Jump to content

Help And Support

All Help And Support Requests in Turkish Language (RVMi, nLite, Windows & Forum Issues)

1. Started by Erdogan,

Bu forumda

• 10 replies
    • 7.1k views
  2. arkadaslar delı olucam her ne kadar modıfıyelı xp cd yapsam altakı resımde gorulduğu gıbı hata ıle karsılasıyorum.msn ie de şifre değiştırme sayfası gelmıo ama mozıllada gelıoo,ie7 de ie6 da gelmıo sebebi nedır acaba kanser oldum walla http://www.resimupload.com/ds378821776_adsız.html

• 10 replies
    • 3.8k views
  3. Started by by_uk,

Oncelikle merhabalar. Masaustunde bulunan Windows'un kendi simgelerini acmak istedigimde en son "Tam Ekran" konumunda iken kapatsam bile daha sonradan "Normal Pencere" konumuna donusuyor. Hatta o klasor simgelerinin gorunme sekillerinde bile degisikliklerle karsilasiyorum (Ornegin onceki gorunumu "Doseme" ise "Liste" gorunumune geciyor). Bunun yaninda o klasor simgelerinin gorunme sekline bazi eklemeler yapsam da (Ornegin "Tur") daha sonra bu eklemelerin kayboldugunu fark ediyorum. Eger sorunun kaynagi Kayit Defteri'nde yapilan gayri ihtiyari bir degisiklik ise bunu nasil cozebiliriz? Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.

• 10 replies
    • 5.9k views
  4. Started by uur clkky,

Arkadaşlar, son g

• 9 replies
    • 5.3k views
  5. Started by ucahmetuc,

arkadaşlar yaptığım addonun cab'ının i

• 9 replies
    • 3.8k views
  6. "Instant ThumbView 1.8.6" isminde

• 9 replies
    • 3.4k views
  7. Started by Bilal ,

Merhabalar Bir proje

• 9 replies
    • 3.2k views
  8. Started by Demir Deejay,

Ya Ne Zamandan Beridir Aradim Ama Bi TurLu BuLamadim Sorunumun Cozumunu .. Sorun Su ArkadasLar Kendi Yaptigim KatiLimsiz Cd iLe Format Cekiyorum Makinaya Daha Dogrusu Sata HDD OLmayan MakinaLara CekebiLiyorum Sata HDD'li Makinaya Format Atmaya KaLksam BicimLendirme Asamasinda Mavi Ekran Hatasi Aliyorum Bu Birinci Sorunum .. Bunu Sata Driveri EkLemedigimden Dolayi da Alabilirim (Ama Normal Xp ile Neden Sata HddLeri Goruyor Ve Ben Onu Kopyalayim EditLiyorum) ikinci Sorunum ise IDE BagLantili HDD'Lerde Formati Bitiyorum Sorunsuz Ama Sistem Bittikten Sonra Herhangi Bir Usb Girisi (Cam , Usb Disk vb.) Taktigim Zaman Yine Ayni Mavi Ekran Karsima Cikiyor Nerede Hata OLdugunu …

• 9 replies
    • 5.1k views
  9. Started by Bilal ,

Selam wincert okurları , Benim sorunum şu.Bildiğimiz

• 9 replies
    • 4.6k views
  10. "Johnnboy" 'un yapmış olduğu "firefox addon maker v0.475" i nasıl kullanacagımızı kısaca biri anlatırsa

• 9 replies
    • 4k views
  11. Started by Bilal ,

Arkadaşlar bu linkte vermiş oldugum addonu RVM İntegrator ile ekliyorum.Sonra sanal makinadan kurulumu test etmek istedim.Addon kurulmuş fakat kurs

• 9 replies
    • 3.6k views
  12. Bu programlar KEL UBER PACK ile geliyor ama ne işe yaradığını bilmiyorum. Bir bakar mısınız? Teşekk

• 9 replies
    • 4.8k views
  13. Saf xp ustune (sp'siz) nLite ile Sp3 + rvm 1.5.3 ile Nr Updatepack 2.0.1a ve en son tum gerekli driverpacks entegte edilmis bir sistem acilista dk'larca net e baglanamiyor ve surekli "ag adresi aliniyor" diyor ama bir turlu net'e baglanmiyor! Daha once forumda buna benzer bir ag baglanti sorunu icin sanki bir kbb dosyasi yukleesinden bahsedilmisti ama suan bulamadim. Aygir yoneticisinde tum donanimlar eksiksiz ve tam taninmis olmasina ragmen yinede ustune lan driver i yukluyoruz ama degisen birsey olmuyor. Surekli "ag adresi aliniyor" da takilip kaliyor. Bu msj'i net cafeden yaziyoruz ne olur yardim arkadaslar

• 8 replies
    • 6.1k views
  14. Started by noname,

file extensiom toogle select all backward .. .. şeklindeki *.dll dosyalarında yerelleştirme reg kaydı olmadan yapılabiliyor mu.. yapılabiliyorsa nasıl.. hazır konu sağ tuş eklentileri şunu da soralım.. bu dll dosyaları birleştirilemezler mi? ayrıca bunlar nasıl altmen

• 8 replies
    • 3.5k views
  15. Started by hose_antonio,

Kuruluma baslamadan

16. Started by Bilal ,

Arkadaşlar yapmış oldugunuz yada yapmakta oldugunuz modifiye sistemlerde program y

• 8 replies
    • 3.5k views
  17. Started by Bilal ,

Bu ekranı hangi .dll aracılığı ile değiştirebiliriz.Yardımlarınızı bekliyorum. Not : Nomadturk ustamızın verdiği cevap benim az

• 8 replies
    • 4.9k views
  18. Started by wall,

1. Xp cdsine kendi driverlarımı entegre etmek istiyorum. Bunun i

19. Guest selom

Windows Xp Lan Bağlantı Kısıtlamasının Kaldırılması sp3 i

• 8 replies
    • 4.4k views
  20. Sistem fotosunu

• 8 replies
    • 4.1k views
  21. Started by mehmetyildizz,

Herkese merhabalar Elimde sağlıklı

• 8 replies
    • 4k views
  22. C-ronaldo arkadaşımın hazırlamış olduğu windows live messenger 8.5'i addon olarak eklediğimde sisteme y

• 8 replies
    • 4.2k views
  23. Started by Alpers,

Arkadaşlar 2 g

• 8 replies
    • 4.7k views
  24. Started by oguz,

Merhabalar arkadaşlar başınızın belası yine ben Siz ustalarıma bu defa sorum şu olacak; system

• 8 replies
    • 3.4k views