Svcpack/WPI Addons
Windows Post Install Wizard and Svcpack AddOn Releases in Turkish Language
215 topics in this forum
-
Ofis XP ve 2003 İçin 2007 Dosya Biçimleri Uyumluluk Paketi Bu Paket Ofis XP ve Ofis 2003 İçin Ofis 2007 Formatındaki Dosyaları Açmaya ve Kaydetmeye Yarar. --=-- Ofis Xp yada 2003 Sürümlerinden Biri Kurulu Olması Gereklidir. --=-- --=-- Paket Ofis 2007 için DEĞİLDİR ! zaten ofis 2007 kendi formatı dosya biçimini açabilmektedir. --=-- => 080287A9B8491AAC44E34F6D753452B5 => 38,7 Paket için kullandığım program SIGINET Office Integrator (http://www.siginetsoftware.com/forum/forumdisplay.php?f=20)
-
- 26 replies
- 30.8k views
-
-
-
-
Piriform Defraggler 1.0.5.111 Herhalde anlamışsınızdır ama, basit,ufak,hızlı ve etkili ve en g
-
- 11 replies
- 3.9k views
-
-
AİMP2 2.51.b330 Listenizdeki şarkıları direk olarak cd yazdırabilirsiniz. Elinizdeki Audio CD leri mp3 yapabilirsiniz. Ses Kayıt
-
- 9 replies
- 4.8k views
-
-
DAEMON Tools 3.47 + awxDTools + SPTD 1.56 TANITIM DAEMON Tools, pop
-
- 15 replies
- 8.6k views
-
-
-
TANITIM CCleaner bir sistem optimizasyon ve g
-
- 3 replies
- 2.4k views
-
-
Java 6 Update 11 TANITIM Java dili ile yazılmış internet ve masa
-
- 25 replies
- 15.9k views
-
-
-
BullZip PDF Printer, dosyalarınızı PDF olarak yazdırmak i
-
- 6 replies
- 2.7k views
-
-
Tanıtım: K-Lite Mega Codec Pack 4.9.5 K-Lite Mega Codec Pack videolar i
-
- 46 replies
- 15.2k views
-
-
Tanıtım: Yazılımlar, oyunlar, işletim sistemi g
-
- 10 replies
- 4.7k views
-
-
-
-
Notepad++ 5.7 Notepad++, notepad yazılımına alternatif olan,
-
- 32 replies
- 14.9k views
-
-
-
-
TANITIM Adobe Acrobat sayesinde tarafından yaratılmış portable document format (PDF) [portatif d
-
- 12 replies
- 8.2k views
-
-
-
Internet Explorer 8 Beta 2 TR TANITIM Microsoft, web tasarımcıları ve geliştiricilerinin, web sitelerini Internet Explorer'ın yeni s
-
- 1 reply
- 2.6k views
-
-
-
Nlite veya Ryanvm Integrator ile kullanabileceğiniz eklenti paketidir. XP SP3 kurulu sistem üzerinde yaptığım testlerde sorunsuz şekilde kurulum gerçekleşti. Eklentinin içindeki Exe dosyası ile herhangi bir windows üzerinde istediğiniz bir zamanda kurulum yapabilme imkanına sahipsiniz. Kurulum tamamen katılımsızdır, sadece sıkıştırılmış dosyalar çıkartılırken alttaki resimde örneği görülen pencere gelir. Kurulum sonrası sistemi yeniden başlatmaya ihtiyaç duymaz. Dotnet Framework 4 sürümünün kurulumdan sonra ethernet konusunda sıkıntı çıkartmaması için (Windows açılışının 1-2 dk. kadar gecikmesi) kurulum esnasında optimizasyon yapılmaktadır. Bu sebepten dolayı kurulum sür…
- 353 replies
- 165k views
-
Sitede vardi ama calismiyordu biraz bi seyler yaptim calisiyor su an ikon olarakta ccleaner ikonu kalmiş kusura bakmayin youtube megaupload ve baya siteye giriyor http://rapidshare.com/files/146924290/YoutubeII.rar.html
-
- 3 replies
- 3.7k views
-
-
Directx9c için Haziran ayına kadar olan güncellemeleri içerir. Çalışan sistem üzerinde yaptığım testlerde ekran görüntülerindede görüldüğü gibi herhangi bir sorun yok ve güncelleme bulunamıyor. Addon içerisindeki Exe Dosyası ile kurulu windows üzerine istediğiniz zamanda kurulum yapabilirsiniz. Kurulum tamamen katılımsızdır, karşınıza herhangi bir ekran gelmez, restart istemez. Dotnet 1.1 kurulu olup olmaması önemli değildir, öncesinde veya sonrasında Dotnet kurulumu yapılabilir. Değişim Listesi:
- 109 replies
- 49.6k views