Jump to content

abc123

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation Activity

  1. Like
    abc123 reacted to X-Force in Microsoft .Net Framework AIO Addon / Güncelleme - 30.11.2011   
    Nlite veya Ryanvm Integrator ile kullanabileceğiniz eklenti paketidir.
    XP SP3 kurulu sistem üzerinde yaptığım testlerde sorunsuz şekilde kurulum gerçekleşti. Eklentinin içindeki Exe dosyası ile herhangi bir windows üzerinde istediğiniz bir zamanda kurulum yapabilme imkanına sahipsiniz. Kurulum tamamen katılımsızdır, sadece sıkıştırılmış dosyalar çıkartılırken alttaki resimde örneği görülen pencere gelir. Kurulum sonrası sistemi yeniden başlatmaya ihtiyaç duymaz.

    Dotnet Framework 4 sürümünün kurulumdan sonra ethernet konusunda sıkıntı çıkartmaması için (Windows açılışının 1-2 dk. kadar gecikmesi) kurulum esnasında optimizasyon yapılmaktadır. Bu sebepten dolayı kurulum süresi sistemin özelliklerine göre 10-30dk. arasında sürebilir.
    Kurulum içerisine Visual C++ Runtime kurulumları eklenmiştir. Eklenmesinin sebebi @Yumeyao'nun dotnet kurulumlarındaki eski sürüm VC++ dosyalarını tamamen kaldırmasıdır.Dotnet 2.0 - Visual C++ 2005 & Dotnet 3.0 - Visual C++ 2008 & Dotnet 4.0 - Visual C++ 2010 sürümlerine ihtiyaç duymaktadır.
    SVCPACK ile kurulumu denemedim ama yumeyao sorunsuz olduğunu belirtmiş. Deneyen arkadaşlar sonucu yazarlarsa sevinirim. Denemek için şu anda yeterli zamana sahip değilim.
    Program Ekle/Kaldır görüntüsü:



    Değişim Listesi:
×
×
  • Create New...