes, Legolash knows it s still broken, but we have solution coming already... ;)

Also, its broken only if you choose AnyCPU as archidecture.

Edited by Etz
Link to comment
Share on other sites

Can confirm that a clean unnatended from build 71 is once again unfunctional. Hope the latest suggestions from other members will be useful :)

Also, a suggestion - maybe it's netter you'd leave the serial blank, and not autocompleted by default with a 7 Ultimate key :)

It adds your currently installed serial key, but i'll give an option to disable that by default :P

Link to comment
Share on other sites

@myselfidem

the file from post #90

It resulted error too originally.

Here is the customized version of it:

Your ERRORS:

Take care to check all your personnal values!!!

Change:

<RegisteredOwner>Your Full Name</RegisteredOwner>

<Username>myselfidem</Username>

<Value>Same Password</Value>

And check the partitions sizes to your needs!!!!!!

Edited by myselfidem
Link to comment
Share on other sites

Does anyone know how to make it display the serial key if you have used a different Default key?

<WillShowUI>OnError</WillShowUI>

wont work for product key, can confirm it.

EDIT: But actually it should, according to this: http://technet.micro...28WS.10%29.aspx

So I used your XML, chose wrong edition, key doesnt match...setup cannot be completed... :(

Altough error is a bit different:

Spezialize.JPG

Makes me wondering, what the hell is: C.\Windows\Panther\unattend.xml ?

Theres no such a file, if I copy autounatended.xml manually to DVD root...

At least XML itself is fixed now :)

Edited by Etz
Link to comment
Share on other sites

Take care to check all your personnal values!!!

Change:

<RegisteredOwner>Your Full Name</RegisteredOwner>

<Username>myselfidem</Username>

<Value>Same Password</Value>

And check the partitions sizes to your needs!!!!!!

Do these values result errors?

I think installation cannot analyse something.

Anyway let me test with my personel values.

Link to comment
Share on other sites

I've made all the necessary changes, also when you enter a default key, it will only let you install the version for that key.

Maybe you should also add option, install "version X only", as described here:

http://technet.micro...28WS.10%29.aspx

	  
<ImageInstall>
<OSImage>
<InstallFrom>
<MetaData wcm:action="add">
<Key>/IMAGE/NAME</Key>
<value>Windows 7 HOMEPREMIUM</value>
</OSImage>
</ImageInstall>

Because you cannot "autodetect" other keys and versions?

Also this makes "choosing edition" window unattended ;)

Edited by Etz
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...