Jump to content

Help And Support

All Help And Support Requests in Turkish Language (RVMi, nLite, Windows & Forum Issues)

1. Başlıktada yazdığım gibi, inf dosyası ile regsvr32 dll kaydı yapabiliyormuyuz ? Basit bir şekilde anlatabilecek biri varmı ? Ayrıca, sysoc.inf ile kurulum esnasında extra neler yapılabilir ?

• 5 replies
    • 3.6k views
  2. C

• 4 replies
    • 3.6k views
  3. Started by bymax,

merhaba asagidaki yazi fontunu bilen varmidir bulunabilinirmi? amacim bir resmin ustune koydugumda bu halini almasi simdiden tesekkurler

• 6 replies
    • 3.6k views
  4. Started by Bilal ,

Arkadaşlar bu linkte vermiş oldugum addonu RVM İntegrator ile ekliyorum.Sonra sanal makinadan kurulumu test etmek istedim.Addon kurulmuş fakat kurs

• 9 replies
    • 3.6k views
  5. Arkadaşlar L

• 5 replies
    • 3.5k views
  6. Started by AxEx,

Arkadaşlar, ben V.T.P-v9 un i

7. Started by eskehacettepe,

selamün aleyküm ben windows isoya katılımsız program nasıl ekleyebilriiz chrome winrar formatdan sonra otomatik kurması için elle zaman kaybı oluyor programsız ekleyecektim

8. Started by adem eren,

Arkada

• 6 replies
    • 3.5k views
  9. Started by oguz,

Merhaba arkadaşlar, Cfosspeed programını merak ettigimden hakkında arastırma yapıyorum bu g

• 10 replies
    • 3.5k views
  10. Started by noname,

file extensiom toogle select all backward .. .. şeklindeki *.dll dosyalarında yerelleştirme reg kaydı olmadan yapılabiliyor mu.. yapılabiliyorsa nasıl.. hazır konu sağ tuş eklentileri şunu da soralım.. bu dll dosyaları birleştirilemezler mi? ayrıca bunlar nasıl altmen

• 8 replies
    • 3.5k views
  11. Started by oguz,

Arkadaşlar herhangi bir kurulumsuz (portable) pogramı "sistem başlangıcında

• 6 replies
    • 3.5k views
  12. Started by Bilal ,

Arkadaşlar yapmış oldugunuz yada yapmakta oldugunuz modifiye sistemlerde program y

• 8 replies
    • 3.5k views
  13. Started by atakan1983,

arkadaslar pc yi d

• 7 replies
    • 3.5k views
  14. Medialari okuyabilsin ama kopyalayamasın? bunun icin bir ayar varmidir?

15. Merhaba arkadaşlar, Konu başlığında da a

• 2 replies
    • 3.4k views
  16. Started by bymax,

alttaki likte Ntldr.ima mevcuttur normalde 1 bolumu sectigimde windowsu acıyor yani Ntldr sildigim halde ama bunu manuel olarak windows acıldıktan sonra koyalayabiliyorum verdigim dosya uzerinde komut ile bunu otomotik yapabilirmi yani onu sectigimde direkt oraya kopyalasın simdiden teşekkurler Kendime G

• 5 replies
    • 3.4k views
  17. Guest g
    Started by Guest g,

Bu siteye giriş yapmak istediğimde benden kullanıcı ve şifre istiyor. Bu siteye girebilmem i

• 0 replies
    • 3.4k views
  18. Started by oguz,

Merhabalar arkadaşlar başınızın belası yine ben Siz ustalarıma bu defa sorum şu olacak; system

• 8 replies
    • 3.4k views
  19. Started by oguz,

Arkadaşlar portable program hazırlama konusunda en iyi programlardan biri vmware thininstall biliyorsunuz. Ancak bu programın kıl bir y

20. "Instant ThumbView 1.8.6" isminde

• 9 replies
    • 3.4k views
  21. Started by edmunduke,

Herkese merhaba, neti uzun sure taramis olmama ragmen tatmin edici bir cevap bulamadim. Fakat en yakin bilgiyi bu forumda buldugum icin uye oldum. Ancak sorunum devam ediyor. Sorunu ozetlemek gerekirse, Bildiginiz gibi XP sisteminden gereksiz gorulen bilesenlerin cikarildigi Lite CDler hazirlanir. Bu sistemlerden bir tanesi de kendi dizustu bilgisayarima daha da hizlanir dusuncesiyle kurdum. Fakat dunya uzerindeki neredeyse tum dillerin klavye destegini sunmasina ragmen Turkce Q ve F destegi sistemde mevcut degil. Yani secemiyorsunuz. CDyi hazirlayan ustun zekali arkadas sanirim gerekli gormemis. Dolayisiyla klavyeyi yazimdan da anlayabileceginiz uzere Ingilizce yazmak zo…

• 0 replies
    • 3.4k views
  22. Started by Sheytan,

Arkadaşlar 13. dakikada eklediğimiz addonlar y

• 5 replies
    • 3.4k views
  23. Started by oguz,

Ccleaner'ın son versiyonunda "DNS Önbelleği Temizle" diye bir seçenek koymuşlar. Her açılışta ccleaner'ı dns önbelleği temizleyecek şekilde ayarlamanın bize faydasımı olur zararımı? Her açılışta yapılacak bu temizlik sörf hızını düşürürmü sizce?

• 2 replies
    • 3.4k views
  24. Started by baha24,

• 3 replies
    • 3.4k views