Jump to content

Photo

NR SP3-Sonrası Güncelleme Paketi v2.0.1a

• This topic is locked This topic is locked
163 replies to this topic

#1 MrNxDmX

MrNxDmX

***NR***

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,005 posts

Posted 27 June 2008 - 12:25 AM

Zaman ayırıp beta sürümü test eden RedKod arkadaşımıza teşekkürlerimi sunarım.

Bu sürüm stabil FİNAL sürümüdür, SP3 Türkçe üzerinde test edilmiştir, ve hiçbir hata gözlenmemiştir. Yayınlandığı tarihe kadarki (28 Haziran) tüm gerekli güncellemeleri içerir.

Paketle ilgili geniş bilgi için (amaç, hedef, vs. vs.) buraya buyurun: http://mrnxdmx.googlepages.com/nr_gp
Paketin içindeki güncelleştirmelerin listesi için bu linki inceleyebilirsiniz: http://mrnxdmx.googl...es.com/contents
Başlangıçtan bu yama tüm değişim listesi için bu sayfayı inceleyin: http://mrnxdmx.googl...s.com/changelog

Önemli Notlar:
  • Bu paketi sağlıklı bir şekilde entegre edebilmek için RVM Integrator 1.5.3 ya da nLite 1.4.6 (ya da daha üst stabil sürümleri) gerekmektedir.
  • Bu paket İçindekiler sayfasında listelenen tüm güncelleştirmeleri Windows Xp SP3 Türkçe yükleme kaynağına entegre edecektir. Sonradan kaldırılamaz...
  • Entegre etme işlemini her zaman temiz bir kaynak üzerinde yapmanız ve öncelikli olarak RVM Integrator kullanmanız tavsiye edilir.
  • Nlite programı ile her türlü kullanımda problemler çıktığı bilinmektedir. NLITE Hakkında
  • Eğer Nlite programını da kullanacaksanız, Windows Media player 9'u ve WMP 6.4'ü kaldırmayın. Aksi halde yükleme CD'niz bozulacaktır...
  • Bu paketin içerisinde Windows Media Player 11 Türkçe (gereken güncellemeleriyle beraber) bulunmaktadır. Ayrıca katılımsız kurulum olarak Media Player 11 eklemeye çalışmanıza ya da boooggy'nin Windows Media Player 11 Slipstreamer'ını kullanmanıza gerek yoktur. Aksi halde yükleme cd'nizde problemler çıkacaktır!
  • SP3 WBEM Düzeltmesi v1.1'ni içerir. Ayrıca eklentinin eklenmesine gerek yoktur. Eklenmesi durumunda herhangi bir hata oluşmaz.
  • Masaüstünüze Internet Explorer simgesi eklemek isterseniz eğer, "Başlat/Tüm Programlar/Donatılar/Sistem Araçları" dizininde bulunan "Internet Explorer Masaüstü Simgesi"ne tıklayarak açılan pencerede gelen soruya "Evet" cevabını veriniz.
  • Eğer bu güncelleme paketinden kaynaklanan bir hata alırsanız, lütfen, hatayı nerede aldığınızı, hatanın detaylarını, kullandığınız yükleme cd'sini nasıl oluşturduğunuzu, kullandığınız programı (RVMi veya nLite), eklemiş olduğunuz diğer eklentileri belirtin. Aksi halde sizlere pek bir faydamızın dokunmasını beklemeyin...
RVM Integrator Kullanım Talimatları (tamamiyle Türkçe):
Bu paketi XP CD'nize entegre edebilmek için: http://mrnxdmx.googl....com/integrator (RVMi sürüm 1.4.3 temel alınarak hazırlanmıştır, güncelleme aşamasındayım)
Service pack 2 entegrasyonu ve boot edilebilir cd oluşturmak için: http://mrnxdmx.googl...com/integrator2
RVM Integrator Türkçe Dil dosyası: http://www.wincert.n...?showtopic=3139

NR UpdatePack 2.0.1a FiNAL
Posted Image NR UpdatePack 2.0.1 FiNAL
Posted Image 15E95823FAC574A27A4D02DCF348299C Posted Image 32,5 MB

