Detay Posted September 28, 2009 Share Posted September 28, 2009 (edited) Bir önceki mesajı düzgün yazamadım. Mod arkdaşlardan biri düzeltirse sevinirim.Bir diğer sıkıntı ise AverTV Studio 203 kartımın driverları yüklü olmasına rağmen kartı görmüyor. aygıt yok mealinden bir hata alıyorum. Edited September 28, 2009 by Detay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pojac 88352 Posted September 28, 2009 Author Share Posted September 28, 2009 (edited) Bir önceki mesajı düzgün yazamadım. Mod arkdaşlardan biri düzeltirse sevinirim.Bir diğer sıkıntı ise AverTV Studio 203 kartımın driverları yüklü olmasına rağmen kartı görmüyor. aygıt yok mealinden bir hata alıyorum.desteklediği tv kartlarını bilemem, sözlerimi yannış algılama ama mce yi ben yapmadım ben sadece paketi türkçeleştirdim çook uzun zaman önce paketsiz halinide yani direk dosyaları cdye kopyalarak yapılan yöntemide ben ekleyip türkçeleştirmiştim ozamanda bazı tv kartlarında problemleri tespit edilmişti hatta o şekli ile microsoftun mce klavyesini ve kumandasını görmüodu elimde olmadığı için bu addonunda bu şekilde mce klavye ve kumanda desteği veriomu bilmiorum ve dediğim gibi ne paketi nede mceyi ben yapmadığım için tv kartı ile olan problem nerden kaynaklanıor bilemiorum ayrıca ses ve görüntü problemininde kaynağını bilemiorum driver entegre ettiysen belki bu yüzden olabilir yok sıfırdan driver kurduysan belkide desteklemiodur tabi çok küçük bi ihtimal bu ayrıca yineliyorum hem microsoftun sanal makinesinde hemde virtualboxta hiç biyerinde problem çıkmadı sadece ve sadece gördüğüm tek problem şuanda yeni çıkan mce için olan microsoft yamasını yükleyemiyor zaten bu yüzdende rick paketi yenilemiş ve bende türkçeleştrimeye bakıorum benim elimde problemlerin için gelebilecek tek şey yeni paketten sonra tekrar test etmek ama bu sana çözüm olmaz eğer çözüm istersen rick'e sorabilirsin ayrıca mce ile alakalı çok geniş kapsamlı ancak ingilizce olan biton forum buldum ve çok güsel eklentilerde buldum bu forumlardada çözüm arayabilirsin eğer ingilizce bilmiosan google translatten yardım alabilirsin ben öyle yapıorum....not : başka hangi paketleri kullandınız çünkü azönce neOS'un yeni paketi ile rick'in yeni paketini birleştirdim ses çalıo ama video oynatmıyor, birazdan eski sürümleri tekrar test edicem öncekilerde böyle bir sorun yoktu...???eski pakette mp3 çalıyor ancak şuanda elimde olan videoları oynatmıyor formattan olabilir çünkü eski pakette özellikle tanıtım videolarını izlemiştim rickle konuştuğumda sanal makinede çalşmayabilir gerçek bi makinede dene demişti, senin gerçek makinede denediğini sölücem ancak bana kullandığın addonları sölemen lazım...not : rick'in forumdaki konusuna msj attığımda bana gerçek makinede dene dedi bende senin denediğini ama aldığın hataları söledim ondan cvp bekliorum, ayrıca tv kartı için bir sonuç bulamadım...SON EDİTTE YAZDIKLARIM : rick paketi sen yaptın sen çöz dior, garip halbuki paket onun nyze sen hala soruma cvp vermemişsin benim eklentimi nasıl ekledin başka ne kullandın söyleyebilirmisin birde sanırım sanal pcde değilde kendi makinene kurdun galiba doğrumu, eğer öyleyse bende kendi makineme kurup çözüm arıycam ama bu başka konularda biton projeme sekte vurucak, bunu yaparım ama sorularıma cvp vermen lazım... Edited September 29, 2009 by Acces Netdede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Detay Posted October 1, 2009 Share Posted October 1, 2009 (edited) Kusura bakma Acces Netdede, yarın tüm istediğin verileri bu mesajıma eklemiş olurum.nlite ile sadece aşağıdaki paketeleri yazdığım sırayla ekledim. Seri numarasının otomatik girilmesi dışında başka hiçbir driver ve ince ayarla oynamadım. Sadece iso yu nlite yerine RVM ile oluşturdum. Kurulum sırasında 1 yada 2 tane hata verdi ancak önemsiz olduğunu düşünürek dikkate almadım (ne yazdığını okumadım). Kurulum tamamlandıktan sonra X-Force'un Microsoft Dotnet Framework AIO Addon - Son Güncelleme / 27 Haziran 2009 paketini kurdum.neOS_xpSp3trUpdatePack1.0.4.7zAR_USP10_v1.626.6002.18005_AddOn.7zKels_Runtimes_addon_v5.8.rarKels_CPLBonus_v9.6_addon.rarKels_Uber_Addon_v14.4.rarRicks_7-Zip4.65_Intl_defaddon.7zRicks_nLite1.4.9.1-WMPslip1.4.1_addon.7zUltraISO.PE.v9.3.0.2612.AddOn.CaNgO.rarRicks_WindowsSidebar6.0.6002.18005_Intl_AlkyXP1.1addon.7zRicks_XP_to_MCE05_traddon.7zRicks_Win7MediaCenter1.0_enaddon.7zÖnce sadece grafik ve hoparlör ayarlarında sıkıntı var snıyordum. Senin mesajını okuduktan sonra video izlenebiliyor mu diye baktım. Onda da hata veriyor. Tüm bu denemeler hakiki makinede yapıldı.Umarım verdiğim bilgilerin sorunun çözümünde sana bir faydası olur.Kendine iyi bak Edited October 2, 2009 by Detay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname Posted October 3, 2009 Share Posted October 3, 2009 (edited) sp3 msd üzerine [Hotfixes]D:\Downloads\Incoming\2\Shockwave_ADDON_v11.0.0.429.zipD:\Downloads\Incoming\2\NR_HesapMakinesiArti_AddOn.7zD:\Downloads\Incoming\2\NR_Hibernate_AddOn.7zD:\Downloads\Incoming\2\flash10_addon.7zD:\Downloads\Incoming\2\Kels_Runtimes_addon_v5.4.rarD:\Downloads\Incoming\2\XForce_dotnetaio_Addon.7zD:\Downloads\Incoming\2\MSPhotoStory_v3.0.1115.10_TRK.7zD:\Downloads\Incoming\2\OnePiece_Microsoft_Silverlight_v3.0.40624.0_AddOn_ENU.7zD:\Downloads\Incoming\1\Ricks_XP_to_MCE05_en.7zD:\Downloads\Incoming\2\XForce_dx9-0809_Addon.7zD:\Downloads\Incoming\2\NR_UpdatePackIE8_2.0.5a.7zdosyalarını ekleyerek şu değişiklikleri yaptım..media center açmaya çalıştığımda dbgeng.dll bulunamadı diyor..dbgeng dosyasını indirip system32'ye kopyaladım.. bu kez media center başlatılımıyor uyarısı geliyor. makinayı aç kapa yaptıktan sonra durum düzeldi ama..son_oturum.ini dosyam..[Main]Env = 1.4.9.1 - 2.0.50727.3053.Microsoft Windows NT 5.1.2600 Service Pack 3Target = Windows XP Professional SP3 - 5.1.2600.5512 - Turkish[Tasks]Remove ComponentsUnattended SetupHotfixes and Update PacksTweaksOptions[Components];# Ağ #Bağlantı YönetimiComtrol Test Terminal ProgramFrontPage UzantılarıH323 MSPIletişim AraçlarıInternet Bağlantı SihirbazıIP KonferansıMSN ExplorerNetmeetingP2P [Peer-to-Peer]Paylaşım Oluşturma SihirbazıSenkronize YönetimiWeb KlasörleriWindows Anında Mesajlaşma [Messenger];# Çoklu Ortam #AOL ART Image Format DesteğiEski CDPlayer ve Ses KaydedicisiFare IşaretçileriIntel Indeo kodekleriLuna TemasıMIDI ses desteğiÖrnek MüziklerResimler ve ArkaplanlarTablet PCWindows Sesleri;# Diller #;ArabicArabic (Algeria)Arabic (Bahrain)Arabic (Egypt)Arabic (Iraq)Arabic (Jordan)Arabic (Kuwait)Arabic (Lebanon)Arabic (Libya)Arabic (Morocco)Arabic (Oman)Arabic (Qatar)Arabic (Saudi Arabia)Arabic (Syria)Arabic (Tunisia)Arabic (U.A.E.)Arabic (Yemen)Divehi (Maldives)PashtoSyriac (Syria)Urdu;ArmenianArmenian;BalticEstonianLatvianLithuanian;Central EuropeAlbanianBosnian (Latin, Bosnia and Herzegovina)CroatianCroatian (Bosnia and Herzegovina)CzechHungarianPolishRomanianSerbian (Latin)Serbian (Latin, Bosnia and Herzegovina)SlovakSlovenian;CyrillicAzeri (Cyrillic)BelarusianBosnian (Cyrillic, Bosnia and Herzegovina)BulgarianFYRO MacedonianKazakhKyrgyz (Kyrgyzstan)Mongolian (Mongolia)RussianSerbian (Cyrillic)Serbian (Cyrillic, Bosnia and Herzegovina)TatarUkrainianUzbek (Cyrillic);GeorgianGeorgian;GreekGreek;HebrewHebrew;IndicBengali (India)Gujarati (India)HindiKannada (India)KonkaniMalayalam (India)MarathiNepali (Nepal)Punjabi (India)SanskritTamilTelugu (India);JapaneseJapanese;KoreanKorean;Simplified ChineseChinese (PRC)Chinese (Singapore);ThaiFarsiThai;Traditional ChineseChinese (Hong Kong S.A.R.)Chinese (Macau S.A.R.)Chinese (Taiwan);TurkicAzeri (Latin)Uzbek (Latin);VietnameseVietnamese;Western Europe and United StatesAfrikaansBasqueCatalanDanishDutch (Belgium)Dutch (Netherlands)English (Australia)English (Belize)English (Canada)English (Caribbean)English (Ireland)English (Jamaica)English (New Zealand)English (Philippines)English (South Africa)English (Trinidad)English (United Kingdom)English (United States)English (Zimbabwe)FaeroeseFilipinoFinnishFrench (Belgium)French (Canada)French (France)French (Luxembourg)French (Monaco)French (Switzerland)FrisianGalician (Spain)German (Austria)German (Germany)German (Liechtenstein)German (Luxembourg)German (Switzerland)IcelandicIndonesianInuktitut (Latin)IrishItalian (Italy)Italian (Switzerland)LuxembourgishMalay (Brunei Darussalam)Malay (Malaysia)MalteseMaoriMapudungunMohawkNorthern SothoNorwegian (Bokmal)Norwegian (Nynorsk)Portuguese (Brazil)Portuguese (Portugal)Quechua (Bolivia)Quechua (Ecuador)Quechua (Peru)RomanshSami, Inari (Finland)Sami, Lule (Norway)Sami, Lule (Sweden)Sami, Northern (Finland)Sami, Northern (Norway)Sami, Northern (Sweden)Sami, Skolt (Finland)Sami, Southern (Norway)Sami, Southern (Sweden)Spanish (Argentina)Spanish (Bolivia)Spanish (Chile)Spanish (Colombia)Spanish (Costa Rica)Spanish (Dominican Republic)Spanish (Ecuador)Spanish (El Salvador)Spanish (Guatemala)Spanish (Honduras)Spanish (International Sort)Spanish (Mexico)Spanish (Nicaragua)Spanish (Panama)Spanish (Paraguay)Spanish (Peru)Spanish (Puerto Rico)Spanish (Traditional Sort)Spanish (Uruguay)Spanish (Venezuela)SwahiliSwedishSwedish (Finland)TswanaWelshXhosaZulu;# Donanım Desteği #Brother AygıtlarıIomega Zip Sürücüsü;# Işletim Sistemi Seçenekleri #.NET FrameworkArama AsistanıBelge ŞablonlarıBlaster/Nachi Silme AracıDisk ve Profil KotasıDosya ve Ayar Aktarım SihirbazıDR WatsonEkstra FontlarEl ile Kurulum ve YükseltmeGiriş Metod DüzenleyicisiGüvenlik MerkeziIExpress SihirbazıKullanıcı Hesap ResimleriMasaüstü Temizlik SihirbazıOut of Box Experience (OOBE)Özel Karakter DüzenleyicisiRenk ŞemasıSembolik Döküm Kaydetme Aracı (NTSD)Shell Media HandlerTurVB Komut YöneticisiWeb GörünümüYardım ve DestekZip Klasörleri;# Klavyeler #Albanian klavyeAzeri Cyrillic klavyeAzeri Latin klavyeBelarusian klavyeBelgian (Comma) klavyeBelgian (Period) klavyeBelgian French klavyeBengali (Inscript) klavyeBengali klavyeBosnian Cyrillic klavyeBosnian klavyeBulgarian (Latin) klavyeBulgarian klavyeCanadian French (Legacy) klavyeCanadian French klavyeCanadian Multilingual Standard klavyeChinese (Simplified) - Microsoft Pinyin IME 3.0 klavyeChinese (Simplified) - NeiMa klavyeChinese (Simplified) - QuanPin klavyeChinese (Simplified) - ShuangPin klavyeChinese (Simplified) - US Keyboard klavyeChinese (Simplified) - ZhengMa klavyeChinese (Traditional) - Alphanumeric klavyeChinese (Traditional) - Array klavyeChinese (Traditional) - Big5 Code klavyeChinese (Traditional) - ChangJie klavyeChinese (Traditional) - DaYi klavyeChinese (Traditional) - New ChangJie klavyeChinese (Traditional) - New Phonetic klavyeChinese (Traditional) - Phonetic klavyeChinese (Traditional) - Quick klavyeChinese (Traditional) - Unicode klavyeChinese (Traditional) - US Keyboard klavyeCroatian klavyeCzech (QWERTY) klavyeCzech klavyeCzech Programmers klavyeDanish klavyeDevanagari - INSCRIPT klavyeDivehi Phonetic klavyeDivehi Typewriter klavyeDutch klavyeEstonian klavyeFaeroese klavyeFinnish klavyeFinnish with Sami klavyeFrench klavyeFYRO Macedonian klavyeGaelic klavyeGeorgian klavyeGerman (IBM) klavyeGerman klavyeGreek (220) klavyeGreek (220) Latin klavyeGreek (319) klavyeGreek (319) Latin klavyeGreek klavyeGreek Latin klavyeGreek Polytonic klavyeGujarati klavyeHindi Traditional klavyeHungarian 101-key klavyeHungarian klavyeIcelandic klavyeInuktitut Latin klavyeIrish klavyeJapanese Input System (MS-IME2002) klavyeJapanese klavyeKannada klavyeKazakh klavyeKorean Input System (IME 2000) klavyeKorean klavyeKyrgyz Cyrillic klavyeLatin American klavyeLatvian (QWERTY) klavyeLatvian klavyeLithuanian IBM klavyeLithuanian klavyeLuxembourgish klavyeMalayalam klavyeMaltese 47-key klavyeMaltese 48-key klavyeMaori klavyeMarathi klavyeMongolian Cyrillic klavyeNepali klavyeNorwegian klavyeNorwegian with Sami klavyePashto klavyePolish (214) klavyePolish (Programmers) klavyePortuguese (Brazilian ABNT) klavyePortuguese (Brazilian ABNT2) klavyePortuguese klavyePunjabi klavyeRomanian klavyeSami Extended Finland-Sweden klavyeSami Extended Norway klavyeSerbian (Cyrillic) klavyeSerbian (Latin) klavyeSlovak (QWERTY) klavyeSlovak klavyeSlovenian klavyeSpanish klavyeSpanish Variation klavyeSwedish klavyeSwedish with Sami klavyeSwiss French klavyeSwiss German klavyeSyriac klavyeSyriac Phonetic klavyeTamil klavyeTatar klavyeTelugu klavyeThai Kedmanee (non-ShiftLock) klavyeThai Kedmanee klavyeThai Pattachote (non-ShiftLock) klavyeThai Pattachote klavyeUkrainian klavyeUnited Kingdom Extended klavyeUrdu klavyeUS English Table for IBM Arabic 238_L klavyeUzbek Cyrillic klavyeVietnamese klavye;# Servisler #Ağ Konum Bilgii (NLA)Basit TCP/IP ServisleriBeep SürücüsüÇıkarılabilir DepolamaDNS IstemciFaks ServisleriGölge Bölüm Kopyalaması [Volume Shadow Copy]Hata RaporuIkinci Oturum AçmaIMAPI CD-Yazma COM ServisiIndeksleme ServisiIPSEC Politika YardımcısıKesintisiz Güç KaynağıLink Dağıtım İzleme İstemcisiMessengerNetwork DDEOtomatik GüncellemeQoS RSVPRoute Dinleme ServisiRPC KonumlandırıcıServis Duyuru ProtokolüServis Kalitesi (QoS)Sistem Geri yüklemeTCP/IP NetBIOS YardımcısıTelnet SunucusuUyarıcıUygulama Katman GeçişiUzaktan Kayıt Defteri KontrolüWebIstemciWindows Saati;# Sürücüler #Görüntü AdaptörleriGörüntü Adaptörleri (eski);# Uygulamalar #ClipBook GörüntüleyiciInternet Oyunları;# Klasörler #DOCSSUPPORTVALUEADD;# Uyumluluk #[KeepFiles]msconfig.exe[RemoveFiles]clock.aviyahoo.bmpswtchbrd.bmp[Options]CABMergeClassicSetupBlackSetupBackDupeFilesProfilesDir = "%SystemDrive%\Documents and Settings"TargetPath = "WINDOWS"temp_dir = %USERPROFILE%\Local Settings\TempAdvTweaks[Patches]TcpIp = 16777215UsbPoll = 1000DoUxThemeDoSFC[Services2][Tweaks]Açılış ve Kapanış-Askıda Kalan Servisleri Oto-KapatAçılış ve Kapanış-Askıda kalan Uygulamaları Oto-KapatAçılış ve Kapanış-Autoexe.bat