Jump to content
ricktendo

[Theme] Luna Royale v3.2 w/ LClocks

Recommended Posts

Just wanted to stop by and say thanks :cool04:

Luna royale has been my default theme on my MicroPC forever, best them :)

I just added Lclock to my desktop, wonderful to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

tnx a lot rick, how do i make the progress bar solid like the one in firefox... help is greatly appreciated..

Edited by quitara

Share this post


Link to post
Share on other sites

I like this theme, and using it all the time now (black version).

But:

Is there a way to change the shutdown & logoff window in black?

t_changablem_4a487cc.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

hey ricks!!

I fell in love with the "Luna Royale v3.2 With Color Start Button" (Black). Is there any way that i can replace the original luna with this?

Thanks. :)

Edit: I have tried to do it on my own. Please check:-

http://rapidshare.com/files/114958795/Arepie_LunaRoyaleColor_AddOn_v3.2.1.7z

Not sure if it's wrong or not. im still learning slowly by referring your tutorial Ricks!

Edit2: unfortunately, it's not working.. I will try to fix it by referring kel's addon.

Edited by arepie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hey Rick,

When i use this theme,

The process "explorer.exe" is crashing a lot. (crashing about DEP, i disabled it allready, but didnt work).

Im searching a way to get rid of the crashes, since its annoying, but i want to keep using this theme, because i love it. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/15/2008 at 8:13 AM, arepie said:

hey ricks!!

I fell in love with the "Luna Royale v3.2 With Color Start Button" (Black). Is there any way that i can replace the original luna with this?

Thanks. :)

Edit: I have tried to do it on my own. Please check:-

 

 

http://rapidshare.com/files/114958795/Arepie_LunaRoyaleColor_AddOn_v3.2.1.7z

 

Not sure if it's wrong or not. im still learning slowly by referring your tutorial Ricks!

Edit2: unfortunately, it's not working.. I will try to fix it by referring kel's addon.

I can't even connect to rapidshare!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...