Help And Support
All Help And Support Requests in Turkish Language (RVMi, nLite, Windows & Forum Issues)
350 topics in this forum
-
Saf xp ustune (sp'siz) nLite ile Sp3 + rvm 1.5.3 ile Nr Updatepack 2.0.1a ve en son tum gerekli driverpacks entegte edilmis bir sistem acilista dk'larca net e baglanamiyor ve surekli "ag adresi aliniyor" diyor ama bir turlu net'e baglanmiyor! Daha once forumda buna benzer bir ag baglanti sorunu icin sanki bir kbb dosyasi yukleesinden bahsedilmisti ama suan bulamadim. Aygir yoneticisinde tum donanimlar eksiksiz ve tam taninmis olmasina ragmen yinede ustune lan driver i yukluyoruz ama degisen birsey olmuyor. Surekli "ag adresi aliniyor" da takilip kaliyor. Bu msj'i net cafeden yaziyoruz ne olur yardim arkadaslar
-
-
-
Oncelikle merhabalar. Masaustunde bulunan Windows'un kendi simgelerini acmak istedigimde en son "Tam Ekran" konumunda iken kapatsam bile daha sonradan "Normal Pencere" konumuna donusuyor. Hatta o klasor simgelerinin gorunme sekillerinde bile degisikliklerle karsilasiyorum (Ornegin onceki gorunumu "Doseme" ise "Liste" gorunumune geciyor). Bunun yaninda o klasor simgelerinin gorunme sekline bazi eklemeler yapsam da (Ornegin "Tur") daha sonra bu eklemelerin kayboldugunu fark ediyorum. Eger sorunun kaynagi Kayit Defteri'nde yapilan gayri ihtiyari bir degisiklik ise bunu nasil cozebiliriz? Yardimlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim.
-
- 10 replies
- 5.9k views
-
-
-
-
selamlar.. arkadaşlar, @MrNxDmX' in vista imle
-
- 15 replies
- 5.6k views
-
-
Arkadaşlar herhangi bir .exe dosyasının ikonunu hangi programla değiştirebiliriz?
-
- 2 replies
- 5.5k views
-
-
-
-
merhaba arkadaşlar. nlite ile katılımsız kurulum ayarlarını yapınca kurulum sırasında direkt olarak partition se
-
- 11 replies
- 5.3k views
-
-
Nlite ile oluşturduğumuz USER administrators grubunun
-
- 12 replies
- 5.3k views
-
-
-
-
katılımsız xpde boot yaptıktan sonra kurtarma konsolu nasıl
-
- 0 replies
- 5.1k views
-
-
Ya Ne Zamandan Beridir Aradim Ama Bi TurLu BuLamadim Sorunumun Cozumunu .. Sorun Su ArkadasLar Kendi Yaptigim KatiLimsiz Cd iLe Format Cekiyorum Makinaya Daha Dogrusu Sata HDD OLmayan MakinaLara CekebiLiyorum Sata HDD'li Makinaya Format Atmaya KaLksam BicimLendirme Asamasinda Mavi Ekran Hatasi Aliyorum Bu Birinci Sorunum .. Bunu Sata Driveri EkLemedigimden Dolayi da Alabilirim (Ama Normal Xp ile Neden Sata HddLeri Goruyor Ve Ben Onu Kopyalayim EditLiyorum) ikinci Sorunum ise IDE BagLantili HDD'Lerde Formati Bitiyorum Sorunsuz Ama Sistem Bittikten Sonra Herhangi Bir Usb Girisi (Cam , Usb Disk vb.) Taktigim Zaman Yine Ayni Mavi Ekran Karsima Cikiyor Nerede Hata OLdugunu …
-
- 9 replies
- 5.1k views
-
-
Driverpack.net'ten indirdiğimiz driverlar'ı Xp cdsine entegre etmeden ayrı bir cdye atsak ( Extract yaparak ) . Xpyi y
-
- 8 replies
- 5.1k views
-
-
Arkadaşlar herkese selam Ben bir "regtweaks.reg" dosyası hazırladım ve bunu daima $OEM$ klas
-
- 14 replies
- 5.1k views
-
-
Merhaba arkadaşlar , Inf yuklemesinde regsvr32.exe kaydı yapma hakkında bilgi almak istiyorum.Rocco arkadaşımızın MSN
-
- 13 replies
- 5.1k views
-
-
Arkadaşlar fikir ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Şöyleki; Nesim üstadımızın zamannda yaptığı NR_Updatepack, Beta4 Final değişim listesinde şöyle bir ifade vardı; "KB955043-v2 kaldırıldı (KB956844 ve KB973869 bu yamanın yerine geçti) Burada, KB955043-v2 dosyasının kaldırılıp yerine KB956844 ve KB973869 dosyalarının geçtiği bilgisine nerden, nasıl ulaşıyordu? Thehotfixshare.net sitesinde onlarca türkçe hotfix dosyası mevcut. Bunlardan büyük çoğunu update paketine dahil ettiğimizi düşünelim. Yukardaki örnekte olduğu gibi son zamanlarda microsoft tarafından çıkarılan herhangi daha güncel bir güncelleme dosyasının thehotfixshare.net'ten elde edilen bir veya birkaç hotfix'in …
-
- 7 replies
- 5.1k views
-
-
arkadaşlar benim sorunum aynı evde iki pc var bir modemden internet e girebiliyorum tek portlu modem diğer pc yi usb den alıyor internet i iki pc arasında dosya alışverişini nasıl yapabilirim iki pc de xp y
-
- 7 replies
- 5.1k views
-
-
C. Ronaldo Yapsan yapsan sen yaparsın bunu. Media centerı katılımsız kurulum yapalım yada xp ye entegre edelim.L
-
- 12 replies
- 5k views
-
-
Arkadaşlar,benim bilgisayarım eski tip ata bilgisayar,işlemci değiştirdim Pentium 4 1.70 CPU GHZ oldu 1.21GB Ram ve küçük 2 adet HDD var Biri 40 GB(bunu C olarak kullanıyorum) digeri 20 GB bunuda D olarak kullanıyorum.İşletme sistemim XP Pro Sp3 Benim sorunum internette video izlerken görüntü kare kare yani kesik kesik geliyor seste bir sorun yok, Herşeyi denedim,K.Lite 710 Codek Pack yükledim hatta izlediğim videolar adobe media playerden veriyorlar diye onuda yükledim ama hiçbir çare bulamadım. Hd tune ile sectör taraması yaptım Harddisklerde sorun yok. Yarın Muhteşem Yüzyıl dizisinin devamı başlıyor, aynı saatta TRT 1 de sakarya fırat var ve bunlar aynı saate çakışıyor…
-
- 2 replies
- 5k views
-
-
driverpack base ile kurulm yaptık kurulm bittikren sonra После установки автоматически Как удалить изображения ниже, вы ... bunların
-
- 4 replies
- 5k views
-
-
Bu ekranı hangi .dll aracılığı ile değiştirebiliriz.Yardımlarınızı bekliyorum. Not : Nomadturk ustamızın verdiği cevap benim az
-
- 8 replies
- 4.9k views
-