dosyasını incelemeAçılış ve Kapanış-Ctrl-Alt-Del ile oturum aç-DevredışıAçılış ve Kapanış-Numlock-AçıkAçılış ve Kapanış-Oturum Sayfası-Hoşgeldin ekranıAğ-Uzak Bağlantı isteklerine izin ver-DevredışıAğ-Uzak Masaüstü-DevredışıBaşlat Menüsü-Başlat menüsündeki program sayısı-6Başlat Menüsü-Kişiselleştirilmiş Menüler'i kullanmaBaşlat Menüsü-Oturum kapanırken en son kullanılan belgeler listesini temizleBaşlat Menüsü-Pencere gecikmesini azaltBaşlat Menüsü-Program Erişim Varsayılanları'nı SilBaşlat Menüsü-'Windows Katalog'Kısayolunu kaldırBaşlat Menüsü-Windows Update kısayolunu silBaşlat Menüsü-Yeni yüklenen programları vurgula devredışıBilgisayarım-Paylaşılan Belgeleri silGezgin-Adres çubuğunda tam yolu gösterGezgin-Klasik Denetim MasasıGezgin-Otomatik Çalıştırma DevredışıGezgin-Ön eki kaldır: Kısayol...Gezgin-Tüm pencerelerde Durum çubuğunu gösterGezgin-Tüm Sürücü ve Klasörlere 'Komut Satırı' ekleGezgin-Windows Gezgini klasör görünümünü değiştir-SimgeGizlilik-Alexa Casus Yazılımını SilGizlilik-Internet üzerinden sürücü güncelleme DevredışıGizlilik-MRU-Liste Dosyası devredışıGizlilik-Sık kullanılan programları izleme devredışıGörev Çubuğu-Dil Çubuğu devredışıGörev Çubuğu-Görev çubuğunu kilitle-HayırGörev Çubuğu-Görevçubuğunda Benzer öğeleri grupla devredışıGüvenlik-DCOM DevredışıInternet Explorer-Ana sayfayı ayarla-www.google.comInternet Explorer-Internet Explorer eşzamanlı 10 bağlantı kurmasıInternet Explorer-Internet Explorer link oluşturması devredışıInternet Explorer-Media Player 6.4 favorisi devredışıInternet Explorer-Şifre-Kaydetme devredışıInternet Explorer-Yükleme Tamamlandı mesajı devredışıMasaüstü-Ağ Bağlantıları simgesi-GösterMasaüstü-Belgelerim simgesi-GösterMasaüstü-Bilgisayarım simgesi-GösterMasaüstü-Geri Dönüşüm Kutusu simgesi-GösterMasaüstü-Internet Explorer simgesi-GösterPerformans-Dosyalarda Son erişim EtkiZamanı devredışıPerformans-Harddisk boşta iken optimize et devredışıPerformans-Kırık Kısayol Linklerini İzle devredışıPerformans-Önizlemeleri belleğe almaPerformans-Yetersiz Disk Alanı uyarısı devredışıWindows Media Player-Bütün akış protokolleri devredışıWindows Media Player-Bütün context menü girdilerini kaldırWindows Media Player-Canlandırma efekti yokWindows Media Player-Gizlilik Raporunu OnaylaWindows Media Player-Komut dizisi komutları devredışıWindows Media Player-Kütüphaneye otomatik müzik ekleme devredışıWindows Media Player-Lisans yedekleme satırı devredışıWindows Media Player-Metadata geri alma devredışıWindows Media Player-MRU DevredışıWindows Media Player-Ortam Klavuzu ile başlama devredışıWindows Media Player-Otomatik kodek yüklemesi devredışıWindows Media Player-Sessiz lisanslama devredışı[Unattended]NoPassExpSpecUnattendMode = 1ComputerType = OtomatikHibernationNoFirewallOffCustomLocalesResolution = 1024x768BitsPerPel = 32 bit (Gerçek Renk)MaximumDataStorePercentOfDisk = 12RestorePointLife = 30DesktopTheme = Media Center style|Royale|Normal sizeAutoUDay = 5AutoUHour = 15ProgFilesPath = "\Program Files"[DesktopThemes][NetAdapter1]connname = ""macaddress = ""ipaddress = "192.168.0.1"subnetmask = "255.255.255.0"defaultgateway = ""dnsserver1 = ""dnsserver2 = ""winsserver = ""netbiossetting = "0"ipxnetworknumber = "00000000"ipxnetworkframetype = "0xFF"[GuiRunOnce][Drivers]edit:kontrol ettim hata bende.. fakat bu genel olarak nlite ile silinen dosyalardan biri dbgeng ile ilişkili.. onu bulurum.. Edited October 3, 2009 by