Jump to content

[Help] All text has a - in it


MrNxDmX
 Share

Recommended Posts

I was working on vmware on my real os, windows xp sp2 pro turkish edition. And suddenly this happened:

wtfei4.th.jpg

I couldnt sace my files and restart computer yet. Computer is running fine right now with that issue :(

Any ideas about this? What may have caused this?

I have 1gig ram installed, and currently 790mb is used. CPU consuming is normal.

Link to comment
Share on other sites

LOL never seen something like this? :blink: Even your clock is strike out?

Could be some app running in background that caused this strange "thing",anything strange happen just before this happen? I really don't know.... :(

Link to comment
Share on other sites

Lol Gorki :) He suggests me to chect the font type i'm using.

Thanks for posts mates.

My system crashed 3 days ago. The windows/system32/drivers directory was corrupt, and i couldnt run chkdsk on that disk, even wth a live boot disk (a system that runs on cd).

Then i made a repair install, i wished that things would be ok then. But after that install the system32/driver directory got corrupt too. And then, after hours of backup work with the help of live cd, i formatted the drive and installed windows 2008. Everything seems ok for now, especially with aero and dreamscene, lol :P

Sull, yeah its a mssstyles theme, but i cant find it now, as i'm on win2008. I'll build a vmware install for xp tomorrow, and i'll find that theme for you.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...