Jump to content

murtuk

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by murtuk

  1. WMP'yi hariç diğerlerini entegre ettim, bilgisayarı formatladım sonunda adam oldu, sorunsuz çalışmakta Teşekkür ederim Gececi..
  2. Bahsettiğim cd mevcut sistemimde kurulu halde bulunan XP SP3 CD'sidir. Yani CD bozuk değil. 3. maddede yazdığım gibi çalışmakta olan CD'yi olduğu gibi bilgisayara sorunsuz kopyalıyorum. Nlite ile entegrasyon aşamasına gelince senin driver.cab bozuk diyor bana Şunu farkettim ki entegrasyondan önce I386 klasöründe bulunan drivers.cab dosyasının içinde eksik dediğim dosyalar var (cpqdap01.sys cyycoins.cym cyzcoins.chm digiras.chm vs.vs.) Fakat entegrasyon sonrası I386 klasöründeki drivers.cab'de bu dosyalar yok. Windows kuramaya çalışırken de haliyle bu dosya bulunamadı diye hata veriyor. Rica etsem, siz nlite ile entegrasyon yaptıktan sonra drivers.cab dosyanıza bakıp içinde kaç tane dosya olduğunu ve mesela örnekte vermiş olduğum dosyaların bulunup bulunmadığını kontrol edebilir misiniz? Bu arada sistemimdeki (C:\WINDOWS\Driver Cache\i386) 'da bulunan drivers.cab'in içinde de bu eksik dediğim dosyalar mevcut. Acaba xp cd'sindeki ile benimkini yer mi değiştirsem? NOT: Az önce C:\WINDOWS\Driver Cache\i386 'daki drivers.cab'i koyarak entegre ettim, bu sefer drivers.cab hatasını vermedi Sadece WMP_11 eklentisini kurarken blackbox.dll'ye erişim engellendi diye bir uyarı geldi. Olmazsa WMP_11 hariç diğerlerini ekleyip saal makineye kurulum deneyeceğim, sonuçları paylaşırım.
  3. Bir sorun ile karşılaştım birisi yardımcı olabilirse sevinirim. Yaptığım basamakları anlatayım: 1) 1. mesajdaki linklerden dosyaları indirdim ve MD5 kontrolünü de yaptım. 2) Antivirüs yazılımımı kapattım. 3) Sanal PC'ye sorunsuz kurduğum bir xpSp3'lü cd'yi olduğu gibi bir klasöre kopyaladım. 4) En son versiyon nlite ile entegre etmeye çalışınca driver.cab 'in hatalı olduğu mesajı geldi. 5) Aldırmayıp devam ettim, Nero ile uygun şekilde bootable cd yaptım. 6) Fakat virtual pc'de Windows kur esnasında bazı dosyaların eksik olduğunu söylüyor. (cpqdap01.sys, cyycoins.chm, cyzcoins.chn vs.) Nerede hata yapmış olabilirim??
  4. Gececi, öncelikle geçmiş olsun der, acil şifalar dilerim. Hazırladığın paketler için teşekkür etmek isterim gerçekten çok işime yarıyor. Acaba bu ay yeni paketi hazırlama fırsatı bulabilecek misin yoksa yapamayacak mısın bu konuda bilgilendirebilirsen sevinirim.
×
×
  • Create New...