Jump to content

elixirs

Members
  • Posts

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by elixirs

  1. bende de ie8 masaüstünde ilk anda var fakat sonradan otomatik siliniyor ama XP SP3 sorunsuz güncel. Yapman gereken mesela benim gibi "hızlı başlatı göster" dersin ve sonra ie8 in üstünde sağ tık kısayol oluştur diyip onuda masaüstüne sürüklersin çok önemsiyorsan yani yada FireFox kur netten masaüstü olsun Ayrıca forevershare önceki sorun içinde şunu diyim,doğrulamadan geçmediyse orginal XP ve ona uygun serialinde sorun var :)VE burası Wincert=Win-Cert=Windows-Certificated Site =Yani yasak crak mrak burda Ve benim kendi sorunum: gececi_78 Senden özel yardım almam gereken önemli bi sorunum var bana hiç degilse mail adresini özelden atarsan mail yaza bilirim?
  2. tşk hemen denemeye başlayalım bakalım yine sorunsuz mu
  3. Yeni update pack ile gercek format attim, gececi78'arkadasimizin Paketlerine ek olarak sirayla -Dotnet-X-Force -msn2009 -Java20-X-Force -Hashtub-osman -MS_VisualPacks_Addon -Winrar.3.8 -Foxit3-Alien Birkac gundur kullaniyorum;kusursuz calisiyor.. gececi78'e tesekkur.
  4. Hawker bende Winrar yeni versiyon isterim Hala Winrar v3.8 i kullanıyorum :S Dahada isterim katılımsız;mesela messenger,Foxit reader, yeni versiyon katılımsızları iyi olurdu.
  5. Son update pack ile format attım ve 2 adet sorunum oldu. 1. si Formattan sonra ilk kullanımda IE8 simgesi masaüstünde varken 2. restart dan sonra simge açıldıgında kendiliginden gözümün önünde yok oldu.Bu bi sorunun göstergesimidir? 2. si ise benim için ciddi idi;Kullanacağım programları sırayla kurup deniyordum programlardan biri şöyle bi hata verdi "An error occuered for starting......This app requested Runtime..." gibi bişeydi (resmini çekmeyi unutmuşum,koyacaktımda) Note:Microsoft C++ Runtimelibrary NERO8360 içinden gelip kurulmustu daha öncesinde zaten) Ve program her açılışta bu hatayı verip kapanıyor başlamıyordu. Bende yeniden format atıp yeniden yukledim herseyi ve aynı sırada kurdum programları fakat şu anda hata sız stabil calisiyor. 1. ve 2. hatalar önemlimidir,önemliyse sorunun kaynagi sizce ne olabilir. Not: Katılımsızlar bunlardı Gececi_78 arkadasımızın 5 addonu + Dotnet-X-Force + msn2009 + Java18-X-Force + HashTub3-Allen + Foxit3-Allen...
  6. Evet 750mb + 750mb = 1.5 tb harici hard disklerimi tarattım Dr.Web ile ve sadece bu "Win32.Polipos" vir
  7. setup kurulumunda sorun cıkmayan arkadaşlar nLite ile neleri entegre edip nasıl katılımsız(serial,dosya koruma vs.) yaptıklarınıda bildirseler iyi olurdu.
  8. Hayır yanlış anlaşıldım sanırım; 1. hata resminde Size Formatı daha yeni atılmış vir
  9. gececi_78 Arkadaşım polip32 nin bende farkındayım ama bu durum daha farklı "An error occurred while trying to read the source file" cümlesini google ile biraz incele;Durum daha cok "Windows setup cleaner" programı ile çözülen "Windows defender" sorunu gibi görünüyor.Bu olayın "install shield" ilede ilişkisi olamaz çünkü formattan sonra ilk olarak virüssüs(1.resimdeki) programı kurmaya kalktıgımda kurulum hatası veriyor,Oysa normal temiz XP-SP3 de bu programı kurarken hiçbir sorun cıkarmıyor.Bu setup ı tarattım virüs bulamadım.Programı denemen için yüklemek isterdim ama büyük çok. 2.resimdeki programda polip32 var fakat sorun daha cok system32 ye "msvcpX.dll" türünden dosya kopyalamanın engellendigi şeklinde ortaya cıkıyor.Eğer msvcp.dll türü dll kullanan virüssüz başka bi program setup'ın varsa lütfen dene;muhtemelen aynı hatayı sende alacaksın. Özellikle 1. resimdeki hatanın pc admin adını administrator'den başka ada değiştiğim için oldugunu;bi tür .tmp yani geçici kopya klasörü hatası oldugunu düşünüyorumdum ama öylede değil gibi. Yinede beni önemsemeye bilirsiniz fakat aynı sorunu muhtemelen update paketi kullanan her insan yaşayacaktır;Ta ki o türden setup ları kurmaya kalkane dek.Ama boşverin ben sadece uyamış olayım.Amacım paketi kötülemek değil çünkü.
  10. Buyrun bi hata daha buldum,Sanırım "msvcp71.dll" yada benzer türevi dll leri kullanan program kurulumlarınıda engelleyip kapatıyor kurulumu. Normalde XP-SP3 temiz CD'de sanırım yok bu sytem32 klasöründe bu türden(msvcp.dll) dll dosyaları ve sanırım Gececi_78 arkadaşımızın updatepack'inde de yoktu. Anlamadıgım şey,setup kendi atıyorsa system32 klasörüne bu dll yi;neden kurulum engellensin? Aşagıda ki foto'da açılan hata sayfacıgının "feature transfer error" başlıklı olduguna dikkat edelim! http://img.ihack.se/one/239hta2.JPG Daha hata bulmak için elimde bulunan bütün setupları kurup kaldırmaya devam edeyim sizlere bildiririm.Bende BETA testcisi gibi oldum ama durum kötü update paket stabil değil malesef. programı denemek isteyen olabilir link aşagıda http://hotfile.com/dl/30058820/91651a0/Setup.rar
×
×
  • Create New...