Jump to content

eletomani

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • OS
    Windows XP Pro

eletomani's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. 8 Nisan itibari ile Microsoft xp desteğini kesiyor. Sanırım bunların güncellemelerini vermez. Şimdiye kadar bizlere verdiğin bu addonlar için hakkını helal et! Umarım bu addonlardaki başarın gibi hayatta her işinde başarılı olursun! Dikenli ve taşlı yollarda dahi yolun açık olsun! Herşey için çok çok teşekkürler.
  2. Emeğine sağlık! Çok teşekkürler! Yalnız svcpack addon inmiyor. Sanırım yeniden yüklemen gerekiyor. 3.5 ve 4 için mart güncellemesi var mı? Varsa yükleyecek misin?
  3. Bu iş böyledir. Sen oradan talep yok sanıyorsun. Herkes hergün girip, yükledin mi diye bakıyor. Kimisi şimdi kendi sitesine yükleyip, büyük caka satacak. Türkiye'deki pclerin % 40'ı xp ile çalışıyor. Donanım o kadar. Bütün bilgisayarcılara bu program lazım. Ha! Ben bunları yüklemem millete öyle veririm diyen bilgisayarcı varsa, zaten o nalbanttır. Böyle nalbantlar harıl harıl iş yaparken, herşeyi orijinal yükleyen ben pc mağazamı kapattım. Daha doğrusu iflas ettim. Neyse emeğine ve eline sağlık! Çok teşekkürler.
  4. Geçen ay bir tane güncelleme verdi. Onu es geçtin. Bu ay ki güncellemeler ile bir hayli birikti. Bu güncelleme işini çok boşladın çok
  5. Emeğine ve ellerine sağlık. Çok teşekkürler.
  6. Windows Server 2003 ve Windows XP x86 için Microsoft .NET Framework 2.0 SP2 Güncelleştirmesi (KB2836941) windows XP, Server 2003, Vista ve Server 2008 x86 için Microsoft .NET Framework 3.5 SP1 Güncelleştirmesi (KB2836940) XP, Server 2003, Vista, Windows 7 ve Windows Server 2008 x86 üzerinde Microsoft .NET Framework 4 Güncelleştirmesi (KB2836939) Üç adet güncelleme verdi. Ellerinden öper. Sen olmasan bütün Frameworklar öksüz kalacak. Ellerine ve emeğine sağlık yapıyorsun da bizi güncelleme derdinden kurtarıyorsun.
  7. Net 4 bir güncelleme verdi. Senin son net 4 addon kurulu idi. Güncellemeyi bir türlü üç pc'de de kuramadı. Bundan önceki net 4 addon kurulu başka bir pc güncellemeyi kurdu. Senin addonların süperdir. Sanırım son net 4 addon da bir hata oldu.
  8. ZEUS kardeş! Maşallahın var. net 3.5 addonu çok güzel beceriyorsun. Benim anlamadığım net 4 addon neden yapamıyorsun? Bence yumeyao ne senden akıllı nede senden becerikli. En iyi net 4 aio o yapıyordu. Öteki yapanların güncellemelerini sistem kabul etmiyor. Defalarca yüklesen de almıyor. net 3.5 addon içinde durum aynı. Senin eline kimse su dökemedi. Hala yumeyao'nun net 4 addonunu yükleyip, güncelleme yapıyorum. Şu işe bir el atsan % 100 eminim becerirsin. Kolay gelsin! '
  9. dstk kardes! Senin xp Net Framework paketini, xp cd'sinin icine attim. Yeni sistem kuruyorum. Net Framework guncellemelerini aliyorum. Bir turlu sistem kabul etmiyor. Yukluyor ama yeniden yukleme gosteriyor. Her kurdugum xp pro sistemde azap cekiyorum. Bir arkadasin bilgisayarinda falan su yeni paketi yapiver! Senin anakart 2013 de falan gelir. :confused02:
  10. Birkac ay once ZEUS kardese: "Guncellemeler cikti, yeni addon yapiver" dedim. " HDD serviste" dedi. Simdi sen "anakart serviste" diyorsun. Nazar var sizde nazar. Okutun kendinize!
  11. dstk kardes! Paketlerin bir harika olmus. Ellerine- emegine saglik! Haziran 2012 guncellemelerini de ekleyip, yeni paketler yapar misin? Kolay gelsin!
  12. KB2604121 ve KB2656405 İki adet güncelleme daha verildi ama kimse heveslenmesin. Artık net 4 paketi biraz zor olur. Herkes Yumeyao'nun paketini bekliyor. O yaparsa, onun paketinden esinlenerek paket yapacaklar. Yumeyao, sanırım bundan sonra bu işlerle uğraşmayacak.
  13. Evet! Net 3,5 için yepyeni 4 (dört) tane güncellememiz oldu. KB2656407,KB2604110, KB2604111, KB2604092. Bu arada ZEUS kardeş! HDD işin ne oldu? Yardımcı olalım. O tedarikçilerle uzun yıllar yağsız güreşim oldu. Onların dilinden ben anlarım.
  14. Aslında HDD garanti süresi 5 (beş) yıldır. Satıcı 2 (iki) yıl diye belirtir. ( Satış tarihinde başlar ) Tedarikçi web sayfasına seri numarasını girdiğinde son tarih ortaya çıkar. O aradadaki 3 (üç) yıl tedarikçi ve bayi satış süresidir. 1 Tb istiyorsan fatura ibraz etmek zorunda değilsin. Stoklarından çıkışı bellidir. Onlar, gider pusulası ile zayiat gösterirler. Güzel kardeşim! Pazartesi onları ara ve aradaki fiyat farkını havale yap! Birgün sonra yeni bir 1 Tb HDD'den olsun! Fatura falan isteyemezler. İsterlerse, " Çin'den bunu kaçak mı getirttim?" dersin. Seri numarası onlarda kayıtlı. Kıvıracak yerleri yok! Bence 1 Tb al! Hem başın ağrımaz hemde garantin sıfırdan başlar.
  15. "Stoklarımızda yok gönderemiyoruz!" Güzel! Daha önce tedarik ettiğiniz mağazanın birinden bir tane isteyin! "Onlarda da kalmamış." Elinde ne var kardeşim? " 1 Tb" Tamam! Benim HDD 160 tl. 1 tb HDD 200 tl. Size 40 tl çıkarıyorum. Acil HDD'mi gönderin! Yoksa bunların servis terani hiç bitmez. Benim ifrit olduğum asıl konu; Daha önce Tayland'tan şimdi Çin'den aldıkları pc parçalarını ve laptopları 4-5 katı fiyatla bize satıyorlar. Arızalı üründe inkar ve kotarma yoluna gidiyorlar. İnsanda biraz utanma olur. Bu nedenle bu simsarları sıkıştırmak lazım.
×
×
  • Create New...