General Discussion
Contains all non-computer related discussions, like funny posts, infos about general life, etc.
299 topics in this forum
-
İngilizce Vista SP1 yayınlandı. Şimdi g
-
- 6 replies
- 3.2k views
-
-
-
Alo Kanka'ya komik mesajlar İstanbul Emniyet M
-
- 0 replies
- 2.8k views
-
-
-
-
- 0 replies
- 1.4k views
-
-
-
Yaşamı Ertelemek Kendimize ayırdığımız yaşam alanında bile yalnız kalamadığımızı ve g
-
- 0 replies
- 1.3k views
-
-
Kamyon Yazıları 1.) Gonlunde yer yoksa bana guzelim; farketmez ben ayakta da giderim. 2.) Bir sana, bir de sabah uykusuna hastayim. 3.) Karayollarinda degil, senin kollarinda
-
- 4 replies
- 3.5k views
-
-
-
-
Seri İlanlar ABD'den secme gazete ilanlari... Anlatim bozukluklari, noktalama i$areti eksiklikleri derken bakin ortaya ne komiklikler cikmi$: "OKUMA YAZMA BILMIYOR MUSUNUZ? O halde egitim hizmetlerimizden yararlanmak icin bize yazin..." "OTO TAMiR SERViSi Bizi denedikten sonra bi daha bi yere gidemiyceksiniz" "SATILIK KOPEK Her$eyi yer hem de cocuklara bayilir" "SATILIK ANTiK MASA Uzun ve ince bacakli geni$ cekmeceli bayanlara uygun" "YILBA$I OZEL MENUMUZ Hindi: $3.25, Tavuk: $ 2.25, Cocuk: $ 2.00" "CAMA$IRINIZI KENDINIZ YIKAMAKTAN BIKTINIZ MI? Gonder ben yikarim" Off-Topic Comment(Click to Show) Alıntıdır...[Close]
-
- 0 replies
- 1.4k views
-
-
-
-
-
Temel Ev Satıyor Temel evini satmak ister... Dursun da, "Alırım ama tek şartla; o da bana, bu evi alacağım kadar bor
-
- 0 replies
- 1.2k views
-
-