Jump to content

Help And Support

All Help And Support Requests in Turkish Language (RVMi, nLite, Windows & Forum Issues)

1. Started by destroychip,

Arkadaşlar topiclerde g

• 6 replies
    • 4.1k views
  2. Started by mehmetyildizz,

Herkese merhabalar Elimde sağlıklı

• 8 replies
    • 4k views
  3. Started by oguz,

Arkadaşlar nette o kadar araştırdım hi

4. "Johnnboy" 'un yapmış olduğu "firefox addon maker v0.475" i nasıl kullanacagımızı kısaca biri anlatırsa

• 9 replies
    • 4k views
  5. Started by yokyok,

Arkadaşlar benim bir problemim var. Nlite ile bir xp

6. Started by efkan_37,

Arkadaşlar Bir program kurulduğunda sistem traya icon u geliyor ya bu programı addon yaparken sistem tray iconu i

• 7 replies
    • 3.9k views
  7. Started by Starscream,

Merhaba arkadaşlar, Xp ile pek bir haşır neşir olduk olduk ama bir s

• 7 replies
    • 3.9k views
  8. Birde arkadaşlar sisteme o kadar update (kbb dosyası) entegre edilmiş olmasına rağmen kurulumun hemen ardından windows update sitesine kontrol i

• 2 replies
    • 3.9k views
  9. Started by asev13,

MrNxDmX adminim ben temiz sp3 cdye ihtiyacım var. elimde farklı sitelerden temin etmiş olduğum 8 tane sp3 cd var. ama hep sorunlu çıkıyo.indirmeden önce temiz sağlam,orjinal vs.deniyor.ama sorun ben şuana kadar sizin çalışmalarınız da hiç bir sorun görmedim duymadım...bu nedenle sizden böyle bi talepte bulundum sizin kullanmakta olduğunuz sp3 cd varsa paylaşabilirseniz memnun olurum

• 1 reply
    • 3.9k views
  10. Started by mekist,

Merhaba arkadaşlar, wpi ile xp ye programlar ekleme yapabiliyoruz sizinde bildiğiniz gibi.Sizen 1.olarak wpi.cmd dosyasının tam i

• 4 replies
    • 3.9k views
  11. Started by oguz,

Ge

• 2 replies
    • 3.9k views
  12. Evet Arkadaşlar s.s. isteğimi anlatıyor sanırım.Bunu Sınırlı Kullanıcıda otomatik veriyor.Ama bunu Y

13. Started by ucahmetuc,

arkadaşlar yaptığım addonun cab'ının i

• 9 replies
    • 3.8k views
  14. Started by sinan_,

bir modifiye xp yi incelediğimde system32 klas

• 3 replies
    • 3.8k views
  15. arkadaslar delı olucam her ne kadar modıfıyelı xp cd yapsam altakı resımde gorulduğu gıbı hata ıle karsılasıyorum.msn ie de şifre değiştırme sayfası gelmıo ama mozıllada gelıoo,ie7 de ie6 da gelmıo sebebi nedır acaba kanser oldum walla http://www.resimupload.com/ds378821776_adsız.html

• 10 replies
    • 3.8k views
  16. Started by oguz,

Arkadaslar "Ricktendo_VistasoundsAddOn" ve "NR_CursorsAIO_Addon_1.9" addon paketleri kurulum dosyasına eklendi diyelim. Bunları a

• 7 replies
    • 3.7k views
  17. Started by mekist,

Merhaba arkadaşlar, autoit bu programla biliyosunuz katılımsız kurulum yapılıyor.Bende xp yi orjinal yani g

• 3 replies
    • 3.7k views
  18. Started by oguz,

Arkadaşlar aşagıdaki sistem ve g

• 4 replies
    • 3.7k views
  19. Started by cevaps,

Arkadaşlar, bug

• 7 replies
    • 3.7k views
  20. Started by oku,

Win7 deki yeni klas

• 1 reply
    • 3.6k views
  21. Started by MEHMET GOKCEN,

arkadaşlar xp nin başlat men

22. VISO 2.0'da "bilgisayarı kapat" .res dosyasının ismini bilen varmı arkadaşlar? :wub_anim:

• 7 replies
    • 3.6k views