Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

WinCert.net Forums

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Real AddOns/Update Packs

Real Addon and Update Pack Releases in Turkish Language

1. T Reg2Inf_Turkish_Patch_By_aStaLaviSta.rar

• 20 replies
    • 13.7k views
  2. Defalarca denendikten sonra konu açılmıştır. Mayıs 2014'e kadar olan güncelleştirmeler gerçek eklentihaline getirilmiştir. # "MSDN Windows XP Professional VL" üzerinde denenmiştir ve herhangi bir sorun yoktur. #Office 2010 da Outlook, Word, Excel yapılandırma sorunu ile karşılaşanlar Windows Search 4.0 mutlaka entegre etsinler. #Eklenen güncellemelerin listesini paylaşmaya gerek duymadım kalabalık olmasın diye ama dileyen arkadaş olursa paylaşabilirim. #Sorularınıza elimden geldiği kadar cevap vermeye çalışırım ancak zaman konusunda bu ara sorun yaşıyorum.

• 6 replies
    • 12.9k views
  3. Started by abc123,

CDburnerXP

• 0 replies
    • 2k views
  4. en iyi pdf gösterimcisi "Foxit Reader 4.3.1.0323" özellikle 4 serisi oldukça rahat ve hızlı çalışıyor ama açıkcası olmazsa olmaz pdf gösterimcilerinden biri "Foxit Reader 4.3.1.0323" http://www.filehippo...oad_foxit/9523/ zahmet olmazsa biri bunu nlite eklentisi haline getirirse herkez için oldukça yararlı ve ücretsiz program ! -------------------------------------------------------------- [ güncelleme ] bu arada internette dolaşırken firefox için online docs.google Viewer ı buldum The Google Docs Viewer supports over 15 different file types, listed below: a.. Microsoft Word (.DOC and .DOCX) b.. Microsoft Excel (.XLS and .XLSX) c.. Microsoft PowerPoint (.PPT an…

• 0 replies
    • 2.6k views
  5. [Addon] UpdateChecker FileHippo.com ( 1.38 ) http://www.2shared.c...ppocom__13.html açıklama : kullanılan yazılımların güncelliğini denetleyen güzel bir program + otomatik güncelleme seçeneği var --------------------- [Addon] GameBooster 1.6 http://www.2shared.c...er_160103_.html açıklama : tüm işlemci gücünü belli bir programa yoğunlaştırmak için gereksiz tüm program ve arka plan çalışanlarını geçici süreliğine kapatır. daha sonra tek tuşla kapatılan programları tekrar açar ! + bölgesel dil desteği var + otomatik güncelleme seçeneği var 1.6 dan sonra versiyon 2 serisi eskisi kadar sade ve kullanışlı değil ! ( güncelleme önerilmez ) --------------------- [Addon] TeamView…

• 1 reply
    • 4.7k views
  6. Started by snadboy,

YumeYao'nun Internet Explorer 8 for XP/2k3 1.4.4 başlığındaki IE8 Addon'unun T

• 0 replies
    • 3.5k views
  7. Started by outcast,

OnePiece bitlocker to go intl addonunu sadece turkce olarak duzenledim Indir "Special thanks to Onepiece"

8. => B15A08B4D536FACE491428026523C939 => 52.8 MB Dogabilecek tum sorunlari kabul ederek indir butonuna tikliyorum. RVMi v1.6.1 b2.1 ==> http://siginetsoftwa...hread.php?t=601 Nlite 1.4.9.1 ==> http://www.nliteos.com/download.html => 37A7745E72A349433676EEBCADA365DA => 12.2 MB Dogabilecek tum sorunlari kabul ederek indir butonuna tikliyorum. => 6F676634E628AEB77AC483158B129B1D => 16.6 MB Dogabilecek tum sorunlari kabul ederek indir butonuna tikliyorum. (MrNxDmX,yumeyao,OnePiece teşekkürler.)

• 603 replies
    • 1.9m views
  9. Started by major_ata,

ricktendo64

• 7 replies
    • 5.1k views
  10. Started by outcast,

arkadaşlar ricktendo64 un addonlarını referans alarak turk

• 6 replies
    • 4.2k views
  11. Started by meLanChoLia,

A

• 2 replies
    • 3.6k views
  12. Started by meLanChoLia,

Xentient Thumbnails ger

• 6 replies
    • 4.8k views
  13. Started by meLanChoLia,

Adobe Media Player ve Adobe Air'in ger

• 4 replies
    • 4.3k views
  14. Started by meLanChoLia,

Bs Player'in Ger

• 0 replies
    • 2.1k views
  15. Started by cococu,

"java" ayrıca y

• 0 replies
    • 2.1k views
  16. Started by meLanChoLia,

Yahoo! Messenger'in ger

17. Started by RedKod,

silindi... postu kaldırabilirsiniz....

• 8 replies
    • 6.1k views
  18. Started by escoelektronik,

arkadaşlar messenger in yeni versiyonu true addon olarak hazırladım kurulu windows ta sorunsuz

• 8 replies
    • 5.7k views
  19. Started by RedKod,

SmitFraudFix Programı Genelde İşletim Sisteminde Sık Sık Hata Raporu Veren Windows S

• 3 replies
    • 2.3k views
  20. Started by BenCesur,

Arkadaşlar Duplicate File Remover bilgisayarınızdaki birbirinin aynısı olan resim ve m

• 4 replies
    • 3.2k views
  21. Started by meLanChoLia,

Dexpot'un ger

• 10 replies
    • 7.1k views
  22. Started by meLanChoLia,

GOMPlayer'in ger

• 11 replies
    • 6.1k views
  23. arkadaşlar pop

24. Started by meLanChoLia,

FlashGet'in ger

• 18 replies
    • 7.7k views
  25. Started by ucahmetuc,

aşağıdaki se DeskMedia_uca_realaddon.rar

• 16 replies
    • 6.7k views

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.