NR UpdatePack IE7 2.0.1a FiNAL
Bu güncelleme paketi, bir üstteki pakete Internet Explorer 7 eklentisi entegre edilerek oluşturulmuştur. İçerisindeki IE7 güncellemeleri şunlardır:
KB928090, KB938127, KB950759

Posted Image NR UpdatePack IE7 2.0.1 FiNAL
Posted Image 9C8906F2B4FF968A867FE213F79BE568 Posted Image 41,3 MB

NR UpdatePack Düzeltmesi, 2.0.1->2.0.1a:
Paketin 2.0.1 sürümünü kullanmış olan ama 2.0.1a'yı tekrar entegre etmek istemeyenler, bu eklentiyi ekleyerek KB951376 ile ilgili problemi giderebilirler.
NR_201to201a_UpdateAddon.7z
Posted Image D31C4EECB01EC8863051DF62592713CA Posted Image 1 KB

MRT.EXE Hakkında: Paketin daha önceki tüm sürümlerinde bulunan ancak bu sayfada yayınlanmış olan iki sürümde bulunmayan bu dosya, "KB890830 - Microsoft® Windows® Kötü Amaçlı Yazılımları Temizleme Aracı"na aittir. Bu dosyanın boyutu her geçen ay biraz daha artarak, güncelleme paketinin boyutunun aşırı artmasına sebep olmuştur. Bu dosyayı eklemeden yaptığım en son testlerimde, Windows Update üzerinde KB890830 güncellemesini görmedim, buda kayıt defteri girdilerinin tek başına işe yaradığını açıklıyor.
Sözün kısası, MRT.exe dosyasını artık güncelleme paketine eklemiyeceğim. Ancak Microsoft Update sitesi, eğer bu dosya olmadan temiz görünmeyecekse tekrar ekleyebilirim.
Bu dosyayı kurulumuna entegre etmek isteyen varsa eğer, şu eklentiyi indirip kullanabilirler:
Posted Image NR MRT Update AddOn 2.0.1
Posted Image B6832D15B5CD6E362653E9E67F59AC94 Posted Image 8,26 MB

Edited by MrNxDmX, 29 June 2008 - 01:08 AM.

#2 murat184

murat184

WinCert Pro

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 338 posts

Posted 27 June 2008 - 12:30 AM

teşekkürler nesim emeğine sağlık bu saatlere kadar ayaktasın bizim için
şimdi indirip test edelim sonuçları yazalım :)

#3 RedKod

RedKod

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 65 posts

Posted 27 June 2008 - 12:31 AM

En sonunda yeni paketler cıktı emeği gecen MrNxDmX teşekkürler...

#4 murat184

murat184

WinCert Pro

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 338 posts

Posted 27 June 2008 - 12:33 AM

@redkod seninde emeğin var test yapmışsın bi sürü eline sağlık

#5 RedKod

RedKod

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 65 posts

Posted 27 June 2008 - 12:35 AM

@redkod seninde emeğin var test yapmışsın bi sürü eline sağlık

yorumun için teşekkürler... ^_^ beta testerliği ben üstlendim yeni cıkan sürümleri gercek makinada artık ben test edeceğim iyi çalışmalar...

#6 baris7seven

baris7seven

WinCert Pro

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 346 posts

Posted 27 June 2008 - 12:47 AM

Çok teşekkürler, nihayet yeni sürüm geldi. Idm'ye atıp uyuyabilirim artık:) Yarın da dener sonuçları yazarım. Tekrar teşekkürler zamanlama çok iyi oldu.

#7 murat184

murat184

WinCert Pro

• Members
  • PipPipPipPipPip
  • 338 posts

Posted 27 June 2008 - 03:01 AM

gerçek makina testimi bitirdim şuan için hiç bir hata almadım
microsoft updateye girdiğimde ise yüksek öncelikli güncelleştirmelerde KB951376 çıktı karşıma
isteğe bağlı güncelleştirmelerde ise silverlight çıktı ki normaldir :)

#8 ckk

ckk

Member

• Members
  • PipPip
  • 46 posts

Posted 27 June 2008 - 07:23 AM

eline sağlık MrNxDmX. en kısa sürede deneyeceğim...

