Jump to content

Kaylar

Members
  • Content Count

    38
  • Joined

  • Last visited

About Kaylar

  • Rank
    Wanderer
  • Birthday 08/14/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • OS
    Windows XP Pro
  • Country
    Romania
  1. I didn't have problems using this addons in this order nLite: Kels_Runtimes_addon AlkyXP1.1 OnePiece_IE8_WinXPSP3 xable_WGAN-v1.6_addon RED_XP_SP3_UpdatePack RVM_Integrator: USBonBoot WMP11Slipstreamer WMP11+updates XPtsp
  2. yes, ieframe.mui it's still compressed and this is why :8ieframemui set name=ieframe set name1=dll set ext=mui set com=mui if not exist "i386\%name%.%com%" set com=mu_ if not exist "i386\%name%.%com%" goto iepeers %xp% "i386\%name%.%com%" "%tmp%\%name%.mui" >nul if exist "i386\%name%.%com%" Del "i386\%name%.%com%" >nul %rh% %ao% "%tmp%\%name%.%com%", "%tmp%\%name%.%com%", "%res%\8%name%.%name1%.%ext%.res",,,&echo patching %name%.%name1%.%ext% %pe% -c %tmp%\%name%.%com% >nul if exist "i386\%name%.%com%" %cp% /v /y "%tmp%\%name%.%ext%" "i386\%name%.%ext%" goto iepeers %cab% /D CompressionType=LZX /D CompressionMemory=21 "%tmp%\%name%.%ext%" "i386\%name%.mu_" >nul the second bolded line is not executed because "i386\%name%.%com%" was deleted before so it's cabbing the file
  3. I like this method (manual batch addon) better. Dos commands are saints. :type:
  4. @bober: ieframe.mui gets cabbed and it shouldn't.( Link )
  5. the addon is integrated on a clean source with nlite I found the culprit. It's XPtsp resource patcher, it's cabbing that file.
  6. I'm getting ieframe.mui is missing during setup copying files with 1.3.1 and also with 1.3.2. Could be because of this line in entries_IE8.ini .................... d1,ieframe.dll d1,ieframe.mui,ieframe.mu_ d1,ieframe.mui d1,iepeers.mui d1,ieproxy.dll ....................
  7. @Kelsenellenelvian: error on install [sourceDisksFiles] ........ Cdimage.exe =11 ........ @anyone else that can't install, edit UberPack.inf and change Cdimage.exe =11 to Cdimage.exe =1
  8. current XPtsp is not supporting IE8 and that's why you get those issues.
  9. suggestion for intro.wmv http://rapidshare.com/files/196778908/intro.wmv
  10. :thumbsup_anim: it's working this time THANK YOU mona for your time
  11. Thanks but still the same issue. here is what I get and I need that setup.exe tries to launch XPpro\\i386\\WINNT32.exe instead of i386\\WINNT32.exe Please try to make it like the one in the pack with Autoplay folder which contains setup.cdd. You can also give me the source and I'll try to make it how I need it. Which way is easy for U. Thanks for your time
  12. @bober: sorry to here that @bober & @mona: I'm building a multiboot dvd and I'll need that autorun menu looks for i386 inside XPpro folder and not on the root. can U recompile a version for this? thanks
×
×
  • Create New...