Help And Support
All Help And Support Requests in Turkish Language (RVMi, nLite, Windows & Forum Issues)
350 topics in this forum
-
-
-
-
"Johnnboy" 'un yapmış olduğu "firefox addon maker v0.475" i nasıl kullanacagımızı kısaca biri anlatırsa
-
- 9 replies
- 4k views
-
-
Arkadaşlar benim bir problemim var. Nlite ile bir xp
-
- 5 replies
- 3.9k views
-
-
Arkadaşlar Bir program kurulduğunda sistem traya icon u geliyor ya bu programı addon yaparken sistem tray iconu i
-
- 7 replies
- 3.9k views
-
-
Merhaba arkadaşlar, Xp ile pek bir haşır neşir olduk olduk ama bir s
-
- 7 replies
- 3.9k views
-
-
Birde arkadaşlar sisteme o kadar update (kbb dosyası) entegre edilmiş olmasına rağmen kurulumun hemen ardından windows update sitesine kontrol i
- 2 replies
- 3.9k views
-
MrNxDmX adminim ben temiz sp3 cdye ihtiyacım var. elimde farklı sitelerden temin etmiş olduğum 8 tane sp3 cd var. ama hep sorunlu çıkıyo.indirmeden önce temiz sağlam,orjinal vs.deniyor.ama sorun ben şuana kadar sizin çalışmalarınız da hiç bir sorun görmedim duymadım...bu nedenle sizden böyle bi talepte bulundum sizin kullanmakta olduğunuz sp3 cd varsa paylaşabilirseniz memnun olurum
-
- 1 reply
- 3.9k views
-
-
-
Merhaba arkadaşlar, wpi ile xp ye programlar ekleme yapabiliyoruz sizinde bildiğiniz gibi.Sizen 1.olarak wpi.cmd dosyasının tam i
-
- 4 replies
- 3.9k views
-
-
-
Evet Arkadaşlar s.s. isteğimi anlatıyor sanırım.Bunu Sınırlı Kullanıcıda otomatik veriyor.Ama bunu Y
-
- 1 reply
- 3.8k views
-
-
-
bir modifiye xp yi incelediğimde system32 klas
-
- 3 replies
- 3.8k views
-
-
arkadaslar delı olucam her ne kadar modıfıyelı xp cd yapsam altakı resımde gorulduğu gıbı hata ıle karsılasıyorum.msn ie de şifre değiştırme sayfası gelmıo ama mozıllada gelıoo,ie7 de ie6 da gelmıo sebebi nedır acaba kanser oldum walla http://www.resimupload.com/ds378821776_adsız.html
-
- 10 replies
- 3.8k views
-
-
Yanlış yere konu a
-
- 5 replies
- 3.8k views
-
-
-
-
Merhaba arkadaşlar, autoit bu programla biliyosunuz katılımsız kurulum yapılıyor.Bende xp yi orjinal yani g
-
- 3 replies
- 3.7k views
-
-
-
-
-
-
VISO 2.0'da "bilgisayarı kapat" .res dosyasının ismini bilen varmı arkadaşlar? :wub_anim:
-
- 7 replies
- 3.6k views
-