#9 crazy

crazy

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 56 posts

Posted 27 June 2008 - 08:22 AM

Teşekkürler , eline sağlık MrNxDmX

#10 Guest_ALtF4_*

Guest_ALtF4_*
  • Guests

Posted 27 June 2008 - 08:25 AM

Az önce gelen bir makinada denedim tıkır tıkır calısıyo :)
Bende bir problem çıkmadı.
Saolasın :)

#11 yener

yener

WinCert Friend

• Members
  • PipPipPipPip
  • 139 posts

Posted 27 June 2008 - 08:43 AM

Nesim yine sabaha karşı yüklemişsin paketi, bizler için baya yoruluyorsun, az önce yeni paketi deneme imkanım oldu paket çok güzel olmuş, ellerine sağlık, tek birtane güncelleştirme buldu sanırım oda problem değil, müziğimdeki tümünü yürütte düzeltilmiş, başkada bir problem göremedim, herhangi bir problemle karşılaşırsam bildiririm,

Posted Image

#12 Frenki

Frenki

Member

• Members
  • PipPip
  • 39 posts

Posted 27 June 2008 - 10:30 AM

Dosya Adı :WindowsXP-KB951376-v2-x86-TRK.exe
Sürüm :951376
Yayınlandığı Tarih:19.06.2008
Yükleme Boyutu :598 KB

Paketin içinde "WindowsXP-KB951376-x86-TRK" var. MrNxDmX 2.sürümü gözden kaçırmış sanırım.
Sağlık olsun 598kb lık küçük bişey zaten :)

MrNxDmX Ellerine sağlık bizi yine büyük zahmetten kurtardın.
tekrar teşekkürler...

#13 entegre

entegre

Wincert Addict

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 528 posts

Posted 27 June 2008 - 11:18 AM

Eline sağlık MrNxDmX.
Ben Nlite ile biraz fazla oynadım sanırım.
Alttaki gibi bir hata çıkıyor.
WMP11 ile alakalı bir dosyaymış.
Cdnin içinde olmasına rağmen bulunamıyor diyor. Çıkamadım işin içinden.

Posted Image
Posted Image

Şimdi Nlite'i hiç karıştırmadan bir deneme yaptım yine aynı hatayı verdi.

Kullandığım eklentileri çıkararak deneyeceğim.

Edited by entegre, 27 June 2008 - 11:54 AM.

#14 MrNxDmX

MrNxDmX

***NR***

• Members
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • 2,005 posts

Posted 27 June 2008 - 12:04 PM

Hmm, 951376-v2 paketin içerisinde bulunuyor, hatta qfecheck raporunda da yüklenmiş görünyor. Microsoft Updatre sitesinde çıkmasını engellemek için c:\windows\system32\drivers altında bthport.sys dosyasının olması gerekiyor. Tabi makinada herhangi bir bluetooth aygıtı yüklü diilse o dosya da kopyalanmıyor. İşin içinden çıkamadım şimdilik :( Ama güncelleme pakette bulunuyor, en son sürümü...

yener, media player'ın bir güncellemesi var bu pakette, o sorunu çözmüş olabilir. Ama sorun kalmadığına sevindim.

entegre: Kullandığın eklentiler nelerdi?

Yorum yapan diğer arkadaşlara teşekkür ederim.

#15 Frenki

Frenki

Member

• Members
  • PipPip
  • 39 posts

Posted 27 June 2008 - 12:14 PM

Hmm, 951376-v2 paketin içerisinde bulunuyor, hatta qfecheck raporunda da yüklenmiş görünyor. Microsoft Updatre sitesinde çıkmasını engellemek için c:\windows\system32\drivers altında bthport.sys dosyasının olması gerekiyor. Tabi makinada herhangi bir bluetooth aygıtı yüklü diilse o dosya da kopyalanmıyor. İşin içinden çıkamadım şimdilik :( Ama güncelleme pakette bulunuyor, en son sürümü...

