Jump to content

Kal

Members
  • Content Count

    94
  • Joined

  • Last visited

About Kal

  • Rank
    Traveler
  • Birthday 08/19/1984

Contact Methods

  • MSN
    kalounet@gmail.com
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Paris/FRANCE
  • OS
    Windows XP Pro
  • Country
    France

Recent Profile Visitors

555 profile views
  1. Quick Launch bar during Windows Setup v0.3.0 While I was creating my Update Pack, I thought it would be really usefull to get easy access to some utilites like cmd.exe, regedit.exe, taskmgr.exe, a file explorer, Firefox, cpu-z... So I decided to create my own Quick Launch bar to suit my needs. As it's a little tricky to set up, this program comes like an addon. You just have to integrate it to your source with RVMi 1.5+. Contents: All components contained into the listbox are optional : so after integrating this addon, if you need to save space, you can remove its in OEM\QuickLch\Apps. LixBox shows only what is present in this directory. If it finds nothing, listbox will be hidden. By the way, don't remove Firefox neither A43 as they are avalaible through buttons. Avalaible translations : English, French, Chinese. (Feel free to ask a translation) ChangeLog: Quick Launch Delphi Source v0.3.0 MD5: 5744E0240CD389EB33E3616F58FAB5DF Size: 38.9KB Quick Launch AddOn v0.3.0 MD5: FFA3BC8543455C386B998DCEAAC65599 Size: 11.8MB Licence: GPL Greets: yumeyao : chinese traduction Cheers, Kal
  2. Oops, as my pack is based on V'ISO, I thought XPtsp has this bug too, my bad
  3. Just found a bug because of moviemk.exe.res When you launch Movie Maker, you get this dialog box : Not patching moviemk.exe solves the problem.
  4. You're merely right : my bad. I was doing the comparison between your and latest V'ISO build, not original files. I will do this from now. Thanks for your help, it's appreciated dude Kal
  5. The problem is not removing those 4bits icons, it's the way you made it. I don't know how you did, but it created a lot of weird things in some res files, you can get their names in my previous posts. For some, it changed icon id, for others, and that's worst, it removed some high res icons. Cheers, Kal
  6. Weird... I checked on a clean XP SP3 without any gui patch, with OnePiece UpdatePack AIO, created a .url file and icon was blank.
  7. Which viso resources were problematic? Anyway, url.dll.res corrupts icon for .url files : no icon ; maybe because I have IE7 slipstreamed and that this res is used for IE6. EDIT : about url.dll file, it seems it's a IE7 bug.
  8. I think it would be faster to get the list of modifications brought to V'ISO, take an original V'ISO, and remake these changes. Shouldn't take more than 2/3 hours.
  9. Going back to VISO would suppose to re-do *all* the changes you made since this project is living...
  10. To do so, I'll need to gain access to your latest release WITH 4 bits icons. Then I'll try to apply every changes you made, while keeping those 4 bits icons and high res icons.
  11. Hmm, icon 260 in shell32.res contains only 16x16 resolution wheras the one in V'ISO b8.2.1 contains high res. Is it wanted or is it another bug introduced by removing 4bits icons ? Kal EDIT : Same thing for icon 265. I can't chem them all but I'm afraid there's a lot of cases like that :s EDIT 2 : icon 36/38 res 48x48 are gone too... EDIT 3 : icon 38, in addition to loose 48x48 res, is only avalaible in 8 bits. Why did you remove these 4bits icons
  12. Any special flag for %UserProfile%\Desktop (not %UsersProfile% neither %AllUsersProfile%) ?
  13. Where below? Please give us a screenshot.
×
×
  • Create New...