noname Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pojac 88352 Posted October 3, 2009 Author Share Posted October 3, 2009 Microsoft Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hallederiz Posted October 15, 2009 Share Posted October 15, 2009 emeği ge Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noname Posted October 27, 2009 Share Posted October 27, 2009 cevabım gecikti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pojac 88352 Posted October 27, 2009 Author Share Posted October 27, 2009 VB Komut Y Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SERCAN Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 paketi g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pojac 88352 Posted January 17, 2010 Author Share Posted January 17, 2010 paketi g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SERCAN Posted January 17, 2010 Share Posted January 17, 2010 detayın yaşadığı problemi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pojac 88352 Posted August 28, 2011 Author Share Posted August 28, 2011 HFSlip ile Ağustos ayına kadar çıkmış olan tüm güncelleştirmelerin ve X-Force 'un hazırladığı .Net Framework paketinin eklenmiş olduğu windows xp professionel cd'sine bugün güncellediğim ve ilk mesajda bağlantısı bulunan paketi ekleyip gerçek bir bilgisayarda denedim ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım...Sonunda başarı ile bitirebildim :type: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osman fatih Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Ellerine sağlık çok güzel bir çalışmaya imza atmışsın.Gerçi hiç kullanmadığım bir eklenti ama hazırlayacağım yeni sisteme bu çalışmanıda ekliyeceğim inşaallah cd boyutunu çok şişirmez. Paylaşım için teşekkür ederim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Detay Posted September 2, 2011 Share Posted September 2, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pojac 88352 Posted September 17, 2011 Author Share Posted September 17, 2011 Detay selamlar. Cevap geç verdim üzgünüm, deneme yaptım. Evet sorunlar artık yok ama nasıl yok anlatayım;-HFSlip ile güncellenmiş xp cd sine X-Force un dotnet paketini ve benim paketi ekledim. Kurulum başarı ile tamamlandı.-Videolar sorunsuz izleniyor.-Grafik testinde hata vermedi-Hoparlör testinde kilitlenme yaşadım. Windowsu tekrar kurdum yine yaşadım. Bunu araştırmak için geç yazdım işte ve sorunu buldum, sorun paketimden kaynaklanmıyor. Eski paketlerimde sorun bende olabilir ama bunda benim pakette sorun yok. Sp3lü media center larda dot net 4.0 ile bir çakışma söz konusu imiş. Bu yüzden kurulumdan sonra dot net 4.0'ı kaldırdım.- Kaldırınca bu sefer farklı bir hata aldım. Buda benim paketten kaynaklanmıyormuş. Araştırmalarımda yine sp3lü media center larda codec sorunu ortaya çıkıyormuş. Tekrar windows kurup dot net 4.0'ı kaldırdıktan sonra klite codec paketi kurdum ve hoparlör sorunu başarıyla geçtim.Yani kısaca paket sağlam sadece dotnet 4.0 yüklü olmamalı ve bir codec paketi yüklü olmalı bunu ilk mesaja da yazacağım. Böylelikle sorun kalmamış oluyor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Detay Posted September 30, 2011 Share Posted September 30, 2011 Tv kartını otomatik olarak görecek mi? (AverTv Stodio 203) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pojac 88352 Posted October 23, 2011 Author Share Posted October 23, 2011 televizyon kartım yok denemedim... :g: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts