Jump to content
Sterlin

Forgive me, but...

Recommended Posts

...I have selected my images, made my choices on each tab, and started the process. I then went and selected my unattended options and created an ISO.

I was thrilled because it only took about 2.5 hours and I thought we had ourselves an AIO Win7 install disk.

My test in VirtualBox wasn't unattended and none of the silent installers seemed to have run... I shut it down before I looked to see if the updates were installed because I am obviously going to have ot redo the thing.

I looked around the tutorials but couldn't find anything... I am a bit tired though, and a few Heinekens in me... can somebody post a link for the ID10T that can't find his hand in the dark? Not sure what I missed.

Thanks very much in advance,

S

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for the link bp... I'm reading now that there is an issue with the unattended part of the AIO tool. That seems to be my major issue right now.

I've actually tried to use the setupcomplete.cmd to no avail. Anybody got advice on that method?

Share this post


Link to post
Share on other sites

hi you need to have a folder in your sources folder

$OEM$

with 2 folders $1

& $$

in the $1 folder

make a folder called Install put your silent install stuff in there ie:install_flash_player_11_active_x_64bit.exe

in the $$ folder make afolder called SETUP

in the SETUP folder

make a folder called SCRIPTS

put a SetupComplete.cmd

like this exsample

CLS

@echo off

Echo........................................

Echo..........Install FlashPlayer Plugin

start /wait %AppsRoot%\Install\install_flash_player_11_active_x_64bit.exe -install

Echo..................Installed.............

Echo..................Cleaning Up...........

RD /S /Q %AppsRoot%\install

Exit

then it will execute the setup complete beore loading the desktop

hope this hepls

post-30332-0-97071700-1329649219_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks Bob... got the setupcomplete working.

Do you all recommend integrating the unattended.xml before using the All in One tool? I'm figuring that maybe the file needs to be rebuilt into the images and doing that part first may help.

-S

Share this post


Link to post
Share on other sites


CLS
@echo off
Echo........................................
Echo..........Install FlashPlayer Plugin
start /wait %AppsRoot%\Install\install_flash_player_11_active_x_64bit.exe -install
Echo..................Installed.............
Echo..................Cleaning Up...........
RD /S /Q %AppsRoot%\install
Exit

works but command RD does not remove the install folder

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...