Svcpack/WPI Addons
Windows Post Install Wizard and Svcpack AddOn Releases in Turkish Language
215 topics in this forum
-
hhctrl.ocx.7z Foobarx86_hhctrl.ocx_yama_Addon.7z
-
- 1 reply
- 2.2k views
-
-
Resimlere sag tikla ve istedigin Formata resimdede g
-
- 17 replies
- 6.7k views
-
-
Adobe Reader 9.0 {Katılımsız Kurulum} .::[A
-
- 6 replies
- 3.9k views
-
-
-
Unlocker 1.8.7 Multilanguage katılımsız parametre ile hazırlandı eBay kısayolları kurulumdan sonra otomatık olarak silinecek... g
-
- 8 replies
- 4.4k views
-
-
Yahoo! Messenger yeni ses iletme teknoloji aracılığıyla Skype stilinde kaliteli
-
- 0 replies
- 1.8k views
-
-
-
-
Restoration 3.2.13 Turkce Yanlışlıkla bir dosyanızı/klas
-
- 1 reply
- 2.4k views
-
-
Kullanıcı adı,
-
- 4 replies
- 4.1k views
-
-
-
Taskbar Calculator Gorev cubuguna yerlesen bu hesap makinesi ile her an elinizin altinda bir hesap makinesi bulunacak.Programi kurduktan sonra sistemi yeniden baslatmaniz yeterli olacaktir.(+, -, *, /) matematik operatorlerini kullanabildiginiz gibi, radix kare (q), oran(%) hesaplamalari da yapabilirsiniz. ESC tusu ile ekrani temizleyebilir, "z" ile 3 sifir ekleyebilir, "p" ile negatif hanelere gecebilir, "x" ile hexadecimal hesaplama yapabilirsiniz. Addon Dosya Boyutu:0,51 MB Md5 5AC1DD8D3A055E7AD5D8EFCE560E6417
-
- 2 replies
- 2.5k views
-
-
-
Kaspersky Internet Security 2009 T
-
- 8 replies
- 12.8k views
-
-
ML iPod Plug-in for Winamp 3.05 Winamp Medya Kitaplığına (Winamp Media Library) iPod aygıtınızı eklemek i
-
- 3 replies
- 2.4k views
-
-
-
-
-
-
Buda Yapmış Oldugum Başka Bir Addon Deneyip Yorum Yazarsanız Sevinirim http://rapidshare.com/files/119981033/avas..._Addon.cab.html Md5 : 81C203CF10C92D879DCD5B8C1D3F25EC
-
- 0 replies
- 1.7k views
-
-
Active Desktop Calendar 7.5 Active Desktop Calendar, tamamen
-
- 6 replies
- 3.8k views
-
-
RegShot 1.8.1 Bir program kurulumundan veya programlardaki/işletim sistemindeki herhangi bir değişiklikten
-
- 12 replies
- 6.4k views
-
-
WinASO Registry Optimizer 3.2 Tanıtım: WinASO Registry Optimizer bir kayıt defteri d
-
- 0 replies
- 1.9k views
-
-
Tanıtım: Internet Download Manager (IDM),
-