Jump to content

jimmythesaint53

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

About jimmythesaint53

  • Rank
    Wanderer

Profile Information

  • OS
    Windows 10 x64
  1. Hash check completed successfully using 7 Zip. Report attached. Document 5.docx
  2. The link you sent me is for update 1909, which I have not attempted to install. I have 1903 which I downloaded from HeiDoc.net site. I'm not comfortable at this time installing 1909. I'm not sure how to perform the steps to ensure that 1903 file is not corrupt. Is there an instruction you could point me to? Thank you
  3. The file was downloaded a few days ago before Rufus was installed. The select button allows me to navigate to where the file is, but Rufus can't see it. I tried moving the file from downloads to desktop and tried again with same results. I read on Rufus site that I have to check for updates to see ISO, which I did. When I choose all files I can some other files on desktop but not the one I need the ISO.
  4. Rufus doesn't see Windows 10 feature update 1903 downloaded from HeiDoc.net in my download folder. I moved the file to desktop with the same results. Even when I change to view all files it doesn't show. Where did I go wrong?
  5. Mounted ISO file, disconnected from internet, started install, but have same issue I had when using WU... stuck at 90%. The Dell Inspirion 15 i'm trying to update has no DVD drive, so i'm thinking I need to try and install from flash drive, but not sure how to proceed. I read in the forum about using Rufus to create bootable flash drive. Is there an instruction to help me configure bootable flash drive to install Windows 10 feature update 1903 downloaded from HeiDoc.net?
  6. I figured it out. I didn't have the file properly mounted. All is well now. Thanks. The file “autorun.dll” could not be loaded or is corrupt. Setup cannot continue. Error code [0x7E].
  7. The file “autorun.dll” could not be loaded or is corrupt. Setup cannot continue. Error code [0x7E].
  8. WU failed to install 1903, got stuck at 90% and stayed there. Restarted and recovered. I downloaded ISO and when I click setup.exe I get: The file “autorun.dll” could not be loaded or is corrupt. Setup cannot continue. Error code [0x7E]. Any ideas?
×
×
  • Create New...