Help And Support
All Help And Support Requests in Turkish Language (RVMi, nLite, Windows & Forum Issues)
350 topics in this forum
-
Başlıktada yazdığım gibi, inf dosyası ile regsvr32 dll kaydı yapabiliyormuyuz ? Basit bir şekilde anlatabilecek biri varmı ? Ayrıca, sysoc.inf ile kurulum esnasında extra neler yapılabilir ?
-
- 5 replies
- 3.6k views
-
-
-
merhaba asagidaki yazi fontunu bilen varmidir bulunabilinirmi? amacim bir resmin ustune koydugumda bu halini almasi simdiden tesekkurler
-
- 6 replies
- 3.6k views
-
-
-
-
-
-
selamün aleyküm ben windows isoya katılımsız program nasıl ekleyebilriiz chrome winrar formatdan sonra otomatik kurması için elle zaman kaybı oluyor programsız ekleyecektim
-
- 0 replies
- 3.5k views
-
-
-
Merhaba arkadaşlar, Cfosspeed programını merak ettigimden hakkında arastırma yapıyorum bu g
-
file extensiom toogle select all backward .. .. şeklindeki *.dll dosyalarında yerelleştirme reg kaydı olmadan yapılabiliyor mu.. yapılabiliyorsa nasıl.. hazır konu sağ tuş eklentileri şunu da soralım.. bu dll dosyaları birleştirilemezler mi? ayrıca bunlar nasıl altmen
-
- 8 replies
- 3.5k views
-
-
Arkadaşlar herhangi bir kurulumsuz (portable) pogramı "sistem başlangıcında
-
- 6 replies
- 3.5k views
-
-
Arkadaşlar yapmış oldugunuz yada yapmakta oldugunuz modifiye sistemlerde program y
-
- 8 replies
- 3.5k views
-
-
-
Medialari okuyabilsin ama kopyalayamasın? bunun icin bir ayar varmidir?
-
- 7 replies
- 3.4k views
-
-
Merhaba arkadaşlar, Konu başlığında da a
-
- 2 replies
- 3.4k views
-
-
alttaki likte Ntldr.ima mevcuttur normalde 1 bolumu sectigimde windowsu acıyor yani Ntldr sildigim halde ama bunu manuel olarak windows acıldıktan sonra koyalayabiliyorum verdigim dosya uzerinde komut ile bunu otomotik yapabilirmi yani onu sectigimde direkt oraya kopyalasın simdiden teşekkurler Kendime G
-
- 5 replies
- 3.4k views
-
-
Bu siteye giriş yapmak istediğimde benden kullanıcı ve şifre istiyor. Bu siteye girebilmem i
-
Merhabalar arkadaşlar başınızın belası yine ben Siz ustalarıma bu defa sorum şu olacak; system
-
- 8 replies
- 3.4k views
-
-
Arkadaşlar portable program hazırlama konusunda en iyi programlardan biri vmware thininstall biliyorsunuz. Ancak bu programın kıl bir y
-
- 4 replies
- 3.4k views
-
-
"Instant ThumbView 1.8.6" isminde
-
- 9 replies
- 3.4k views
-
-
Herkese merhaba, neti uzun sure taramis olmama ragmen tatmin edici bir cevap bulamadim. Fakat en yakin bilgiyi bu forumda buldugum icin uye oldum. Ancak sorunum devam ediyor. Sorunu ozetlemek gerekirse, Bildiginiz gibi XP sisteminden gereksiz gorulen bilesenlerin cikarildigi Lite CDler hazirlanir. Bu sistemlerden bir tanesi de kendi dizustu bilgisayarima daha da hizlanir dusuncesiyle kurdum. Fakat dunya uzerindeki neredeyse tum dillerin klavye destegini sunmasina ragmen Turkce Q ve F destegi sistemde mevcut degil. Yani secemiyorsunuz. CDyi hazirlayan ustun zekali arkadas sanirim gerekli gormemis. Dolayisiyla klavyeyi yazimdan da anlayabileceginiz uzere Ingilizce yazmak zo…
-
- 0 replies
- 3.4k views
-
-
-
-
-
- 3 replies
- 3.4k views
-