Jump to content

Forum Regels


Fixit

Recommended Posts

Welkom bij WinCert.net forum!

Hieronder zijn enkele richtlijnen opgesteld, die ervoor zorgen dat u hier uit de problemen blijft.

Post richtlijnen:

1.Dit is geen warez site! Links of aanvragen tot warez en / of illegaal materiaal (porno, cracks, productcodes, braindumps, enz..) Zal niet worden getolereerd. Bespreking van het omzeilen van WGA / activering / timebombs / keygens of elke andere illegale activiteit zal ook niet worden getolereerd. Reclame is nadrukkelijk verboden hier. Als u een van de bovengenoemde negeert, zal u de toegang worden ontnomen zonder voorafgaande kennisgeving.

2. Gebruik wat gezond verstand. Post uw vraag niet in meerdere topics. Denk na voordat u een bericht plaatst en kies het juiste onderwerp voor de vraag of antwoord. Als u post, heb dan iets te zeggen, niet alleen "M'n eerste post!" of "Coole site!".

2.b Onderwerpen gewijd aan het politieke debat, tenzij technologie gerelateerd, zijn verboden. Wincert.net is een technologie forum en politieke debatten hebben geen ruimte hier. Politieke links in het onderschrift en beleefd, hoffelijk commentaar in een niet-politieke onderwerp zijn toegestaan, maar we kunnen een topic waar het enige doel is om te debatteren over politieke kwesties, niet toestaan.

2.c Verzoeken om hulp met onderwijs, zoals opdrachten/werkstukken, is niet toegestaan op Wincert. Het ontvangen van deze hulp wordt vaak gezien als plagiaat in veel scholen en kan daarom niet worden toegestaan. Dit is voor uw eigen veiligheid in uw academische carri

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...