Jump to content

V'ISO Reflection Edition v2.0


Guest ALtF4

Recommended Posts

  • Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 3 months later...
  • 3 months later...
  • 3 weeks later...

Adam banlanmıs ama hala yazı yazan var. Helal olsun bu calışma olmasaydı belki de suan bazı diger sitelerde yapılan modifiye işletim sistemlerine biraz geç ulasırdır. Burda olmasan da tesekkürler... :)

Ha bu arada NeOS güncelleme paketiyle uyumsuz demişti bi ara. Bu VISO nun farkı zaten güncelleme paketinden bagımsız yamalamasıdır.

Edited by BLaCk
Link to comment
Share on other sites

Madem o kadar çok biliyorsun, benim paketimle dene ve gör ...!

Karalayıcı ya da hakaret içerikli birşey yazdığımı sanmıyorum. Agresif yada saldırgan bir üslup ta kullanmadım. Merak ettiğim neden bu kadar agresifsin? Eger seninle tartısmak isteseydim baska bir konu secerdim. Yaptıgın iş hakkında birsey soylemedim. Sadece paket hakkında konustum. Ha bu arada madem o kadar cok biliyorsun dedin ya, ona da cevap veriyim; biliyorum, çunku o paketi ben yaptım... Senin gibi hazır xptsp yi tr yaparak diil. Hatalı bat dosyasını düzenleyerek. Seninle sorunum yok, sadece neden direk saldırgan bir tavırla cevap verme gereğinde bulundun anlamadım. Ayrıca cevap vermeni gerektirecek bir soru da sordugumu hatırlamıyorum. Senin de daha önceden soylediğin gibi; Herseye cevap vermek zorunda diilsin.

Bu agresifliğinin sebebini anlıyorum, ben de yasadım. Sadece konusan insanlar. Ama herkese boyle yaklasamazsın ki?

Neyse çalışmalarında basarılar dilerim.Ama su bir gercek uzun sure burada olmama karsın gordum ki, forumu bitirmişler. Üreten arkadaslar bir elin parmaklarını gecmeyecek kadar. Allah sabır versin size. Bu ilk ve son yorumumdu. Bu arada paketini denedim, VISO yla herhangi bir sorun almadım. Sakin olmaya calıs, herseye ve herkese cevap vermek zorunda diilsin.

Birbirimizle ağız dalaşı yapmaktansa beraber iyi birseyler yapmak en iyisi bence. Millet Winstyle 2009 gibi seyler yapıyo. Biz burada sadece bir paket üzerinde konusuyoruz. Mesela suan eger uzatsak, gider bu konu nereye varacağı bilinmeden.Burada düşman diil dosta ihtiyacım var. VISO Glass üzerinde calısıyorum çünkü. Nesim yok, senin fikirlerin yararlı olabilir.

Edited by BLaCk
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...