Paketin içindeki CAT dosyalarına bakarak yorum yapmısdım ben MrNxDmX. KB951376.CAT var KB951376-v2.CAT yok yani ben göremedim.

Edit :
Kulumu denedim az önce MrNxDmX
QfeCheck ve Regedit de KB951376 gözüküyor MU den v2 güncellemesini yapınca Regedit kayıtlarına KB951376-v2 eklendi.

Regedit te ...KB951376-v2 ->Filelist->0 :
BuildCheckSum : 45de2

bi anlamı varmı bilmiom seninki 440DE

Edited by Frenki, 27 June 2008 - 04:53 PM.

#16 entegre

entegre

Wincert Addict

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 528 posts

Posted 27 June 2008 - 12:36 PM

Eklentileri çıkarınca problem çözüldü. Şimdi tek tek deneyeceğim bakalım hangi eklentiden dolayı.
İlgin için teşekkürler @MrNxDmX

Problem eklentilerle alakalı olduğu için açtığım konuları silinebilirsiniz.
Kalabalık etmesin isterseniz. İlgili eklentiyi bulunca , konunun açıldığı yere yazarım sorunlu olduğunu.

Edited by entegre, 27 June 2008 - 12:50 PM.

#17 escoelektronik

escoelektronik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 posts

Posted 27 June 2008 - 01:22 PM

sevgili nesim öncelikle ellerine saglık işyerindeki pc yi formatlayacaktım bu paketi bekliyordum tam zamanında geldi paket bir sorum olacak silverlight eklentisinin ve directx eklentisinin yeni sürümleri ne zaman hazır olur gercek makinada kurulum yapacagım için cd yapmak zor oluyor her defasında onlarda güncellenirse hemen format a gececegim yeni cd yi hazırlayıp seni bekliyorum kolay gelsin saygılar.

#18 hepsi1lesme16

hepsi1lesme16

WinCert Friend

• Members
  • PipPipPipPip
  • 195 posts

Posted 27 June 2008 - 02:15 PM

Dosya Adı :WindowsXP-KB951376-v2-x86-TRK.exe
Sürüm :951376
Yayınlandığı Tarih:19.06.2008
Yükleme Boyutu :598 KB

Paketin içinde "WindowsXP-KB951376-x86-TRK" var. MrNxDmX 2.sürümü gözden kaçırmış sanırım.
Sağlık olsun 598kb lık küçük bişey zaten :)

MrNxDmX Ellerine sağlık bizi yine büyük zahmetten kurtardın.
tekrar teşekkürler...

bunu pakete nasıl ekleyebilirim bilgisi olan var mı?

#19 Guest_ALtF4_*

Guest_ALtF4_*
  • Guests

Posted 27 June 2008 - 02:21 PM

sevgili nesim öncelikle ellerine saglık işyerindeki pc yi formatlayacaktım bu paketi bekliyordum tam zamanında geldi paket bir sorum olacak silverlight eklentisinin ve directx eklentisinin yeni sürümleri ne zaman hazır olur gercek makinada kurulum yapacagım için cd yapmak zor oluyor her defasında onlarda güncellenirse hemen format a gececegim yeni cd yi hazırlayıp seni bekliyorum kolay gelsin saygılar.

Direct-X in yeni versiyonu real addon olarak onepiece tarafından yapılmıştır...
Buyrun Direct-X June 2008
Fakat üzgünüm silverlight hakkında bir bilgim yok...

Edited by ALtF4, 27 June 2008 - 02:22 PM.

#20 YAGMURADAM

YAGMURADAM

Member

• Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 27 June 2008 - 03:24 PM

NR UpdatePack 2.0.0 FiNAL , NR UpdatePack IE7 2.0.0 FiNAL , MRT.EXE ve Windows XP SP3 için Internet Explorer 7
paketlerini indirdim.Ben yine sitenizden 25 Mayıs sürümülerini d eindirmiş ve xp SP3 cd sine entegre etmiştim.Şimdi benim sorum şu
25 mayıs sürümlü xp sp3 kurulum cd sine hangi paketleri entegre etmeliyim?Zira iki tane İE7 eklenti var.Bilgi verirseniz memnun olurum.Saygılarımla

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users